11°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

GRUPNJAK ZA DIPLOMU Stigla je sestričina, moj se uzbudio u gaćama i krenulo je cepanje

Imao sam 24 godine i upravo sam završio fakultet sa odličnim ocenama, pa su me roditelji već nagovarali da upišem magisterski, ali iskreno i ovo sam završio više radi njih, a ne radi sebe iako diploma dobro dođe. Moj najbolji prijatelj mi je rekao da to moramo i proslaviti, te je rekao da će napraviti feštu u lokalnom kafiću gde je radio. Došla je cela ekipa iz kraja, bilo je čak i nekih devojaka, a prijatelj mi kaže:

- Marko, mislim da je vreme da sad i nađeš neku devojku - zagrlio me je na šanku i govorio.- Doćiće neke devojke tu iz kraja koje i inače zalaze u kafić, pa možeš i neku da nađeš i za sebe.

- Ma daj Dule, sad si još i makro - rekao sam uz široki osmeh i udario ga laktom u rebra, onako lagano, a istina je bila ta da sam se palio na njegovu devojku Ljiljanu koja je bila svetska riba, ali sam nastavio.- Uostalom, valjda sam sposoban sam da nađem devojku?

- E moj Markec, nije ti to fakultet, pa da daš sve u roku - rekao je i sa osmehom na licu otišao na drugi kraj šanka gde su ga neki gosti čekali.

PROČITAJTE I OVO

VUČIĆ OTVORIO FABRIKU U LOZNICI: Posao za 1.500 ljudi!

ON JE UBIO KOTORANINA NA BEŽANIJSKOJ KOSI Ubica pao u Ukrajini

UHAPŠEN NAČELNIK NEFROLOGIJE NA VMA!

ĐOKOVIĆ UHVAĆEN U NOĆNOM PROVODU! Devojke ga obletale, a on gledao samo NJU! (FOTO)

ZVEZDA TURSKE SAPUNICE NA HAPPY TV! Plavooka lepotica Merjem: Radim vrlo čudne stvari!

Uto se kraj mene nacrtala Ljiljana, pa je sela kraj mene i poljubila me u obraz i rekla:

- Čestitam na diplomi!

- Hvala ti Lili - rekao sam nekako tugaljivo i ispod oka je merkao.

- Šta si bezvoljan? - rekla je i odmah dodala.- Sigurno ti treba neka dobra devojka.

- Pa dobro šta je vama?! - rekao sam malo povisivši glas, a ona me sa čuđenjem pogledala, pa sam nastavio.- Pa i ti i Dule ste se urotili da mi nađete neku devojku kao da ja nisam sposoban za to?

- Pa daj se ne ljuti - rekla je i stavila svoju ruku na moju, pa sam se malo smirio, a ona je nastavila.- Htela sam samo da te upoznam sa svojom sestričnom koja bi uskoro trebalo da dođe, nisam mislila ništa loše.

Pogledao sam je i popio malo iz čaše, pa sam se seo nazad za šank, a ona je ostala kraj mene. Nakon nekih pola sata je stigla Ana, Ljiljanina sestrična. Kad je došla do nas ostao sam bez teksta, sa malo otvorenim ustima i buljio sam direktno u nju, a Ljiljana me cimnula i rekla:

- Ana ovo je Marko, Marko ovo je Ana, moja sestrična - rekla je a ja sam nekako mlohavo pružio ruku koja kao da nije bila moja, ali pogled nisam skidao sa njenog lica i lepih plavih očiju, pa mi se činilo da su sestre, a ne sestrične.

Ana se nasmejala i još uvek mi držeći ruku upitala Ljiljanu:

- Jel on uvek ovakav ili samo u blizini žena?

- Veruj mi da nemam pojma - rekla je Ljiljana kroz smeh, a to je i mene trgnulo, pa sam ispustio Aninu ruku, iako nevoljno i pozvao Duleta da nam donese piće.

Predložio sam da odemo za sto i da se pomerimo od šanka, a one su se složile, pa smo otišli za sto, a Dule nam je doneo piće, malo seo kraj Ljiljane i popričao sa Anom. Potom se izljubio sa Ljiljanom i otišao nazad u šank. Mi smo se bacili u razgovore, a kako je Ana bila na faksu imali smo dosta tema za razgovor. Nakon nekog vremena se Ljiljana ustala i otišla za šank, a mi je nismo ni primetili jer smo bili u živom razgovoru. Nakon sat vremena smo imali osećaj da se poznajemo godinama...

Uskoro je Anina ruka bila na mojoj nozi, a moja ruka na njenim leđima, odnosno na donjem delu leđa

U jednom trenutku se okrenula prema meni i poljubila me u usta. Ostao sam malo zatečen, ali sam brzo prihvatio njen poljubac i uzvratio joj. Tako nas je zatekla i Ljiljana, te sela kraj nas i rekla kroz smeh:

- Ako vas dvoje ne završite večeras u krevetu ne znam ko će.

Pogledali smo je i oboje prasnuli u smeh, a Ljiljana je nastavila da se smeje sa nama. Konačno se sve opustilo i ja sam sad uživao u njihovom društvu. Kao da sam sa dve sestre, samo što je Ljiljana bila čista brineta, a Ana je imala kosu boje meda. Bile su iste visine, i ovako odoka obe su imale solidne četvorke u grudima, duge noge i lepe guze, ne prevelike, ali taman.

Nismo bili ni svesni da je došlo i zatvaranje kafića, pa smo uskoro ostali samo nas četvoro. Dule je zaključao i pridružio nam se za stolom. Svetla su bila isključena, a ona spoljna nisu propuštala poglede kroz zatamnjena stakla lokala, pa smo imali privatnost. Sedeli smo i pričali, a onda su Ljiljana i Dule počeli da se ljube, pa ni Ana i ja nismo hteli previše da čekamo i uskoro smo se i mi njima pridružili. Krajičkom oka sam video da je Ljiljana sela Duletu u krilo i da joj je zadigao haljinu preko kukova i da nema gaćice, a Duletove pantalone su bile raskopčane, tako da se Ljiljana privila uz njega i lagano podizala, pa sam shvatio da se već jebu.

Nisam gubio vreme i zavukao sam Ani ruku ispod haljine, a ona je samo razmakla noge i uskoro sam prstima pomerao gaćice i ušao u njenu mokru rupicu

Lagano je zastenjala kad su joj dva prst ušla unutra, a onda se lagano promeškoljila i šapnula:

- Hoću tvoj kurac odmah u pici.

Odmah je počela da mi otkopčava pantalone, a ja sam uspeo samo da joj podignem majicu, dok je ona sagnula glavu i počela da mi puši kurac. Podigao sam pogled i susreo se sa Duletovim koji mi je sa smeškom pokazao palac gore i namignuo dok je Ljiljana plesala na njegovom kurcu. Uskoro se Ana uspravila i podigla svoju haljinu preko glave, skinula gaćice i opkoračila me, pa namestila svoju picu na moj kurac i odmah se spustila do kraja. Uzdahnula je i malo se umirila dok joj je ulazio do kraja, a onda se počela dizati po njemu i nabijala se na njega žestoko.

Ja sam se zabavljao njenim sisama u grudnjaku koji sam ubrzo skinuo sa nje i oslobodio joj predivne bele lopte koje su skakale u ritmu njenog nabijanja. Za to vreme su Ljiljana i Dule promenili pozu, pa je sad Dule guzio Ljuljanu koja je skinula svoju haljinu, pa su njene sise slobodno visele i video sam da su dosta slične Aninim i po dimenzijama i po obliku.

Ana je počela da se grči na meni, pa sam znao da je svršila, a ja sam odlučio da promenimo poze, te sam stavio Anu paralelno sa Ljiljanom, pa su sad klečale jedna kraj druge, a Ljiljanina glava je bila kod Anine guze i obrnuto kod Ane. Ja i Dule smo se pogledali i namignuli, pa je počelo žestoko jebanje. Valjda smo se nadmetali ko će biti žešći jebač. Utom sam osetio nečije prste na jajima, pa sam mislio da su Anini, a onda sam shvatio da su Ljiljanini. Ljiljana mi je mesila jaja, a onda sam video da Ana mesi Duletova koji je uživao kao prase.

Ubrzo smo obojica počeli da svršavamo i punimo njihove pice vrelom spermom, a njih dve su zadovoljno mrdale guzama, a Ana je stiskala moj kurac svojim picinim mišićima kao da želi da ga iscedi. Izvukao sam kurac iz Anine pice i seo nazad za sto, a Ana se ustala i sela meni u krilo, a to su uradili i Ljiljana i Dule. Sedili smo tako, a ja sam osećao kako mi po nozi klize pomešani sokovi iz Anine pice dok sam joj ljubio jednu sisu. Zatim je Dule prekinuo tišinu:

- Idemo kod mene kući?

- Može - odmah je rekla Ljiljana, a i Ana je klimnula potvrdno.

- Onda OK, idemo - rekao sam i na brzaka smo se obukli, a devojke uopšte nisu obukle gaćice i grudnjake, pa smo otišli do auta, Dule sa Ljiljanom, a ja sa Anom.

Ne moram da govorim da sam jedva čekao da dođemo kod Duleta, jer mi je i za ovako kratku vožnju Ana ponovo digla kurac u pantalonama, pa sam jedva čekao da joj ga opet uvalim.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti