20°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

VRELE RUNDE U STUDENJAKU Igre, igrice i sve što prati požudnu mladost

Ovo što ću ovde napisati predstavlja istinitu priču koja se dogodila prošle godine, a ujedno će to biti i moja prva priča. Bio sam druga godina na faksu i već nekoliko meseci sam živeo u studentskom domu u Beogradu. Imam smeđu kosu, plave oči, visok sam oko 180 santimetara i imam možda koji kilogram viška (šta ćete studentski život nije baš zdrav). Rekao bih da sam prosečan student i pomalo sramežljiv. Ne mogu za sebe reći da sam Kazanova i da sam imao previše devojaka, ali ni neki slepac po tom pitanju. Jednostavno nekada me hoće, a nekada me neće.

U periodu kada se je ova priča odvijala moglo bi se reći da sam bio u nekom sjebanom stanju, što zbog faksa i ljudi iz okoline, što zbog činjenice da sam bio seksualno isfrustriran. Gotovo pola godine nisam ništa opalio, a devojku nisam imao još duže od toga. Neke male šemice koje sam imao po Beogradu uglavnom su se završavale na ljubljenju i vatanju pod dejstvom alkohola na nekoj žurci. Što je još smešnije nisam mogao čak ni da drkam, jer mi je soba gotovo uvek bila puna, pa nisam imao ni privatnost. Ove činjenice su svakako doprinele da postanem dosta razdražljiv i nervozan pred ljudima, pa zbog toga počeo počeo generalno da izbegavam ljude kada god je to moguće, a samopouzdanje pred devojkama je svakako opalo.

Sa takvim psihičkim stanjem sam upoznao Violetu na predavanju kada smo dobili zajednički zadatak. Violeta je crnka sa kosom do ramenima, nešto možda malo manja od mene i krupne građe. Bila je blago buckasta, a uglavnom joj je salo bilo skoncentrisano oko kukova i dupeta. Uglavnom nisam je ni primećivao na predavanju, jer nije bila utegnuta niti previše zgodna kao neke druge rakete sa faksa, ali je bila posebna na svojoj način. To sam se uverio i posle prvog razgovora sa njom. Zaključio sam dve stvari.

PROČITAJTE I OVO

MESEC DANA PRATILI ZVICERA, ISPALILI PET HITACA Otkriveno sve o napadu na vođu kavčana (VIDEO)

EKSKLUZIVNI SNIMCI Još novih detalja o ubistvu vođe kavačkog klana u Ukrajini! (VIDEO)

CG PARLEMENT: "Ljubav" prema državi košta 20 evra! 15 za gorivo i pet za točeno pivo! Logično je da se posle pobiju! (VIDEO)

PRESEK KORONA VIRUSA U SRBIJI Jedna osoba preminula, 48 novozaraženih

Prvo, poprilično je kul, opušten i otvoren lik, a drugo imala je prelepe pune usne i već mi je palo napamet misao o mom kurcu na njima. Naravno, totalno u mom stilu nisam ništa ni planirao kako da je smuvam, jer mi je mozak govorio da od toga neće biti ništa, pa se ne trebam ni cimati. Činilo mi se da sam bio u pravu, jer smo se dva puta sreli kod nje u stanu popodnevnim časovima i uspeli da završimo zadatak. Ako ništa drugo ostali smo u kontaktu i dopisivali se na fejsu uglavnom oko nekih trivijalnih stvari. Jednom prilikom sam je neobavezno pitao da dođe kod mene da gledamo film. Nisma imao apsolutno nikakve planove, niti sam mislio da će prihvatiti, ali na moje opšte iznenađenje prihvatila je i dogovorišvi vreme rastali smo se.

Koji dan kasnije bila je u domu. Objasnivši cimerima da mi dolazi kolegenica da gledamo film, ubrzo su se izgubili iz sobe poželivši mi da opalim. Međutim, ja zaista nisam ništa očekivao, niti sam se nadao, a još manje i planirao da je muvam. Dotadašnje iskustvo mi je poručilo da kada god sam planirao i bio previše optimističan za te stvari, uvek sam ostajao kratkih rukava i dignute kite. Zbog toga sam jednostavno pustio da stvari teku svojim tokom, pa šta bude.

Violeta je sa sobom ponela jeftino vino, a ja sam izvadio mlečnu čokoladu. Nosila je obične farmerice i blago dekoltiranu crnu majcu. Uspeo sam nekako nožem da izdvadim pampur i da sipem u obične 2 dl čaše. Prošlo mi je kroz glavu da jedino za studentsku sirotinju ovo može biti romantično. Pogasio sam svetlo i pustio film na laptopu. Zanimljivo je bilo što smo oboje bili toliko unešeni u radnju filma da smo ga odgledali do kraja, grickajući čokoladu i pijuckajući to vino. To su po meni bili jasni znaci da će se veče završiti samo na tome.

Nakon filma počeli smo da pričamo generalno o životu sedeći jedno pored drugog u polutami. Lica su nam obasjavali samo pomoćna svetla iznad jastuka. Teme o momcima i seksu se nismo dotakli. U jednom trenutku ona se već zagrejena navalila na mene i tako smo pričali još neko vreme. Kada sam ustao da nam napunim čaše, njena glava je jednostavno pala u moje krilo. Pogledao sam je i u tom trenutku pogledi su nam se susreli. Dok mi je srce ludo kucalo, rekao sam sebi da pokušam pa šta bude. Krenuo sam da je poljubim, a ona me je spremno dočekala. Ljubila se veoma iskusno, a ja nisam mogao da odolim, pa sam joj povremeno blago gricnuo i usisao donju usnu. Izgleda da joj se svidelo.

- Haha šta se ovo desilo? – upitala me je Violeta smešeći se, kada sam posle pola minuta prekinuo poljubac.

- Ne znam – odgovorio sam i ja smešeći se.- Ako želiš mogu prestati.

OVO MORATE ZNATI

ČEDA OŠTRO DEMANTUJE OPTUŽBE DA JE SARAĐIVAO SA MAFIJOM: "Nisam umešan u Đinđićev atentat, to su besmislice"! (VIDEO)

GRAĐANI OD 30. MAJA MOGU DA SE KREĆU BEZ MASKE: Konačno prava sloboda! (FOTO)

EKSKLUZIVNO U SREDU OD 22 ČASA! NIKADA ISPRIČANA ŽIVOTNA PRIČA IVICE DAČIĆA U "GLAMUR SPECIJALU"! (VIDEO)

Nisam joj čekao odgovor, već sam krenuo da je opet ljubim usta i vrat. Namestio sam se nad njom između njenih nogu. Preuzeo sam inicijativu i počeo sam da joj stiskam sise i pokušam da sklonim dekoltiranu majicu u stranu i na taj način dođem do brdavica. Pomogla mi je tako što je skinula majicu, dok sam ja otišao da zaključam vrata. Vratio sam se i nastavio da je ljubim i sisam usne. Skinula je na kraju i brus i farmerice, a ja trenerke i majicu. Ostali smo oboje samo u gaćamam i čarapama. Nosila je crne čipkane gaće, a sise su joj bile veličine mojih šaka.

Brdavice krupne i pogodne za sisanje, a oko njih je bila relativno velika braon areola. Usnama sam prelazio preko svaki centimetar njenog tela i spuštao se sve do pupka i gaćica, lagano joj grickavši picu kroz gaćice. Zatim bi se vraćao na sise. Oklevao sam. Moja skromna kita od 16 santimetra je htela da eksplodira (nemam komplekse o svojoj veličini), ali nisam imo petlje da skinem i njene crne gaćice mislivši da ću je uplašiti i oterati. Izgleda da je primetila.

- Šta čekaš? - rekla mi je senzualno pogledavši me direktno u oči.

To mi je bio jasan znak. Spustio sam svoje gaće niz kolena, a ona mi je pomogla pridigavši guzu kada sam njene skidao. Sačekala me je glatko mesnata i izbrijana ribica. Na prigušenoj svetlosti jasno se je sjajila i prosto me mamila da je probam. Nisam mogao da odolim i lagano sam jezikom prešao preko klitorisa, uzimajući ga u usta i blago ga usisavši, a zatim sam se spustio i do rupice. Položaj je bio malo nezgodan tako da nisam mogao dugo da joj istražujem ribu. Njoj se izgleda svidelo, jer me je blago čupala za kosu.

- Ajde, stavi ga više - rekla mi je tiho, što sam i ja učinio.

Usmerio sam glavić ka ulazu i on je počeo lagano da klizi u njoj kao što bi prst kroz med. Oduvek sam obožavao taj osećaj kada mi kurac prvi put prodire i prilagođava se unutrašnjosti pice

Oboje smo izdahnuli, kada je njena pica progutala moju batinu. Cela situacija je bila veoma erotična i naelektrisana. Počeo sam prvo laganim pokretima da ulazim i izlazim u ritmu mojih i njenih uzdaha. Nedovoljno veliki domski krevet počeo je da škripi, a ja sam počeo lagano da ubrzavam tempo. Počela je blago da ječi i da se uvija grizući svoju desnu usnu. Raširio sam joj noge i stavio ih iza ruku, što mi je omogućilo da još dublje prodirem. Krenuo sam jednostavno da je heftam, a pljeskanje naših tela pomešano sa dahtanjem je ispunilo sobu. Prosto sam se sjedinio sa njenom picom uživavši u svakom prodiranju i nije mi bilo važno koliko smo bili glasni. Njen izraz lica, zvukovi koje je ispuštala, grizanje njenih usta, vrata i sisanje njenih bradavica u meni su budile talas koji se polako spuštao u preponama.

- Violeta, uskoro ću da svršim - šapnuo sam.

- Haaajde, svršiiiii - rekla je dahćući tiho.

Te reči su bile definitivno okidač, jer sam u sledećem osećao kako sperma navire. Uspravio sam se i izvadio sam mokri kurac iz njene pice i krenuo da svršavam uglavnom po stomaku i njenim sisama. Orgazam je bio baš intenzivan i trajao je nekako duže nego inače, jer već danima nisam drkao. Kada me je konačno prošlo, uspravila se i lagano prešla preko mojih već opuštenih jaja i poludignute kite. Lagano ga je nadrkala, otkrivši moj glavić koji se je sijao. Prošli su me trnci kroz tabane i kičmu, jer sam bio veoma osetljiv zbog orgazma.

- Daj mi nešto da se obrišem - rekla je.

Uzeo sam celu jednu rolnu toalet papira i dodao joj. Lagano je probrisala spermu sa svoga tela. Kada sam i ja krenuo da uzmem papir kako bih obrisao desnu ruku (bila je lepljiva od sperme) zaustavila me je.

- Pusti mene - i rekavši to polizala mi je sve prste i šaku, gledavši me u oči.- Sviđa mi se kakav ukus ima. Mogla bih malo da te probam, a?

To je nateralo krv da se sjuri u kitu…

Njene prelepe usne o kojima sam maštao kako mi se sklapaju oko kurca, sada su zaiste bile oko njega. Violeta je zgutala ceo moj olabavljeni kurčić koji je odjednom počeo da raste dok sam ja stajao nad krevetom. Dudlala ga je i nadrkavala gledajući me direktno u oči smešeći se đavoljski što me je dodatno palilo. Bilo je božanstveno i malo me je bolelo, ali su to bili „slatki“ bolovi.

- Runda dva, udri - odjednom je rekla.

Nasmešili smo se jednom drugom, jer je aludirala na album Mortal Kombata.

- Lezi!

Ona je ustala, a ja sam legao, a zatim ona na mene. Dok je polako sedala na moju kitu, gledali smo se u oči. Opet su mi trnci prolazili, dok mi je kurac prodirao u nju. Počela je lagano da meša, pošto nije mogla da skače zbog ograničenog prostora. Negde sam pročitao da u ovakvim situacijama treba damu pustiti da sama radi, jer je u dominatnom položaju. To sam i učionio, pa je ona faktički jebala mene, a ja sam joj gnječio dupe i sisao njene krupne brdavice.

Sklopila je oči i tiho stenjala. Posle par minuta znao sam da je bila blizu, jer je krevet nenormalno počeo da škripi

Želeo sam večeras da i ona svrši. Zatim je u jednom trenutku uzela moju ruku sa svojih sisa i počela je da ih puši. Koja je ona kraljica prošlo mi je kroz glavu. Odjednom se ukočila i ugrizla mi kažiprst, a iz nje je poteklo jedno tiho oduženo ooo. Osetio sam da mi je kita postala vlažnija od njenih sočnih sokova. Nasmejao sam se i bilo mi je drago, jer evo mene jebača uspeo devojku da nateram na orgazam Pala je preko mene i naša tela su se spojila sva znojava.

- Jesi blizu? - šapnula mi je.

Nisam bio, ali sam odlučio da se pravim mutav znajući da me čeka bonus.

- Otkud znam - rekao sam nesigurno.

Zatim se ona spustila i počela je da mi opet puši i liže jaja dok mi ga je drkala. Radila je ovo baš pornjićarski što me je strašno palilo. Lice joj nisam video, već samo kosu i glavu kako se spušta ritmično gore-dole.

- Liži mi jaja, ja ću drkati - zatim sam preuzeo "palicu", dok se ona još više spuštila i počela da liže poluobrijana jaja i povremeno ih uvlači u usta.

U prvi mah sam ludeo, jer sam ove stvari prvi put radio sa novom devojkom. Ipak posle par minuta sam se smorio, a verovatno i ona, pa smo odustali. Narednih pola sata smo goli pušili njene cigarete i pričali o našim seksualnim životima. Bila je svakako iskusnija u tom pogledu od mene i rekla mi da je uglavnom letela iz veze u veze čitavog života. Međutim, poslednja veza ju je baš sjebala i ja sam joj prvi dečko sa kojim je bila nakon njega.

- Što baš ja? - pomislio sam.

- Znaš, pozitivno si me iznenadila što smo na prvom "dejtu" imali seks - malo sam prokenjao, a zatim i dodao da se izvučem.- Nemoj pogrešno da me shvatiš, ali do sada nijedna mi ne bi ni izdrkala, a kamoli dala da idem do kraja.

-Hahaha koja si ti budala. Pazi, nije da mi nije trebalo ovo, ali ne bih ti dala da nisi bio sav pristojan i nasrtljiv. Osetila sam se spokojno večeras, a to nisam bila dugo. Hvala ti.

- Nisam bio nasrtljiv zato što sam pička u duši sestro - pomislio sam.

Ustali smo i sredili se, a zatim sam je otpartio kući. Dok sam je pratio i kezio kao debil na svaku njenu foru, sećam se da mi je kroz glavu prolazila misao da sam pogodio džekpot. Ova devojka je bila iskusna i znala je šta radi, a to mi je trebalo da me izvuče iz nejebačke kolotečine. Uostalom bila je i opuštena za priču. Jedva sam čekao susret, a nisam ni morao puno da čekam. Posle možda dva dana me je pozvala na "bleju" uveče. Kupio sam pivo i krenuo put pod noge. Obukao sam neke trenerke, jer sam smatrao da nije nužno da se dodatno lickam. Živela je u blizini doma.

Još dok sam bio na putu kita mi se već ukrutila pomislivši na njeno telo kako se razliva ispod mene

Našavši njenu zgradu i stan, zazvonio sam i popeo se na njen sprat. Vrata mi je otvorila njena cimerka. Sonja je bila plavuša. Bila je devojka prosečne građe i slične visine kao i Violeta, sećam se da se gleno smejala i da je imala pirsing na usni. Ušao sam u dnevni boravak, a tamo me je u opuštenom izdanju dočekala Viki i lakirala nokte. Seo sam pored nje, a Sonja nam se pridružila. Ćaskali smo neobavezno možda dvadesetak minuta i cirkali pivo, sve dok nismo sa Viki otišli u njenu sobu, a Sonja otišla da uči u svojoj.

Nije nam dugo trebalo da krenemo. Njena sobica je bila mala, ali prijatna. Krevet na rasklapanje je bio spreman, a video sam da je prostraniji od domskog. Brzo sam se našao nad njom ljubeći je i sisajući joj povremeno donju usnu. Pararelno smo se nespretno svlačili, a dočekale su me opet čipkane gaće, ali ovog puta crvene.

- Ti to imaš celu paletu? – pitao sam smešeći se.

- Ne seri budalo, nego ih skidaj - odgovorila mi je smejući se.

Poslušao sam i opet sam gledao njenu sočnu golu picu. Krenuo sam da je ližem i da guram svoj jezik unutra. Ona po automatizmu je prolazila rukama kroz moju kosu. Posle par minuta sam se uspravio i krenuo da svojim glavićem mazim ulaz njene ribe. Taman sam se spremao da uđem kada me je zaustavila.

- Ajde, uzmi iz te fioke imaš kondome - nevoljno sam ih uzeo i nespretno ga navukao.

Osećaj je po običaj bio čudan, ali se nisam dao pokolebati, već sam namestio kurac i polako prodro u njenu sada već dosta vlažnu pičku. Krenuo sam lagano da jebem gledajući je direktno u oči. Počeli smo da dahćemo kako sam ubrzavao tempo. Da bi mi olakšala, stavila je svoje noge na moja ramena što mi je omogućilo maksimalno prodiranje. Našli smo neki ritam koji nije bio ni brz ni spor, a ona je na svako moje ulaženje dahtala kao najveća kurva. Definitivno je umela sa momcima. Posle par minuta smo promenili položaj u dogi. I ovde sam počeo sličnim tempom da je karam.

- Ajde udri jače. Razjebi me… - u jednom trenutku mi je rekla.

- Šta je sa tvojom cimerkom? Čuće nas? - pitao sam.

- Nekaah čuje. Volimo da se slušamo, dok se jeebemo - rekavši mi ovo, još više me je popalila.

Činjenica da nas tanak zid deli od njene cimerke, koja tamo uči ili možda čak i masturbira je učinila to da mi se krv dodatno sjuri u kitu. Skapirao sam da čak ni vrata nije zaključala. I odjednom, dok smo u domu bili nesvesno tihi, sada to svakako nismo. Krenuo sam svom snagom da je heftam otpozadi. Moja jaja i butine su počeli da udaraju u njenu poveću guzicu.Stenjali smo kao na porniću. Budila se neka zver u meni i poželeo sam da je počupam što sam i učinio.

Uhvatio sam je desnom rukom za kosu kao za uzde, a levom sam je držao na njenoj guzici. Radio sam to bojažljivo u početku

- Slooo..bo..dno radi šta že…liš samnom, oću da dominiraš! - rekla mi je jedva, jer nisam stajao.

Krenuo sam da je pljuskam slobodnije. Čak sam i par puta na kvarno pokupšao da joj ga stavim u dupe, ali nije dala. Sigurno sam jebao barem 5 minuta, bez prestanka i počeo sam da se umaram. Bilo mi je lepo, ali sam bio daleko od orgazma zbog kondoma. Nikada nisam voleo da jebem sa kondomom.

I ona je primetila da se umaram te smo opet promenili položaj. Sada je ona bila na meni i počela da se nabija sama. Ovo je činila gledajući me direktno u oči, a ja sam nesvesno počeo da dahćem sa svakim njenim nabijanjem. Posle možda minut sam preuzeo inicijativu. Uhvativši je za guzove počeo sam da je kovem odozdo dosta grubo. Postala je glasnija.

- Jooj, tooo… Nemoj da staješ. Kako je dobrooo… - ali sam nažalost posle nekoliko minuta morao da usporim, pa čak i stanem.

Orgazam je bio blizu, ali na kratko. Skapirala je zbog čega sam usporio, pa je opet počela sama da lagano meša gledajući me sa kurvinskim smeškom. Mešala je taman toliko da poriv za svršavanjem splahne. A zatim sam nastavio opet istom jačinom. Gnječio sam joj guzicu i prstima prelazio preko njenog anusa, dok su se zvukovi pljeskanja razlagali kroz taj sobičak.

- Taaako! Joooj! Aaaa! - počela je da se dernja možda malo veštački.

Sonja u susednoj prostoriji je sigurno bila "počašćena" pravim pornjićarskim zvukovima. „Ova se bre izgleda inati cimerki. Kakva ludača!“, prolazilo mi je kroz glavu. Odjednom je pritisla svoje ruke na moje grudi i rekla:

- Pusti meneeeee, pustiiii!

Divljački je zamešala, dok se moja kita borila da ostane unutra. Sada je stenjanje dolazilo iz dubine, priordno i organski.

– Vrlo blizu sam! Stani! Uuuuh… - mrdala je kukovima, a njena pičkica je divlje gutala i izbacivala moj kurac.

Odjednom se ukočila, a njeni skoro lakirani nokti su se zarili u moje grudi. Stojala je tako par trenutaka, dok su se njeni kukovi blago grčili. Oči su joj bile zatvorene, a ona je kao da se bori da diše izdahla i legla preko mene. Sedeli smo tako par trenutaka. Moja kita umazana njenim sokovima je i dalje stojala pravo. „Jebani kondom…“, nervirao sam se u sebi. Nisam hteo da večeras ostanem bez sopstvenog vrhunca, pa sam počeo lagano da se pomeram dok sam bio u njoj dajući joj do znanja da nisam gotov.

- Slobodno ti nastavi, kovi me dok ne svršiš - šapnula mi je.

- Ali ti si gotova, bezveze mi je - lagao sam.

- Nema veze, šta ima da ti bude bezveze - zatim me je poljubila i malo se uspravila kako bih mogao lakše da ga guram.- Imaš kondom, pa ne moraš da paziš.

Ovo poslednje mi je bilo okidač. Imao sam osećaj da se moj kurac prosečne veličine udvostručio. Opet sam zauzeo pređašnji položaj i krenuo sam opet da je heftam odozdo. Hroptao sam, a ona me je ljubila po vratu što me je dodatno palilo. Zamišljao sam kako nas Sonja tamo sluša i drka sebi pičkicu, a zatim prelazi u našu sobu i pridružuje nam se. Ta scena u glavi pomešana sa realnom scenom mog karanja je bila dovoljna.

Trebalo je možda manje od par minuta neprestanog karanja da talas krene. Čitav moj mikrokosmos se sakupio u jednoj tački, a ta tačka su bile moje prepone

U prvom trenutku mi je bilo čudno zbog kodnoma, ali me je u sledećem trenutku preplavio intenzivan orgazam. Počeo sam i ja da hropćem kao da se borim za vazduh dok mi se kita grčila u njenoj sočnoj pički. Nakon svršavanja, počela je polako da meša dupetom, dok ja nisam mogao ni da mrdnem. Opet mi se kurvinski smešila, kao da smo uradili nešto što je zabranjeno. Skinuvši se sa mene ljubila me je od vrata sve do kurca sa kog je skinula kondom. Posisala je sve ostatke sperme na njemu, dok je kondom zavezala i bacilau stranu.

- Uh, to je bilo lepo - uzdahnula je ispravljajući se.

- Bilo je sjajno - složio sam se tupo.- Ožedneo sam…

- Sad ću nam sipati pivo - ustala je i otvorila okropljen prozor da se provetri, a zatim mi je sipala pivo i zapalili smo cigaru.

Kao i po običaju osećao sam se rasterećeno i spokojno. Čini mi se da nekada živim za te trenutke neposredno posle seksa. Posle možda pola sata smo imali još jednu rundu. Naravno, već sam u svojoj opterećenoj glavi počeo da maštam kako imam trojkom sa njom i Sonjom ili da se možda pokrešem sa Sonjom. Međutim, iako je Sonja redovno slušala naše jebanje, a kasnije mi i Viki pričala kako je Sonju dosta palilo to što nas sluša i da je čak jednom prilikom i sama masturbirala, nikada sa Sonjom ništa nisam imao. Bio sam suviše pička da joj priđem, ali ne žalim zbog toga.

Viki mi je dalje pričala kako su razmatrale da ona dovede svog dečka, a ona mene pa da se krešemo svako u svojoj sobi i da se međusobno slušamo. Ideja mi je bila smešna, ali nikada nije bila realizovana. Posle par meseci i sigurno bar dvadesetak seansi u njenom stanu, Viki sam dosadio pa je kontakt izbledeo. Ipak celo to iskustvo mi je ostalo u lepom sećanju, a često dok se prisećam se napalim i maštam da se vidimo zarad starih dana.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti