Izvor:
30.06.2016 u 21:31
0

DOK IH SMRT NE RASTAVI: Zakleo se na večnu ljubav TELEFONU (VIDEO)

Na večnu ljubav, u prisustvu matičara, Aron Červenak zakleo se svom pametnom telefonu!

Ono što se desi u Las Vegasu, ne ostaje uvek u Vegasu. Prošlog meseca jedan muškarac stupio je u brak sa svojim pametnim telefonom!

Na takav korak odlučio se da bi pokazao u kolikoj meri je društvo opsednuto potrebom da stalno bude on lajn i u bliskom dodiru sa tehnologijom.

Ako ćemo iskreno, sa našim telefonima se povezujemo na toliko mnogo emocionalnih nivoa. Koristimo ga za utehu, kako bismo se smirili, uspavali, umirili naš um, a za mene je upravo to osnova onoga što veza jeste. Gledajući na taj način, veza s telefonom je bila moja najduža veza, stoga sam odlučio da se oženim svojim telefonom – priča Aron Červenak.

Venčanje je održano 20. maja, iako američka savezna država Nevada ne priznaje ovu bračnu zajednicu jer ona još nije legalna.

Bez obzira na to, Červenak se nada da će video-snimak njegove neobične svadbene ceremonije poslužiti kao simbolični akt ljubavi i opsesije društva prema telefonima i tehnologiji.

Izvor: RTS
Foto: YouTube Printscreen/ Kaspersky Lab UK

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter