Izvor:
25.11.2017 u 03:40
0

TRIK ZA MERENJE ENERGIJE: Ostavite čašu vode u sobi 24 časa i otkrijte koliko ste negativni!

Svaka osoba koja ulazi u naš dom unosi i određenu vrstu energije, a ona može biti pozitivna ili negativna.

Postoje brojne tehnike kojima možete da utvrdite da li u vašem domu postoji negativna energija. Najjednostavniji način da to uradite jeste uz pomoć čaše napunjene vodom.

Šta je uopšte negativna energija?

Svako od nas ima svoju energiju koja se zadržava na mestima gde boravimo i u predmetima koje koristimo. Naši domovi su mesta gde se susreću različite energije, što on nas samih, što od članova porodice.

Svaka osoba koja ulazi u naš dom unosi i određenu vrstu energije, a ona može biti pozitivna ili negativna. Negativna energija uzrokuje stres, zdravstvene i finansijske probleme i loša osećanja. Ukoliko mislite da je u vašem domu prisutna takva energija, odmah nešto preduzmite.

U prozirnu staklenu čašu stavite morsku so (so bi trebalo da zauzme 1/3 čaše). Nakon soli, u čašu naspite 1/3 hladne vode i 1/3 belog sirćeta.

Čašu odložite u sobi u kojoj mislite da je skupljena negativna energija.

Nakon što ste postavili čašu, niko ne sme da je dira sledeća 24 sata. Ukoliko je tečnost u čaši u istom stanju u kakvom ste je ostavili, možete da odahnete, u toj sobi nije prisutna negativna energija.

Ali, ukoliko u čaši primetite mehuriće ili tečnost postane neprozirna, očigledno je da imate nekih problema.

Nakon što je tečnost u čaši apsorbovala negativnu energiju, bacite tečnost u wc šolju i pustite vodu. Postupak ponavljajte svaki dan, sve dok tečnost u čaši ne postane bistra.

Prva.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter