13°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

POSTALI SMO SVINGERSKI PAR Prvo sam doveo druga, pa ona prijateljicu! Ludilo!

Svoju devojku Ines sam upoznao sasvim slučajno na lokalnom događaju u našem mestu. I kako to često bude, u početku smo oboje bili suzdržani po pitanju seksa i sve se odvijalo uobičajenim tokom. Ali, već nakon nekoliko meseci, kad su se stvari malo opustile, polako smo počeli s fantazijama i eksperimentiranjem u krevetu. Jedne vatrene večeri, dok sam joj ga zabijao odpozadi, u naletu strasti sam je upitao:

- Sviđa ti se, ha? Jel bi htela da primiš još jednu tvrdu batinu?

- Daaaa, ooo daaa… u guzu… Mmmmm.

- Dogovorićemo nešto već. Možda čak za idući vikend.

Tu smo oboje eksplodirali i počeo sam da joj punim njenu ribicu na što je ona reagirala glasnim vriskanjem. Sledećih dana nismo o tome uopšte pričali sve dok nije jedne večeri ponovno poželela seks. Već oboje napaljeni, pitao sam je:

- A sad bi možda htela da dobiješ dve kite?

- Mmmmm… ne bih se bunila. A… pali te to?

S mojim kurcem u njenoj ruci u transu sam odgovorio:

- Uhhh… drkam već neko vreme zamišljajući tebe kako obrađuješ dve kite.

- Pa… onda se nadam da ćemo ostvariti fantazije…

PROČITAJTE I OVO

MESEC DANA PRATILI ZVICERA, ISPALILI PET HITACA Otkriveno sve o napadu na vođu kavčana (VIDEO)

EKSKLUZIVNI SNIMCI Još novih detalja o ubistvu vođe kavačkog klana u Ukrajini! (VIDEO)

CG PARLEMENT: "Ljubav" prema državi košta 20 evra! 15 za gorivo i pet za točeno pivo! Logično je da se posle pobiju! (VIDEO)

PRESEK KORONA VIRUSA U SRBIJI Jedna osoba preminula, 48 novozaraženih

Iste večeri sam se setio jednog poznanika za kojeg sam procenio da bi mogao biti dobar kandidat i dao se u dogovaranje susreta. Sledeće subote smo to sproveli u delo i nakon žestokog seksa, kada je sve završilo, istu noć smo se u dva navrata jebali. U samom toku je ona govorila kako bi htela da mi uzvratiti uslugu i da samo trebam da kažem šta bih hteo. Nisam se usudio odmah da kažem da me pali njena prijateljica ali kao da mi je pročitala misli, ispalila je:

- Primetila sam da odmeravaš Doroteu. Jel bi možda hteo neku kombinaciju s njom? Evo, za početak, želiš li da jw pozovemo, da ti izdrka po mojim cicama? Sviđa ti se ideja?

Po mom nabijanju u nju je mogla zaključiti da me je to napalilo do daske. Naravno, Dorotei je pričala detalje našeg seksualnog života i lako sam zaključio da se Dorica ne bi bunila da se dohvati mog kurca. Već sledeći vikend, kada sam došao u stan, zatekao sam njih dve kako piju kafu. Dorica je bila vidno nervozna dok je moja opušteno vodila razgovor.

- Ooo, tu si već? Baš dobro, baš smo se malo nas dve raspričale. Nego, idem ja njoj da pokažem novu haljinu o kojoj već danima pričamo. Daj nam koju minutu da se ona presvuče pa dođi i daj svoje mišljenje.

Svo troje smo shvatili što to znači. Njih dve su ustale i otišle, a ja sam seo na sto sa pulsirajućom kitom u gaćama. Dok sam razmišljao o svemu, začuo sam Inesin glas:

- Dragiii… Možeš sada doći.

Ušao sam u sobu, a moja devojka je gola sedila na krevetu dok je Dorica sedila pored nje pomalo nervozna od iščekivanja.

- Hajde, spusti pantalone. Dorica je nestrpljiva, jedva čeka da upozna tvoj alat.

Skinuo sam pantalone i bokserice u jednom potezu i moja tvrda žilava kita je iskočila stršeći pravo prema Dorici.

- Dakle, kao što sam obećala…

Dorica je kleknula pored mene, a Ines ispred nas. Čim je Dorica uzela kitu u ruku prošli su me žmarci. Oduvek je delovala nevino ali sad se činilo da jako dobro zna što radi. Lagani tempo pa sve brže i brže ali odmereno. Opustila se i ona i zadigla haljinu pa je drugom rukom drkala pičkicu iz koje su se cedili sokovi.

- Sviđa ti se kako ti Dorica drka? Ha?

- Da, maco… jako… uhhh…

- Hoćeš da svršiš? Nek ti Dorica izdrka po mojim cicama… Mmmm… Želim da vidim kako sperma štrca dok ti druga drka kitu… Daj, dragi… prskaj me.

OVO MORATE ZNATI

ČEDA OŠTRO DEMANTUJE OPTUŽBE DA JE SARAĐIVAO SA MAFIJOM: "Nisam umešan u Đinđićev atentat, to su besmislice"! (VIDEO)

GRAĐANI OD 30. MAJA MOGU DA SE KREĆU BEZ MASKE: Konačno prava sloboda! (FOTO)

EKSKLUZIVNO U SREDU OD 22 ČASA! NIKADA ISPRIČANA ŽIVOTNA PRIČA IVICE DAČIĆA U "GLAMUR SPECIJALU"! (VIDEO)

Pogled na celu situaciju me naterao da vrlo brzo počnem da špricam po sisama svoje djevojke dok se i Dorici otimao uzdah uzbuđenja ali i orgazma jer je divljački brzo počela da drka svoju macu. Nakon događaja dogovorili smo se da možemo možda još koji put ponoviti sličnu stvar. Kad smo legli da spavamo, moja draga i ja smo se žestoko jebali duboko u noć.

- Jel ti se svidelo kako Dorica drka… ha?

- Daaa, srećo…

- Sad sam ja na redu. Mmmm… htela bih opet dve kite… a ti da gledaš sa strane.

To me je malo iznenadilo ali i jako napalilo!

- Može… da… želim te videet kako primaš dve kite.

- Sviđa ti se to?

- Daaaa, srećo… Želim da ga izdrkam na tvoje cice nakon što oni svrše po tebi… Mmmm…

- Da, dragi… Mmmm, jebi meee… Ahhhh… jebi me… odužiću ti se… Ah… Odužiću ti se nakon toga… Mmmmm…nakon toga ti ćeš da jebeš Doricu… i ona to želi… rekla mi je da htela da je pojebeš onda s tom svojom tvrdom kurčinom… i ona ga želi… jebaćeš je, a ja ću vas gledati i drkat svoju pičkicu.

Izvadio sam kurac iz njene pičke i isprskao joj facu.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti