15°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: Novosti Magazin

SPREMITE SE ZA RUŠILAČKU ENERGIJU: Stiže astrološki SATURN kvadrat URAN!

Astrološki “kvadrati” poznati su po stvaranju napetosti između dvije tačke – a s ovom koja uključuje Saturn, planetu pravila i granica i Uran, planetu slobode i pobune, možete se kladiti da će stvari uskoro postati prilično intenzivne.

VAŽNO

VULIN PORUČIO: U Srbiji razbijene četiri kriminalne grupe koje su trgovale narkoticima

LINTA ODGOVORIO NA PROVOKACIJE: Hrvatski ministar dobro zna šta je činila NDH!

NOVA POBEDA NOVAKA! Polufinale dubla na Majorci (VIDEO)

MINISTAR MALI O ODLUCI UPRAVNOG SUDA: Želim da moja deca znaju da njihov otac nije plagijator (FOTO)

UGAŠEN POŽAR NA NAUČNOM INSTITUTU! Nema povređenih

Ciklus Saturna i Urana je je krenuo davne 1988. i završava se 2032. god. Ovo je sukob novog i starog. Uran koji teži promenama nemilosrdan je i ruši. Saturn je krut oblik , poštuje tradiciju i "staro". Kada se ove dve planete nađu u kvadratu tada nastaje RUŠENJE (starog -Saturn) i počinje (novo -Uran).

Na globalnom planu će krenuti burne promene u vidu poplava, zenljotresa, virusa. Zemlja (Uran u Biku) je puna otrova, toksina i kreće kao lava da izbacije na površinu. Saturn (staro) voli da se drži okvira. Tada dolazi do pucanja.

Ljudi i njihova svest se menjaju na novo

Napuštaju stare okvire koje se odnose na materijalni svet kao što je novac, funkcija, moć i gledanje samo sebe. Okreću se prirodi, sebi svojoj porodici, primarnom bliskom okruženju, počinju da poštuju zemlju u parvom smislu te teči, žele kuću i okućnicu, svoju baštu, svoje drvo svoje voće i povrće. Sve je to Uran u Biku.

Na klimavim nogama novonastale države, savezi i organizacije...

Sve što je krenulo sa ovim ciklusom od 1988-2000. godine i sada ulazi u završnu fazu. Dolazi do rušenja struktura koje su tada nastale.

Npr. Evropska unija (EU). Sada je na klimavim nogama kao što i svedočimo. Takođe i naša stradanja raspad Jugoslavije, bombardovanje 1999 godine. Na klimavim nogama će biti ne samo novonastale države već i savezi i organizacije.

PROČITAJTE JOŠ

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U NEMAČKOJ! Poginule četiri osobe iz Srbije

SAOBRAĆAJKA U BEOGRADU! Autobus udario ženu

DETALJI TRAGEDIJE NA BAZENU KOŠUTNJAK! Ovako je nastradao dečak (15)

ZA JAČANJE EKONOMSKE SARADNJE: Privredna komora Srbije OTVARA kancelariju u Jerusalimu

TUGA! Preminuo dečak nakon nesreće na bazenu Košutnjak

Generacije rođene između 1988 i 2000 godine su nosioci promena

Za sve nas ostale koji smo nešto započeli i uradili u periodu od 1988. do 2000. god. sada dolazi do rušenja. Bilo da je brak u pitanju, duge veze, krediti, pozajmice, kupovina stana itd.

Saturn kvadrat Uran je ISTINA, a sve što nije u korenu istina ovaj ciklus RUŠI!

Uran doslovno ruši sve što nije ISTINA. Dolazi do pobuna (na globalnom i ličnom nivou) i oslobađanja okova koje vučemo odavno. Ovo će za nekog biti period velike sreće (skidanje okova), a za neke velika nesreća jer puca sve po šavovima što nije istina. Saturn kvadrat Uran u tranzitu na ličnom nivou donosi promene koje ne želimo. I nije baš nakolenjen da nam dopusti da donesemo promene koje mi želimo.

Šta raditi

Da bi plesali sa ovim tranzitom ostanite pribrani, otvorenog uma, nemojte po sili Boga da donosite vaše promene već prihvatite nametnute promene kao svoje i polako, korak po korak. Da bi znali gde ovaj tranzit deluje , "pomerite se od sebe" i pogledajte gde su vam problemi da li je posao, ljubav, porodica, prijatelji itd..

Kada fokusirate promenu onda polako, otvorenog uma, korak po korak.

"Zagrlite" ove promene i živite sa njima.

Ne stvarajte neprijatelja od njih jer umeju burno da odreaguju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar