14°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

ISKORISTILE SU ME TRI ŽENE Željne muškarca, opkolile su me i odradile

Bio sam jedan od retkih muškaraca u firmi, uz direktora i dvojicu komercijalista, a pošto sam radio u skladištu bilo je logično da bude radno mesto za muškog. Sa svoje 26 godine života bio sam u punoj seksualnoj snazi, a i imao sam sa čime. Imao sam solidan kurac od 22 centimetra, manjeg glavića, ali debelog tela, bio sam atletski građen što mi je dobro dolazilo u skladištu kad bi trebalo nešto teško da se diže, iako smo imali viljuškar.

Ženske koje su radile u firmi su uglavnom bile starije od mene. Najmlađa je imala 30, a najstarija 56 godina. Kao i sve ženske koje rade u kancelarijama imale su velike guzice. Lično, nemam ništa protiv velikih guza. Volim kad imam da uhvatim za nešto. Imao sam jednu devojku koja se držala stalno nekih dijeta, pa je mogla da se sakrije iza bandere koliko je bila mršava. Brzo smo raskinuli, mada je bila vrhunska pušačica, ali nije bilo sisa i guzice, pa onda...

Došao je i onaj famozni Dan žena ili ti ga 8. mart, pa sam odlučio da se malo istrošim i ženskama sam pokupovao karanfile, jer su mi ruže bile ipak malo preskupe, pa sam otišao do upravne zgrade i podelio im po kancelarijama. Bile su oduševljene, a da ne govorim da sam se vratio nazad sav crven od ruža sa njihovih usana, pa pomalo pripit od raznoraznih rakija, likera i koječega čime su me nudile. Izgleda da im već dugo niko ništa nije tako napravio, a posle sam snimio dišu i ostatak muške ekipe kako izlaze napolje za vreme pauze, pa sam ostao jedini muškarac u firmi. Bilo je malo prohladno, pa mi se malo razbistrilo u glavi, pa sam sad sedeo u svojoj maloj kancelarijici i unosio podatke iz otpremnica u računar kad sam čuo da se otvaraju vrata skladišta i čuo nekakav kikot.

Pogledao sam kroz prozor i ugledao njih tri, Željku, Radmilu i Ivanu kako dolaze sa nekom flašom i plastičnim čašama, nekim tanjirom na kojem su bili neki kolači. Kikotale su se kao lude, a sve su bile crvene u licu. Radmila je bila najstarija od njih, 42 godine, ali dobro se držala i imala dvoje dece. Željka je imala 39, baš kao i Ivana, jedino je Željka bila plava, a Ivana crvenokosa, dok je Radmila bila izblajhana, pa nisam znao pravu boju kose. Došle su direktno u moju kancelarijicu koja je isti tren postala pretesna, a meni jako vruće. Odmah su prešle na stvar, bez okolišanja:

- Dragi naš Darko - počela je Željka.- Hvala ti što si nas se setio sa divnim karanfilima, a sad smo htele da ti se odužitimo - tu je stala i pogledala Radmilu, koja je malo pročistila grlo i zacrvenela se.

- Ovaj... znaš... mi bi volele da nam ti daš još jednu kiticu - tu se Ivana počela smejuljiti, a ja sam ih gledao totalno zbunjen, jer nikad nisam shvatio ove zakulisne igrice rečima, pa ni sada, a onda je upala Ivana.

- Darkec moj, želimo tvoj kurac - rekla je to tako pohotno, a pošto je stajala odmah uz mene stavila je ruku na moje prepone i poprilično čvrsto stisnula moj kurac i jaja preko pantalona, da sam napravio grimasu, pa se Željka ubacila.

- Daj Ivana, zdrobit ćeš mu jaja. A šta ćemo onda dobiti u naše željne pice - rekla je i prišla mi, pa me uhvatila sa obe ruke za glavu i uvalila mi jezik u usta, tako da sam osetio ukus alkohola na njenom jeziku.

Stajao sam sa Željkinim jezikom u ustima i stvarno prenervoznom rukom Ivane na svom kurcu, da bi preko Željke snimio Radmilu kako odlazi do vrata skladišta i zaključava ih, pa se vraća skidajući sa sebe jaknu i video sam dve velike sise ispod njene dolčevite. Ivana se već rešila svojih pantalona i sad je skidala moje, dok je Željka jednu moju ruku privukla na svoje nešto manje sise i sad sam joj mesio čvrstu sisu dok me i dalje žvalila. Uskoro sam osetio da mi je kurac van pantalona, a gaće i pantolene spuštene do kolena, a onda sam osetio dva jezika na njemu, Radmilin i Ivanin. Zatim se i Željka odmakla, pa je skinula i ona svoje pantalone i gaćice, pa sam video njenu plavu frizuricu iznad pice. Pogledao sam na niže i video dve glave kako obrađuju moj kurac svaka sa jedne strane, a obe su bile bez pantalona potpuno golih guzica. Sad se i Željka ugurala između njih dve i uhvatila usnama moj glavić. Još uvek nisam verovao šta se događa, pa sam samo stajao dok su se njih tri bavile mojim kurcem koji je u potpunosti narastao, a one ga hvalile. Pošto je Radmila bila najstarija imala je čast da ga dobije prva u picu.

Odmakle su se od stola, a Radmila se naslonila na sto naprčivši svoju veliku guzu prema meni, a Ivana i Željka su razmakle njene guzove i gurnule me prema njoj. Namestio sam kurac na ulaz u njenu picu i samo ga gurnuo unutra. Ulazio je malo po malo, jer je bila uska, ali je uskoro celi ulazio i sad sam je jebao dok su mi Ivana i Željka milovale guzu i jaja. Radmila je stenjala dok sam je jebao i držala se čvrsto za sto. Nakon par minuta je svršila, pa sam izvukao kurac, a Željka je odmakla Radmilu i ona se naguzila preko stola, pa sam sad zabio kurac u njenu picu. Ušao je bez problema odmah do kraja, a Željka je samo uzdahnula. Jebao sam je žestoko, jer sam se sad okuražio, a onda mi je Ivana šapnula na uvo:

- Kad mene budeš jebao možeš da svršiti u mene...

Ubrzo je i Željka svršila, a ja sam još uvek imao tvrd i napet kurac iako sam se nekako suzdržavao da ne svršim. Čim se Željka odmakla namestila se Ivana i sama razmakla svoje široke guzove, pa sam joj sjurio kurac u dosta usku picu. Zacvilila je pod mojim naletom, ali se odmah i kontra nabila, pa joj je celi ušao uz njen zadovoljni uzdah. Za to vreme je Radmila stala iza mene i naslonila se svojim čvrstim sisama na mene, dok je jednom rukom trljala prostor između mojih guzova skroz do jaja, pa bi ih primila i malo stiskala. Osećao sam kako neću dugo da izdržim iako je Ivana već sve jače stenjala i dahtala, a nakon minut je počela da svršava. Sada sam se i ja opustio i ispalio salvu sperme u Ivaninu picu nabivši se do kraja u nju. Stajao sam tako nekoliko trenutaka, a onda polako izvukao kurac iz Ivanine pice, pa je za njim krenula i sperma. Radmila i Željka su promrmljale skoro u glas:

- Pa koliko te sperme ima... - zatim su se bacile na lizanje Ivanine pice, a onda na moj kurac.

Nakon toga su se obukle i još smo malo sedeli kod mene da bi na kraju otišle, a ja sam ostao da sedim ne verujući još uvek što se malopre desilo. Međutim, nije sve ostalo na tome. Od tada na dalje svako toliko bi se jedna od njih pojavila u skladištu, pa bi je jebao i svaki put bi im punio pice svojom spermom. Mene je bilo malo strah da bi neka mogla ostati u drugom stanju, ali su me uveravale da koriste zaštitu, pošto nisu htele ni čuti da ja koristim kondom. Tako sam imao redovno pražnjenje jaja, a one punjenje svojih pica. Jedan dan mi je Ivana rekla da je još jedna kolegica zainteresovana za mene, a na moje pitanje koja, samo se nasmešila i rekla:

- Najmlađa.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti