2°C

Beograd

Photo: HAPPY TV

Izvor: Happy BSC

VAŠA OMILJENA EMISIJA "PRELO U NAŠEM SOKAKU" I OVOG VIKENDA NA HAPPY TV: Čekaju vas Irena Jovanović i Era Ojdanić sa najzanimljivijim gostima

I ovog vikenda na programu Happy televizije, voditeljski par Irena Jovanović i Era Ojdanić vas kroz emisiju "Prelo u našem sokaku" upoznaju sa zanimljivim gostima. Najbolja muzika i najrazigranije teme rezervisane su za vašu omiljenu emisiju.

Osim etno udruženja i folklora, ovog vikenda govorićemo i sa putopiscima, vajarima, kondicionim trenerima, pčelarima i kuvarima, koji će predstaviti tradicionalna jela.

Poseban segment biće na predstavljanju mladih guslara, videćemo i igrokaz "Razbrajalice sa izvorišta“.

Za vikend nam stiže i zanimljivi plesni par. Oni će nas uvesti u neodoljive plesne korake tanga, a imaćemo prilike da vidimo i dve njihove tačke.

Ugostićemo i sokolara braničevskog okruga koji će doneti sokola u studio. Ne propustite i Stevana Gajića, prašumskog vilenjaka, avanturistu.

Muzički gosti uz koje ćete uživati ovog vikenda su: Olja Karleuša, Tamara Dragić, Acko Nezirović, Milica Krsmanović i Vanja Lakatoš.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

 

 

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad