Izvor:
03.02.2018 u 04:43
0

ŽELIMO DA VAS PODSETIMO DA STE BOGATI: Najvažnije stvari na svetu su besplatne!

Novac može da kupi mnoge stvari, ali to su samo stvari. Ono što vas čini najbogatijim na planeti već imate, i to ne može da se poredi ni sa kakvim ciframa na bankovnom računu.

Zagrljaji. Nema ničeg lepšeg od toplog i iskrenog zagrljaja osobe do koje vam je stalo. Osim što će učiniti da se dobro osećate, zagrljaj snižava krvni pritisak i čuva zdravlje srca. Nije loše za jedan mali i besplatan gest.

Porodica i prijatelji. Ne postoji novac koji može da zameni vrednost koju bliski ljudi daju našem životu. Istraživanja pokazuju da nam druženje sa bliskim ljudima produžava život i popravlja raspoloženje.

Spavanje. Ponekad nema bolje osećaja nego kada se ušuškate u krevet i pustite misli da odlutaju pre nego što utenete u san. Kvalitetan san izuzetno je važan za fizičko i mentalno zdravlje.

Smeh. Nemoguće je da se ne osećate dobro onda kada vam suze teku od smeha, ali to je dobro i za zdravlje. Smeh pospešuje pamćenje i smanjuje stres. A i osmeh svima dobro stoji, zato pokaži te bisere.

Lepe uspomene. Svi smo u glavi sto puta "reprizirali" svoje omiljene uspomene. Možda osećamo nostalgiju kada se setimo svega, ali umanjuje osećaj usamljenosti i anksioznosti. Najbolje od svega je što uspomene niko ne može da vam uzme, samo su vaše.

Ljubav. Osećaj prihvaćenosti je svima važan i čini da se osećamo srećnim. Kada smo srećni, imunitet nam je jači, a i srce nam je zdravije kada smo okruženi ljudima koje volimo. Nama to zvuči kao bogat život.

Izvor: pressonline.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter