Izvor:
16.07.2018 u 16:34
0

NE MOGU DA MU ODOLE: Zvezde vam predlažu da vaš ljubavnik bude osoba u ovom horoskopskom znaku!

Seks je bitan za svaku vezu jer je najintimniji čin u koji unosimo i emocije pored tela.

Kada razmišljate o tome s kime biste mogli da imate najbolji seks, zvezde vam predlažu da vaš ljubavnik bude osoba u znaku Jarca.

Profil ličnosti osoba rođenih u znaku Jarca je takav da oni ne vrište seks čim ih upoznate, ali su daleko od loših ljubavnika. U krevetu imaju da pokažu dosta toga, samo im treba motivacije.

Jarac je izuzetan kada je seks u pitanju jer je veoma posvećen i istrajan ljubavnik. Oni su veoma vešti i bitno im je da njihov partner bude zadovoljen bez obzira na to koliko seks partija treba da potraje.

Oni nisu raspoloženi za veze za jednu noć i neće dozvoliti da vidite njihovu osetljivu stranu sve dok ne steknu poverenje u vas i dok ne vide makar obrise telja neke ozbiljnije veze.

Jednom kada se Jarac oseti sigurnim u vezi, nestaju sve seksualne nesigurnosti i možete očekivati da će vas naučiti par novih seks tehnika.

Izvor. Telegraf
Foto:Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter