23°C

Beograd

Photo: youtube/printscreen/ Unseen Facts In India

Izvor: republika

UMRO NAJPLODNIJI DEDA NA SVETU! Imao 38 žena, a iza sebe ostavio 89 DECE! (VIDEO)

Indijac Ziona Čana iz države Mizoram preminuo je u 76. godini, a poznat je kao muškarac za kog se veruje da je bio na čelu najveće porodice na svetu, budući da je imao 38 žena, 89 dece i čak 36 unuka.

Vest o smrti čuvenog poligamiste potvrdio je mizoramski ministar Zoramtanga izrazivši saučešće mnogobrojnoj porodici, javio je BBC koji je vest o njegovoj smrti preneo s naslovom da je "umro vođa najveće svetske porodice".

Čana je bolovao od dijabetesa i visokog pritiska, a stanje mu se proteklih dana pogoršalo. Iz svog doma u selu Baktavgn Tlangunam hitno je prevezen u bolnicu, ali je umro u putu, ne stigavši da mu lekari pruže bolju negu.

Ogromna porodica živela je zajedno u zgradi na četiri sprata sa 100 prostorija, a Čanine supruge delile su spavaonice pored njegove privatne spavaće sobe. Kuća nazvana "Chuuar Than Run", što u slobodnom prevodu s indijskog znači Kuća nove generacije, postala je turistička atrakcija, a ljudi iz čitavog sveta dolazili su u selo da vide kako izgleda život neobične familije.

Mediji prenose da je prvu suprugu upoznao kada je imao samo 15 godina i sa njom se oženio davne 1959. Kasnije je to išlo mnogo brže, pa je samo tokom jedne godine čak 10 puta stao na ludi kamen. Poslednje sudbonosno "da" je izrekao 2004, ali je tada tvrdio da će se sigurno oženiti još neki put.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar