1°C

Beograd

Photo: Instagram/Printscreen/markozivic

Izvor: Informer

PREMINUO GLUMAC MARKO ŽIVIĆ: Glumac izgubio borbu sa koronom, umro u 49. godini

Glumac Marko Živić preminuo je u 50. godini nakon što je hospitalizovan pre desetak dana kada je otkriveno da ima koronavirus.

Glumac se borio za život na respiratoru u kovid bolnici KBC „Dr Dragiša Mišović“, a stanje mu je bilo nepromenjeno otkako je pre tri dana stavljen na mašinu koja mu pomaže da diše.

Živić je već tri nedelje bio na bolničkom lečenju, pre nedelju dana je kiseonik primao preko maske, međutim, doktori su ipak sada morali da ga intubiraju:

Marku je saturacija počela da pada i svi parametri su mu bili veoma loši, posebno krvna slika, pa su lekari morali da ga priključe na respirator.

- Marku je saturacija počela da pada i svi parametri su mu bili veoma loši, posebno krvna slika. Ima obostranu upalu pluća, a dodatnu komplikaciju mu je napravila bakterija digestivnog trakta. S obzirom na to da je on pre nekoliko godina operisao rak jednjaka i želuca, bakterija je pogoršala njegovo kompletno zdravstveno stanje. Nadamo se da će uspeti da pobedi koronu, ali doktori su nam otvoreno rekli da je u veoma lošem stanju. Mi se svi uzdamo u to da je Marko veliki borac i da mnogo voli život - rekao je pre izvesnog vremena jedan od Markovih prijatelja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad