22°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

MOJA ŽENA JE BILA POKLON SLAVLJENIKU Odveo je u sobu, skinuo, izvadio gromadu i odvalio je!

Moja žena Ana i ja smo u braku tek par godina. Kako bi rekli mladi bračni par.

Na poziv prijatelja odlučili smo da odemo kod njega na proslavu rođendana nas 15-ak otprilike kolega s posla i par još nekih “neplaniranih”. Pošli smo malo ranije kako bi se pripremili i izbegli gužvu kako na putu tako i u kući kod prijatelja. Ana je obukla haljinu koja je isticala njene noge kao i grudi koje i nisu nešto velike ali došle su do izražaja. Bili smo prvi gosti. Sve je bilo pripremljeno. Čestitali smo mu rođendan izljubivši se, naravno i žena i ja.

Sednem u fotelju dok je Ana sela prekoputa mene. Popili smo po jedan viski i u tom se čulo zvono na vratima što je bio znak da i ostali pristižu. Nije prošlo puno vremena a stan je bio pun. Na veliko sam nazdravljao s prijateljima tako da je već piće poprilično uzelo danak. Ana je nazdravljala dok se smejala prekoputa s nekom od prijateljica. Vreme je brzo prolazilo uz muziku i piće, pogledam na sat već je bilo blizu ponoći. Ustanem do WC-a i slučajno pogledam na stolicu gde je sedela Ana, sedi neki tip gleda TV.  Sigurno je tu negde ništa čudno.

Dođem do WC-a a ono red kao u u nekoj diskoteci. Stvarno mi se žurilo. Jedan tip mi dobaci smejući se da ima WC i na gornjem spratu ali da je gore za žene pa ako me puste. Ne preostaje mi ništa drugo pomislim. Izađem krenem uz stepenice vidim poluotvorena vrata. Uđem, čujem muziku s donjeg sprata i kao da neko priča. Nije me ništa zanimalo, stvarno više nisam mogao da trpim, ipak popilo se i previše. Kada sam izlazio jasno su se čuli uzdasi iz sobe pored WC-a. Krenuo sam da izađem, stvarno nisam imao nameru da ometam druge “u poslu” ali me neka znatiželja povukla da vidim ko je u pitanju.

Prišao sam sobi i vidim Ivanu, Anu prijateljicu s kojom je pričala, leži na leđima dok joj neki tip liže pičku. Glasno je stenjala, i dalje sam bio tu. Tip je ustao stavljajući joj ga u pičku i počeo je lagano da je nabija. Čuo sam da joj kaže nešto u smislu neka si dovela onu kurvu Denisu da je slavljenik pojebe, to mu je idealan poklon, kako je raskinuo s devojkom izgorio je. Ivana odgovara:

- Bilo je teško da je nagovorim, ipak, muž joj je tu ali sam uspela nakon par pića. A ni Denis nije loš, čula sam da ima velik kurac.

Utom je ovaj tip počeo jače da je nabija. Odmaknem se od vrata. Kako sam se odmaka iz dnevnog boravka su se, takođe, čuli uzdasi ali muški. Ulaz u dnevni boravak je bio odmah pored te sobe tako da mi nije teško bilo da pogledam. Pomerio sam se oprezno da me ne primete, provirih i imam što da vidim. Denis go na kauču zavaljen dok mu Ana puši. Ana je i dalje bila u haljini ali primetim da su joj tange koje je imala ispod na sred sobe. Krv mi udari u obraze! Stajao sam kao ukopan.

Jedno vreme mu je pušila a onda je on ustao i podignuo haljinu, uhvatio je za guzu obema rukama. Zabio joj ga jako na što je ona vrisnula

- Vrišti kurvo sad ćeš da vidiš kako se jebe - drao se.

Molila ga je da bude tiši da ne bi neko primetio. On se nije puno obazirao samo je jako nabijao a ona je vrištala. Na što joj on uzvrati da se ona čuje više. Još je malo tako jebao i onda je seo na kauč a Ana ustala skinula haljinu preskočila ga i počela da se nabija na njegov kurac.

Nakon par minuta nabijanja Denis je ustao a ona ostala da sedi, prislonivši kurac na njena usta počeo je da svršavati dok mu je ona mazila jaja. S obzirom da je bio polumrak nisam video gde je to sve otišlo. Ja sam otišao i na izlazu bacim pogled u drugu sobu i vidim da su ovo dvoje već krenuli da izađu. Brzo se spustim i sednem na svoje mesto. Nakon par minuta ulazi Ana i njena koleginica. Pogledam u nju, ona kao u nekom razgovoru okrenu se prema meni i pošalje mi poljubac. Do kraja večeri Ana je vodila razgovore s prijateljicom dok sam ja sedeo na kauču i ispijao viski. Kad se veče završilo krenuli smo kući.

- Kako je bilo na rođendanu? - pitam je.

- Super!

Čekao sam da uđemo u kuću i kad smo ušli...

- Šta se tačno dešavalo na zabavi? - upitao sam je konačno.

- Ništa bitno - orgovori.

- Jel kurvo! Ništa bitno dok si se jebavala?

- Štaaaa? - upita ona.

- Kažem, video sam sve, reci istinu.

Ona počne da plače. Izuvinjava se da joj oprostim što je to uradila. Skidam pantalone i kažem:

- Sad ga meni puši kurvo jedna.

Ana se sagnu i počne da mi puši moj kurac i ja joj obilno svršim u usta.

- A sad, skupi kofere i odlazi iz stana. Razvodim se od tebe - poručio sam joj na kraju.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti