15°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

TROJKA IZNENAĐENJA Muž je kidao malu dok sam se ja sama mazila

Ja kao žena u 39 godini, rasna crnka sa malo viška kilograma. Veličina dojki jaka trojka! Udata sam za čoveka sa kojim imam dvoje dece. Živimo u skladnom braku u blizini Novog Sada!

Pošto moj muž radi kao izvoznik povrća za Ameriku, stalno negde putujemo, većinom spavamo po hotelima ili iznajmljenim stanovima! Pre nekoliko godina smo kupili kuću na severu Vojvodine sa voćnjakom i šumom! Kuća je bila trošna ali smo je mi doveli u red i dosta toga sredili! To selo ima oko tri hiljade stanovnika, malo i povučeno! Imali smo oko dvadeset radnika koji su vodili brigu o voćnjaku i branju jabuka i šljiva! Svaki put kada bi stigli na voćnjak seljaci bi se plašili mog muža, pošto je bio veoma strog što se tiče tog posla!

Za njih sam bila gazdarica na visokom nivou! Volela sam što je tako, što sam bila uvek iznad sirotica koje su brale šljive! Doterana, uvek bez obzira da li idem na voćnjak ili u centar grada za mene je to bilo isto! Dugi nokti, duga crna kosa, pripijene farmerke uz telo tako da dupe dolazi do izražaja! Za svoje godine izgledam fenomenalno uz to da sam izrodila dva sina!

Što se tiče mog muža on je krupan i visok čovek, imao je brak pre mene i sa njom ima jedno muško dete. Udala sam se za njega veoma mlada sa svojih dvadeset dve godine rodila sam mu prvog sina! On je u krevetu grub i muževan! Nekad po ceo dan ležimo goli i jebemo se, mazimo se, ližemo! Ova priča se dogodila prošle godine baš na tom našem voćnjaku! Moj muž je baš napaljenik na mlade devojke, svaki put kada bi prošla neka mlada pica on bih zastao i uzdahnuo, što meni nije ni malo prijalo! Bojala sam se da mi ne ostavi zbog neke mlade kobile! Čak sam načula da je imao neku od 19 godina neku mršavicu. I da joj je kupovao nakit i kitio je našim parama! Ali nekako sam ga i razumela! U podsvesti sam bila i ja malo perverzna i pomalo me palila misao kako moj muž kiti neku klinku zlatom kako je kupuje sve i svašta i kako se klinke otimaju za mog muža. To znači da vredi i da imam ono što valja pored sebe!

Na jednom rođendanu of bratovog sina u kafiću upoznali smo jednu mladu devojku po imenu Jelena! Jelena je bila visoka mršava malim sisicama i onako srednjom guzom. Bila je doterana božanstveno! Na sebi je imala mini suknju sa lepim džemperom bez kragne bila je polugola skoro. Posmatrala sam muža i videla da je odlepio za takvom ribicom. Pričale smo o svemu i svačemu uz alkohol i cigarete. Rekla mi je da je bila u vezi sa oženjenim muškarcom ali da je pukla veza zbog njegove dece. Kako mi je objasnila on je imao 55 godina a ona tek sad ima 23 godine.

Znala sam da ova devojka voli kurac iz njenog pogleda se to videlo. Jelena mi je obasipala komentarima kako sam ženstvena,kako imam lepo telo!kako ona zali sto nema takve povece sise kao ja!!Nasmejala sam se i rekla sam joj kroz salu kad podojis dva deteta imat ces i ti!uz sta je ona uzdahnula nervozno!!!Vece je odmicalo gosti su polako odlazili!razmenili smo brojeve telefona i otisli svako svojoj kuci!!!celu tu noc sam zamisljala Jelenu sa tim matorcem!kako matorac balavi po lepom mladom zenskom telu!!!

Sutradan sam se probudila sva mamurna od silnog dima i alkohola. Muž mi je predložio da odemo na voćnjak da se malo opustimo u svežem vazduhu. Našta sam predložila da zovemo Jelenu. Moj muž me pogleda onako čudno i pita me:

- Pa šta će nam ona?

Ja sam se nasmejala, našta je on sklavirio da će biti nešto neobično. Čula sam se sa Jelenom i dogovorili se da je pokupimo na autobuskoj stanici. Tako smo i uradili. Jelena je bila doterana, našminkana, sređena kao da ide u izlazak! Osetila je moj poziv sigurna sam. Ušla je u auto, pozdravila nas je mačkastim glasom i krenuli na selo. Opet je počela neka priča o muškarcima i ženama. Gorila sam iznutra, prijalo mi je to što nije imala stida od mog muža mada je razlika u godinama baš velika. Pričala je za njenu drugaricu kako je bila u vezi sa jednim čovekom starijim koji ju je naduvao to je njen izraz za trudnoću.

Pa posle ostavio u sedmom mesecu trudnoće i kako sada ima dete sa tim čovekom. Opet me to nekako uzbudilo i sama u sebi pomislila - stoka muška uhvatio mladu picu pa iskoristio. Posle sat i po stigli smo u selo na naš plac. Priroda je bila prelepa, šuma blistava. Ušli smo u kuću, popili kafu, a moj muž je predložio da ako imamo volje pokupimo šljive što su pale sa drveta. Nas dve smo uzele kofe i počele. Dok smo kupile šljive čak me i to napalilo stalno sam zamišljala Jelenu sa mojim mužem. Zamišljala sam dok ja kupim šljive da je moj muž odvede u kuću i nafiluje kao pravu kučkicu. Osetilo se to i u vazduhu sigurno. Muž nas je gledao sa strane onako nagužene sagnjene kako kupimo šljive, prokomentarisao je kroz šalu, da bi lepši prizor bio da budemo gole i da kupimo šljive! Našta je Jelena rekla ako on tako zahteva što se nje tiče da može, sve jedno ovde nas neće niko videti. Kada sam to čula zvrtelo mi se u glavi od uzbuđenja i rekla sam drhtavim glasom:

- Hajmoo!!!!

Bez razmišljanja otkopčala sam grudnjak i izbacila sise na izvolte za dva minuta sam bila gola golcata! Takođe i Jelena. Ona mlada a ja zrela. Muž je svukao pantalone i počeo da drka. Napaljeni svi troje! Rekla sam muž da jebe Jelenu a ja da gledam. Molila sam ga. Nismo imali prezervativa kod nas, pa se muž plašio. Molila sam ga da vidim mlado žensko telo na njegovim dlakavim prsima. Jelena je drhtala skupljujući i dalje šljive. Muž je rekao da se ostavimo šljiva i da odemo u sobu na krevet. Tako je i bilo. Ušli smo u kuću Jelena je legla na krevet i moj muž do nje. Uzela telefon i naslikala božanstveni prizor mlada lepa prelepa pored starijeg čoveka koji je otac može biti. Jelena je muža uhvatila za kurac koji je već bio podignut. Počela mu je mrsiti jaja. Muž je od zadovoljstva uzdisao kao nikada samnom!

I ja sam klečala pored kreveta i drkala picu. Muž nije mogao da izdrži pa je naglo uleteo u nju. Ja sam bila napaljena, srećna, bezobrazna. Govorila sam:

- Kidaj malu kidaj je bez prezervativa i ako je napumpas nema veze!

Muž je sve jače ulazio u nju uz uzdisaje:

- Svršićuuuuu!

- Ne vadiii gaa - vrištila sam.- Ostani unutra, oplodi maluu!

Svršio je u nju sa puno mlazeva! Jelena je ostala da leži sva prebijena. Kasnije nam je došlo u glavu šta smo uradili i da nije trebalo da svrši u nju! Pričali smo šta ako zatrudni, Jelena je rekla da ne zna kako će pred roditelje i šta da kaže ko je otac. Muž je rekao da će da plati abortus ako dođe do toga. Našta sam ja dala još luđu ideju ako bude nešto od trudnoće da ne ubija dete već da ćemo mi odgajiti dete - ja i muž. A ona nek bude slobodna devojka!

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti