Izvor:
31.01.2018 u 22:53
0

TEST LIČNOSTI: Prva asocijacija na fotografiju, otkriće koja sila vas vodi kroz život!

Ako ste odabrali:

1. Medvedić

Vas vodi vaše srce!

Ako je prva stvar koju ste primetili na slici medvjed, tada se u vašem srcu vodi bitka. Ta se bitka uvek vodi i verovatno to pamtite još od mladog doba, piše Meow GAG.

Medved simbolizuje sve snage nesvesnog koje nikada nisu otkrivene. Vaša nesvesna – mračna strana je mnogo moćnija u vama, kao što moćni medved kreira vašu sudbinu i stvara vašu budućnost. Kada se probudi libido, raspolažete velikom količinom energije koja može biti kreativna ili destruktivna. S tom energijom gotovo nikad ne možete upravljati, a što je više pokušavate ukrotiti, to je ona intenzivnija i opasnija.

Vi ste žestoka sila prirode koja se ne može kontrolisati. Bilo bi mudrije da to prihvatite. Trebalo bi da naučite kako da se uzemljite i što je još važnije, da naučite kako se smiriti kroz meditaciju i ljubav. Kad prigrlite svoja osećanja, sposobni ste za velike stvari!

2. Planina

Vas vode vaše misli!

.

Ako je prva stvar koju ste primetili planina, onda ste vi posao koji je u toku. Zapravo, vi ste alhemijski postupak, koji uvek zahteva da budete oprezni, zahtevni i požrtvovni.

Planina simbolizuje – za alhemičare – put adepta, koji je težak i potreban je napor da se popne na vrh. Ali vrh planine je usamljeno mesto gde ima mesta samo za jednog.Duboko u vašem srcu mislite da vas niko osim vas samih ne može razumeti. Ali, je li to istina? Možda niste iskreni prema drugima i prema samom sebi. Da biste bili prihvaćeni, morate otvoriti svoje srce.

Verovatno ste stavili svoju karijeru na prvo mesto, a svoj društveni i emotivni život na drugo i zbog toga je vaše srce nesrećno. Zbog toga ste umorni, a iz dana u dan ovaj umor je sve dublji. Ne mora da bude tako. Ravnoteža je važna. Ljubav je sve što nam treba. Ljubav je sve što vama treba. Alhemičari veruju da kamen filozofa nije na vrhu planine, već u srcu. Vi ste divna duša koja treba da bude cenjena, ne zbog svojih postignuća, već zbog nje same! Kad bi samo ljudi znali kako ste divni!

3. Drveće

Vas vodi vaš duh!

Ako je šuma sa svojim stablima prva stvar koju ste primetili na ovoj slici, onda je vaša nesvesna mračna strana više društveno orijentisana nego što bi to verovatno ikada priznali. Drveće uvek u šumi komunicira međusobno na mnogo načina, više nego što možemo razumeti.

4. Mesec

Vas vode vaši snovi!

Ako je prva stvar koju ste prijetili na ovoj slici relativno mali mjesec i njegove zvezde, onda verovatno ne pripadate ovom svetu.

Vi ste magična sila bajkovitog sveta, dotaknuta duhovima i entitetima koji ne pripadaju našem carstvu. Vi ste među retkim koji su povezani s nevidljivim silama ovoga sveta. U vašim snovima vas stalno posjećuju vile i anđeli koji vas savetuju..

Ti snovi stvaraju vašu sudbinu, znali vi to ili ne. Pokušajte zapisati svoje snove. To će vam pomoći da otključate njihovu moć i da bolje razumete sebe.

Pozovite vile i naučite kako ih pozvati u svom životu da postanete svesniji svojih moći. S druge strane, pokušajte da se povežete više s ovim svetom jer će vam to pomoći u postizanju ravnoteže u vašem životu.

Besno pile
Foto: Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter