11°C

Beograd

Photo: instagram

Izvor: Telegraf

SNEŽANA SAVIĆ O JOVANKI BROZ: Razdvajali su je od Tita!

Glumicu Snežanu Savić gledaćemo u ostvarenju "Jovanka Broz i tajne službe"  u kojem glumi Jovanku Broz. Ona je govorila o svojoj ulozi, ali i o nekadašnjoj prvoj dami Jugoslavije.

- Milica Tomašević igra Jovanku do nekih 60 godina života, hajde da kažemo do pred rastanak sa Titom. Nakon toga sam ja zadužena za ulogu Jovanke. Igram je zapravo kada je ona odvojena od Tita, kada odlazi u izolaciju i kada se retko sreću. Bilo je nekoliko scena kada je došlo do susreta, ali Jovankina verzija priče je da su uspeli da ga odvoje od nje, jer je ona navodno volela vlast i želela da preuzme tron - rekla je glumica i dodala:

VAŽNO:

VUČIĆ UPUTIO SAUČEŠĆE BELGIJI, HOLANDIJI I LUKSENBURGU ZBOG POSLEDICA PRIRODNE KATASTROFE

NOVI KORONA PRESEK: Ponovo raste broj novozaraženih!

EVAKUISAN RTS: Dobili dojavu o bombi, MUP pretražuje zgradu!

U "VIKEND JUTRU" OVE SUBOTE: Sve o zlostavljanju starice u domu? Kako je moguća veridba profesora i učenice? Ali i ispovest roditelja iz Aleksinca koji čekaju pravdu!

- I na kraju su Tita uspeli da odvoje od Jovanke, jer se ona previše mešala u sve, postavljala razne uslove. Mnogi tvrde da je to Titu na neki način zasmetalo. To je moja lična opservacija. A možda i vreme čini svoje, možda mu je samo dosadila. Žena koja ga stalno pritiska. Bili su ubeđeni da ona škodi njegovom zdravlju i da on treba da bude sam. Razdvojili su je od Tita jer se previše mešala u politiku - rekla je Snežana Savić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar