7°C

Beograd

Photo: Youtube printscreen/Cojitj Arsic

Izvor: Alo

OVAJ TREND ĆE VAS ŠOKIRATI: Trepavice od mrtvih muva (FOTO)

Golden Rose ad

Kada ćovek pomisli da je sve video, iznova se iznenenadi.Umetnica Jessica Harrison postavila je novi trend na pedijastal bizarnosti.

Naime, ona uzima noge mrtvih muva i pričvršćuje ih na oko, da bi dobila efekat nadogradnje trepavica.

Naziv je, naravno - Flylashes.

PROČITAJTE JOŠ: KIP SLOBODE JE EGIPĆANKA? Činjenica koja je IZNENADILA SVET!

-Rad je očigledno pomerio granice o tome šta nije, a šta jeste prihvatljivo u kreiranju i korišćenju delova tela životinja – muve su nabavljene iz lokalne ribarnice. Prvobitno su letele u mom studiju i posle par dana bi prirodno umrle. Dosad sam koristila noge i krila od muva za skulpture, u slučaju trepavica od muva sam koristila lepak za trepavice da bi ih prilepila za kapak, rekla je ona jednom prilikom.

Jedan deo ovog trenda je postao popularan još 2010. godine, a sada je dobio novu dimenziju.

Ono što zabrinjava, jeste činjenica da sve više mladih jutjubera i tik-tokera oponaša poteze i "trendove" koje vide na internetu. Takođe, oni organizuju takmičenja u tome ko će bolje i lepše da isprati novosti i time skupiti što više lajkova i pratioca.

Stručnjaci kažu da ovo može biti jako opasno, a s obzirom da su muve poznate kao prenosioci raznih bolesti, ne savetuje se njihova primena u ime "lepote" i kozmetike.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Golden Rose ad