Izvor:
03.05.2018 u 21:28
0

TEST LIČNOSTI: Krug koji izaberete otkiva šta vam nedostaje u životu! (FOTO)

Ispred vas je slika mandala, svetih krugova, prema budističkom verovanju. Posmatrajte ih 30 sekundi, a onda odaberite jednu…Saznaćete šta vam nedostaje.

1. Harmonija

Element duha a mandala predstavlja savršenu ravnotežu jina i janga, muževnosti i ženske energije. Nosi simbol labuda. Ako ste izabrali baš ovaj znak, njegova poruka je da morate da nađete balans i to između svojih i tuđih očekivanja, kako u poslu tako i u privatnom životu. Mandala vas upozorava da preispitate i postavite prioritete u trenutnoj situaciji.

2. Isceljivanje

Element duha. Mandala nosi simbol žabe i predstavlja potrebu za iscelivanjem. Onom ko izabere ovu mandalu vreme je da zaleči stare rane, da se pomiri sa stvarima iz prošlosti koje su donosile bol i prekine odnose koje mu štete. Mandala koja poručuje da se manje treba brinuti za ono što dolazi, već se treba fokusirati na trenutnu situaciju.

3. Intuicija

Element duha. Mandala nosi simbol sove, što znači sposobnost snalaženja i traženja svetla u mraku. U prevodu, onom ko odabere ovaj znak mandala pomaže da probudi svoju intuiciju i duh. Mandala, simbol sove, ponaša se kao čuvar vaše skrivene mudrosti. Onaj ko je bira ima potrebu da ispolji svoje mišljenje i oslanja se svoju mudrost i iskustvo.

4. Vizija

Element duha. Mandala nosi simbol belog tigra. Ona predstavlja potrebu za jasnijim sagledavanjem stvarnosti. Simbol mačke predstavlja potrebu za punom pažnjom, preciznošću i fokusiranjem. Prema ovoj mandali, potrebno je da zamislite i predvidite svoju budućnost. Koji je pravac za vas najbolji? Ne gubite pažnju, ostanite fokusirani!

Besno pile
Foto: Facebook/Sarah Wilder – The Fifth Element Life

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter