parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

OGLAS KOJI NIKOG NIJE OSTAVIO RAVNODUŠNIM: Baka iz centra Beograda nudi besplatno stanovanje za studentkinju, a za uzvrat moli samo za jedno...

 

Besplatno stanovanje u samom centru Beograda zvuči kao san svakog brucoša koji je stigao u prestonicu zbog studija - i upravo to nudi jedna baka u oglasu koji tera suze na oči.

Na jednom od najpoznatijih sajtova za oglase osvanula je ponuda koja zaista zvuči neverovatno. U pitanju je stan od 150 kvadrata u Francuskoj ulici u Beogradu, sa klimom, kaminom, terasom, internetom i parkingom.

Kako se u opisu oglasa navodi, situirana gospođa, intelekutalna i tolerantna osoba, koja živi sama pružila bi besplatno, isključivo ženskoj osobi, vrednoj brucoškinji udoban dom za sve vreme trajanja studija.

Vlasnica je, kako stoji u tekstu vitalna starija osoba, zdravog uma i vedrog duha, odskora narušenog zdravstvenog stanja od stresa i tuge zbog nenadoknadivog gubitka najdraže osobe.

Imala je infarkt i lakšu hiruršku intervenciju (ugradnja stentova) posle koje se uspešno oporavlja. U potpunosti se stara o sebi. Ipak, izgubila je dosta snage od ležanja, ali uz malo svakodnevne aktivnosti, kretanja i šetnje će je povratiti. Ono što je posebno važno, jeste da to nije oglas za negu i brigu o staroj osobi kojoj je potrebno staranje i pomoć, jer to ne može sama, pa za uzvrat daje besplatno stanovanje.

"Ovaj oglas daje rodbina uz dogovor sa vlasnicom stana, jer smo svi zauzeti profesionalnim obavezama i porodicom, a želimo da neko pouzdan i životno zainteresovan boravi i živi u stanu sa našom rođakom kako bi i ona i mi bili bezbedni, jer nije sama. Za uzvrat i naša rođaka i mi očekujemo od devojke koja bude stanovala sa njom odgovorno, vaspitano, pošteno, tolerantno, humano i normalno ponašanje, onako kako bi se ponašala u svojoj kući prema svojoj baki", kažu u oglasu.

Od studetkinje se tako ne traži da bude medicinska sestra niti žena za spremanje stana (žena koja sprema stan godinama to već radi). Od nje se traži prisustvo kada nije zauzeta obavezama na fakultetu i društveno-socijalnim zivotom. U prevodu - po neka nabavka namirnica i lekova, eventualno sitna pomoć u kući.

Malo je reći da je ovakav oglas naterao suze na oči svakome ko ga je video.  Oglas je u međuvremenu povučen, ali ostaje nada da je to zato što se neka dobra devojka odazvala bakinom pozivu.

 

Izvor:Kurir.rs
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
08:45 TOP - SHOP
09:00 Bolja zemlja
10:40 TOP - SHOP
11:00 FILM
11:55 Vesti
12:05 FILM
12:55 Vesti
13:05 Pazi Paparazzo
14:00 Letnji kamp - Live
16:00 Posle ručka
17:30 Telemaster
18:10 Glamur
18:35 Upoznajte Parove
22:00 Letnji kamp - Live
02:30 Letnji kamp - Live