Izvor:
15.02.2018 u 20:03
0

SNOVI ĆE VAM SVE REĆI: Ovo su znaci da ćete se zaljubiti!

Ako sanjate nešto od ovih pet stvari, tada bi se mogli uskoro zaljubiti u nekoga savršenog za vas:

1. Lutku
Sanjate li da nekome poklanjate lutku, to je najava skorog dolaska prave ljubavi u vaš život. Ali, ako se u snovima igrate s lutkom, to znači da bi se uskoro s nekime mogli posvađati.

2. Golotinju
Ukoliko se u snovima skidate ili ste već sasvim goli, to otkriva da bi uskoro mogli nekoga upoznati. To je neko ko će vam postati jako važan, pa čak i budući partner.

3. Posteljinu
Snovi o krevetu i posteljini pokazuju da ste spremni za novu romansu i da zapravo jedva čekate razvoj novih, ljubavnih emocija u vama. Posebno je za novu ljubav dobro sanjati belu posteljinu.

4. Gustu šumu
Sanjate li gustu šumu iz koje možete pronaći izlaz, to je najava skorog dolaska srodne duše u vaš život. To otkriva da ste spremni za ozbiljnu vezu. Ako sanjate da ne možete pronaći izlaz iz šume, tada još nije došlo pravo vreme da upoznate nekoga.

5. Semenke
Kada su semenke u pitanju, može se dogoditi da sanjate setvu ili žetvu. Setva je dobar znak za ljubav, dok žetva nije – tada se morate rešiti nekih loših osobina kako bi prava ljubav pronašla put do vas. Inače, semenke su simbol plodnosti.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter