Izvor:
02.02.2018 u 15:46
0

DA VAM SE ZGADI ŽIVOT: Otišao na rutinski pregled a onda mu lekari iz zadnjice izvukli užas i to ŽIV! (VIDEO)

Nesrećni muškarac nije ni priimećivao da mu nešto raste u telu, svaki dan je jeo sirovu ribu.

Muškarac iz Singapura šokirao je lekare glavne bolnice kada su mu iz anusa izvukli pantljičaru dugu 2,8 metra.

Kako bi je slikali u medicinske svrhe, zaposleni na odeljenju makrobiologije morali su da je presaviju 18 puta kako bi stala u kadar. Što je najluđe, pacijent pre pregleda nije osećao nikakvu bol u telu.

Pacijent se tokom pregleda pomalo naprezao kada smo mu savetovali da se još više napne. Potom je pantljičara krenula da mu izlazi iz zadnjice – rekao je doktor Hsu Li Jang.

On je istakao kako je ovo sigurno bila pantljičara pošto ništa drugo ovakve anatomije ne bi moglo da neprimetno raste u ljudskom telu.

Odrasla pantljičara imala je glavu, vrat i druge delove tela. U jednom od njih mogla je da proizvodi jaja. Mora se znati koliko je opasno jesti sirovu ribu, svinjsko i goveđe meso – rekao je Hsu.

Mediji u Singapuru naglašavaju da se ovakvi slučajevi dešavaju jako retko. Simptomi su obično generalna slabost tela, dijareja i bol u predelu stomaka. Najčešće se javljaju ako je pacijent jeo sirovu ili nedovoljno kuvanu hranu. Još gore je ako je pacijent pojeo ribu zaraženu bakterijama.

Vašington post je nedavno objavio priču o muškarcu koji je svakog dana jeo sirovu ribu, pa su mu na kraju u stomaku našli pantljičaru dugu 1,6 metra. U odnosu na pomenutog stanovnika Singapura, ovaj je imao bolove i dijareju nakon što je pojeo lososa. Doktori su mu izvadili živu pantljičaru.

Pogledajte slične bizarne slučajeve kod pacijenata:

Telegraf.rs
Foto: Youtube-printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter