12°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

BRZINSKI U JAVNOM TOALETU Dečko se sunčao a ja sam primila dva komada

Otišla sam na letovanje s dečkom u Barselonu. Pošto sam bila s dečkom nisam imala nikakve planove za neke avanture niti sam bilo šta očekivala, jednostavno sam otišla da odmaram. Prva dva dana se nije dešavalo ništa specijalno, plaža, ručak, šetnja gradom i to je to.

Trećeg dana na plaži, malo pre nego da krenemo nazad u hotel, morala sam da odem do WC-a, koji se nalazio na 300-400m od plaže. Obmotala sam neku poluprovidnu maramu oko struka da ne idem baš u kupaćim gaćicama s obzirom da treba da pređem ulicu i krenula polako.

Sela sam na WC šolju i u tom trenutku s leve strane iz zida se pojavio nečiji kurac iz rupe koju nisam ni primetila do trenutka dok iz nje nije izvirio kurac. U prvom trenutku sam se odsekla od straha i maltene pošla da istrčim napolje. Ali brzo sam došla sebi. Pažljivo sam pogledala svuda okolo da možda kojim slučajem nema neke kamere i razmišljala šta da radim dok mi kurac stoji bukvalno na par centimetara od glave. Prošlo je 30-ak sekundi on mi je i dalje staja tu na izvolte.

Prvo sam ga nesigurno uhvatila rukom i počela da ga mazim i onda mi je prošlo kroz glavu pa što da ne kad sam već tu, nema šanse da bilo ko sazna za ovo i počela polako da pušim.

Osećaj je bio nestvarno dobar. Ne znam ni sama koliko je vremena prošlo kad sam osetila kako mi mlazevi spreme špricaju u grlo, nisam htela da gutam ali pošto nisam znala u kom će trenutku svršiti dobar deo mi se odmah slio u grlo pre nego što sam uspela da prestanem sa gutanjem. Ustala sam i pljuvala ono što mi je ostalo u ustima a kurac kao što se pojavio isto je tako nestao. Obrisala sam se, stala pored vrata i osluškvala čekajući trenutak da izađem a da me niko ne vidi.

Ali...

OVO MORATE ZNATI

ČEDA OŠTRO DEMANTUJE OPTUŽBE DA JE SARAĐIVAO SA MAFIJOM: "Nisam umešan u Đinđićev atentat, to su besmislice"! (VIDEO)

GRAĐANI OD 30. MAJA MOGU DA SE KREĆU BEZ MASKE: Konačno prava sloboda! (FOTO)

EKSKLUZIVNO U SREDU OD 22 ČASA! NIKADA ISPRIČANA ŽIVOTNA PRIČA IVICE DAČIĆA U "GLAMUR SPECIJALU"! (VIDEO)

Dok sam tako čekala iz rupe je iskočio novi. Samo ovoga puta crn i ogroman, za prvi sam zaboravila da kažem bio je prosečni beli. I dalje sam stajala pored vrata i oduševljeno gledala rekla u sebi, nema šanse da ovo propustim i onako zadnjih par godina na svakom letovanju se nadam da ću probati crnce, ali uvek sam ili s dečkom ili ih ne bude tamo gde sam ja.

Vratila sam se nazad i krenulo je novo pušenje, samo ovog puta sam to radila polako i maksimalno uživala, povremeno ga vadila iz usta da bi mogla da ga lepo vidim. Naravno napravila sam i par selfi sličica pušeći, ali to je isključivo za moju kolekciju. S obzirom da sam bila u kupaćem dok sam pušila prolazlo mi je kroz glavu da li da probam još nešto osim pušenja kad već imam prilku. Nije mi trebalo mnogo razmišljanja, ustala sam, skinula gaćice i namestila se da se nabodem na njega.

Naslonila sam se na njega i polako je krenuo da ulazi. On je nepomično stajao, a ja pomerala guzu napred nazad nameštajući ritam koji mi najviše prija

Kao i u prvom slučaju ni ovom nije padalo na pamet da se povuče nazad kad je počeo da svršava s tim da sperma ovog puta nije špricala u grlo već tamo gde nikako nije smelo. Ali već je bilo kasno tako da sam se guzovima zalepila za zid kabine kako bi bio što dublje u meni i čekala da se skroz isprazni. Pomerila sam se i videla da je na glaviću ostalo malo sperme, tačnije kad sam se sklonila izašlo je još par kapi. Čučnula sam i te ostatke pokupila jezikom.

Ponovo sam počela da se brišem i spremam za izlazak napolje a na rupi se pojavio treći, mada bilo mi je dovoljno a nisam ni imala vremena tako da sam se obukla i otišla. Dok sam išla ka plaži govorila sam sebi kretenu da li si ti normalna. Primila si neku crnačku kitu u javnom WC-u bez kondoma, i kao da ti sve to nije bilo dovoljno nego si još čekala da te napuni, ali jednostavno nisam mogla da odolim.

PROČITAJTE I OVO

MESEC DANA PRATILI ZVICERA, ISPALILI PET HITACA Otkriveno sve o napadu na vođu kavčana (VIDEO)

EKSKLUZIVNI SNIMCI Još novih detalja o ubistvu vođe kavačkog klana u Ukrajini! (VIDEO)

CG PARLEMENT: "Ljubav" prema državi košta 20 evra! 15 za gorivo i pet za točeno pivo! Logično je da se posle pobiju! (VIDEO)

PRESEK KORONA VIRUSA U SRBIJI Jedna osoba preminula, 48 novozaraženih

Kad sam stigla kod dečka rekla sam mu da me zeza stomak pa sam se zato zadržala. Posle 30-ak min smo krenuli nazad u hotel i usput sam rekla da moram da svratim do apoteke da kupim tabletice za stomak. Srećom on me je čekao ispred pa sam ja umesto tableta za stomak kupila tablete za dan posle i kondome pošto sam planirala da do kraja letovanja svratim još par puta do WC-a.

I da, jesam svraćala još nekoliko puta, ali uvek se završavalo kao i prvi put tako da sam kondome vratila nazad za Srbiju. Dugo posle toga sam bila u strahu da nisam zakačila neku bolest, bil sam skoro na pregled i hvala bogu sve je uredu. Ako se opet nekad vratim u Barsu nadam se da će taj WC biti na istom mestu i da će u njemu biti zabave kao i prošlog leta.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti