14°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

IZNENAĐENJE NA FRIZERSKOJ STOLICI Skinula se, sela mi u krilo i onda je počelo!

Imam 40 godina i dobro sam situiran, tj. imam jako dobar posao, kuću, suprugu i dvoje dece. Vodim računa o svom izgledu, pa sam skoro svakodnevno u teretani gde idem sa suprugom, a i trčim dosta. S obzirom na naša primanja možemo živeti opušteno i ne razmišljamo baš previše o novcu. Kako vodim računa o sebi, tako odlazim i kod frizera, mog prijatelja Steve, koji ima frizerski salon.

Do nedavno je Steva radio sam, a pre nekog vremena kod njega je počela da radi njegova kćer, Vanja. Nisam je video jako dugo, a znao sam da je bila u inostranstvu na školovanju, pošto je Steva stalno pričao o njoj. Vratila se nakon školovanja i sad je sa svoje 22 godine unela promenu i vedrinu u salon. Steva je rekao da će polako prepustiti posao njoj, jer bi on sa ženom napokon otišao na neko putovanje, pošto do sada nije stizao nikako. Podržavao sam ga u tome, jer sam znao koliko znači godišnji odmor.

I tako sam jednog kišovitog dana došao na redovno šišanje. Vanja je bila sama i sedela je za računarom, i nešto unosila. Pogledala je prema vratima i nasmešila mi se:

- Ooo gospodine Željko, kako je?

- Hej Vanja! Pa evo nije loše - rekao sam dok sam skidao kaput i vešao ga, pa upitao.- A gde ti je otac?

- Otputovao je sa mamom još u petak, malo su otišli u toplije krajeve - rekla je sa nekom setom u glasu, pa sam je morao pitati.

- Pa šta si se snuždila? Treba im malo odmora!

- Ma znam, ali i ja bi sad volela da budem negde gde nema ovakve kiše - pri tome je pokazala napolje kroz prozor i gledala u kišu koja je lila.

OVO MORATE ZNATI

PREMIJERKA SRBIJE ZA HAPPY TELEVIZIJU: Nikome se nećemo izvinjavati, branićemo Srbe svugde!

STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA ODNELA DVA ŽIVOTA: Jeziva TRAGEDIJA posle PONOĆI!

EKSKLUZIVAN SNIMAK Pogledajte TIJANU AJFON SA LISICAMA NA RUKAMA! (VIDEO)

VREMENSKA PROGNOZA 30.MAJ: Promenljivo oblačno i nestabilno!

HOROSKOP ZA DANAS! Evo šta vam poručuju zvezde!

Slagao sam se sa njom, jer je Valjevo u zadnjih par godina postala doslovce Grad koji teče, koliko je kiše palo.

– Onda, šta ćemo? Uobičajeno?

- Ma da ili imaš kakve zamisli? - rekao sam i gledao je dok me je ocenjivački posmatrala.

- Hmmm... Mogla bih nešto da pokušam, ali... - zastala je pa sam je samo podržao da nastavi.- Mislim, to je više mladalačka frizura.

- Hočeš reći da sam star? - gledao sam je u ogledalu, a ona  mi se široko nasmešila.

- Nisam to mislila. Iako su godine tu - ostavila je neku prazninu, pa sam se nacerio i dvosmisleno rekao.

- Ali da, ali još uvek mogu nekoliko puta - gledao sam kako se cereka i skoro se zagrcnula od smeha, pa sam dodao.- Ali nećemo to saznati, zar ne?

- Hmmm... Ne znam baš - rekla je sa nekim čudnim smeškom, ali više nije ništa rekla, već je počela da me šiša, a povremeno bi se oslonila svojim butinama uz moje ruke ili bi se naslonila sisama, koje su bile malo poveće, na moja ramena ili vrat.

Ne znam da li je zbog ugode njenih prstiju u mojoj kosi, ili topline njenog tela uz moje, ali moj kurac se počeo buditi i uskoro je napinjao pantalone, pa se podizao onaj prekrivač na meni. Video sam da je primetila moju napetost, ali ničim to nije odavala. Nakon nekog vremena je otišla do vrata i zaključala ih, pa se vratila i završila šišanje. Zatim je uzela britvicu, pa rekla da će me malo izbrijati i da se ne pomeram. 

Izbrijala mi je zadnji deo vrata, a onda i sa strane, pa se prebacila napred i primetila da bi se mogao obrijati, a na moju primedbu da nema potrebe samo je rekla da nije nikakav problem. Uskoro me je sapunjala po licu, pa sam uživao u njenim nežnim pokretima četkom po mojm licu. Zatim je pomerila onaj prekrivač sa mene i ostavila mi peškir ispod brade, a moja izbočina se fino očitavala. Samo se nasmešila i na moje iznenađenje opkoračila mi noge, te mi sela u krilo, tako da je moj kurac bio tačno na njenoj pici. Bilo mi je jako neprijatno, ali je ona samo prošaptala da se smirim i počela je da me brije.

Hladna oštrica britve na mom vratu me potpuno umirila, pa se uopšte nisam pomera, ali se zato ona pomerala na meni. Trljala se svojim međunožjem po mom kurcu i krilu, pa sam osećao kako mi se vlaže gaće, a ona nije prestajala dok me nije obrijala

Zatim je vlažnim peškirom obrisla moje lice, a uopće nije ustajala sa stolice već ga je uzela sa pulta gde ga je stavila pre. Zatim je ustala i uzela losion, pa mi je s leđa namazala lice, a kako je stajala ize mene nisam video što radi.

Skinula je pantalone i došla napred samo u gaćicama, pa sam sad gledao u njeno zaobljeno dupence i jake noge. Pošto je nosila crvene gaćice videlo se da su potpuno mokre na mestu njene pice, a onda se ona sagnula i otkopčala mi pantalone, te zavukla ruku unutra i izvukla moj sluzavi kurac iz gaća.

- Ohooo... Pa ni vi matorci niste za bacanje - namignula mi je i sagnula se i počela da ljubi moj sluzavi glavić, a onda ga je strpala u usta.

Ja sam samo uzdahnuo dok mi je ona pušila kurac, a onda sam se trgnuo i počeo joj milovati jake noge skroz do guze i gurnuo joj prste ispod gaćica. Samo se promeškoljila i primakla mi se  bliže, pa su sad moji prsti bili u njenoj mokroj i vrućoj pici. Samo je zamumljala kad su prsti ušli do kraja, a onda je pustila moj kurac koji je bio pun njene sline, te je skinula gaćice i opkoračila me spustivši naslon moje stolice, pa se namestila na moj kurac i spustila niz njega.

- Mmmm... Kako je dobar, želim da me razjebeš.

Podigao sam joj majicu i izvukao sise iz grudnjaka, počeo da ih ljubim i mesim dok se ona držala za naslon stolice i nabijala na moj kurac

Stenjala je i uzdisala, a njene sise su bile pune moje sline. Nakon pet minuta počela je da svršava i sad su mi jaja i dlake oko kurca bile potpuno mokre. Podigao sam je sa sebe i nju postavio na kolena u stolicu, a ja sam stao iza nje, vratio kurac u njenu picu i počeo da je jebem žestoko. Držao sam je za bokove i zabijao joj ga do kraja još nekih pet minuta dok nisam osetio da mi dolazi, pa sam ga izvukao i došao ispred nje, te joj ga strpao u usta. Nastavila je da ga puši i ubrzo sam joj svršio u usta. Gutala je spermu malo se zagrcnuvši od količine, ali nije ispustila niti kap. Dodatno mi je milovala jaja, pa mi se nije ni spustio, a ja sam ponovo stao iza nje i opet joj ga zabio, pa sam počeo ponovo žestoko da je jebem usput promrmljavši:

- Nadam se da ti se sviđa kako starčić jebe?

- Oooooo... Daaaa... Jebi meeeee...

Nastavio sam da je jebem, a sad sam joj stavio i palac u čmar, pa je samo stenjala kao prasence od zadovoljstva i od nje se samo čulo: 

- Da... da... da... jebi... jebiiiii... meeee.

Naravno da sam je jebao, kao lud jer je u pitanju bio moj ponos, a i bila je puno mlađa od mene te sam se trudio pokazati u najboljem svetlu. Nakon petnaestak minuta rasturanja njene pice izvukao sam ga i gurnuo joj ga u šupak. Zajecala je, ali je ubrzo počela dahtati i stenjati od zadovoljstva, a ja sam uspeo da uguram kurac skoro do jaja u njen šupak, pa sam nakon desetak minuta počeo da svršavam i punim joj guzu.

SAZNAJTE JOŠ!

SKANDALČINA! U INAT SRBIMA! Ministarka pozirala pored obeležja terorističke OVK (FOTO)

SVI SU JE OTPISALI! Uzela je ovaj začin i desilo se čudo!

ZDRAV VIKEND RUČAK U PAR KORAKA Spremite ovo jelo i uživajte sa porodicom! (VIDEO)

Iako sam mislio da sam sve ispalio u njena usta još je bilo sperme u mojim jajaima i sad se cedila iz njenog šupka koji je bio raširen kao pica. Obrisao sam jaja i dlake oko kurca, a i kurac sa mokrim peškirom, te sam se obukao i otresao dlake koje sam pokupio na pantalonama sa poda. Za to vreme se i ona ustala sa stolice, pa navukla gaćice i pantalone, a sad je popravljala grudnjak. Prišla mi je i zagrlila, pa me je poljubila kad sam izvadio novac da platim:

- A ne, danas ne plaćaš, a ni ubuduće kad te ja šišam, ali... - malo je zastala.- Nadam se da ću i ubuduće moći dobiti bonus od tebe?

- Naravno - sad sam je zagrlio i poljubio, pa dodao.- Ali to ostaje samo između tebe i mene, u redu?

- Naravno - rekla je i nasmešila se, pa mi dala vrući poljubac kao što je bila i njena pica, pa sam otišao.

Od tada sam svaka dva tjedna dobivao dobru porciju seksa uz redovno šišanje, ali mi je sad i dlake oko kurca i jaja obrijala, da bolje klizi u nju kako je govorila. Ja sam redovito punio njenu guzu i usta svojom spermom, a sve češće i picu jer je počela koristiti pilule kad bih dolazio. Jebali bi se čak i kad bi imala menstruaciju, a tada bi bila posebno divlja i osetljiva, naročito njene sise, ali ja nikad nisam imao ništa protiv dobrog seksa sa njom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti