12°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

UJNA I NJENA SESTRA NA GOMILI Unakrsno lizanje, napijanje i punjenje, ala sam ih odradio sa drugom

Bilo je to 2018. godine na zimskom raspustu. Seks sam imao ponovo sa ujnom. Nikola i ja smo otišli za vreme zimskog raspusta ponovo u Austriju.Tamo smo bili od kraja škole do početka i opet smo imali super seks avanture. Dosta dana smo proveli kod njih, ali nismo nikako došli do seksa sa ujnom jer je ujak stalno bio tu.

Tako nas je jednog dana ujnina starija sestra pozvala da dođemo kod nje i budemo par dana jer njen dečko odlazi na poslovni put. Ujna je shvatila da je to prilika da se dobro pojebemo tako da je i ona krenula sa nama, a moj ujak je ostao kod kuće. Spakovali smo se i otišli smo kod ujnine sestre. Stigli smo tamo i na vratima nas je dočekala ujnina sestra Tijana (izmišljeno ime ne želim da otkrivam pravo). Dočekala nas je samo umotana peškirom ispod kog nije ništa nije imala.

PROČITAJTE I OVO

VUČIĆ OTVORIO FABRIKU U LOZNICI: Posao za 1.500 ljudi!

ON JE UBIO KOTORANINA NA BEŽANIJSKOJ KOSI Ubica pao u Ukrajini

UHAPŠEN NAČELNIK NEFROLOGIJE NA VMA!

ĐOKOVIĆ UHVAĆEN U NOĆNOM PROVODU! Devojke ga obletale, a on gledao samo NJU! (FOTO)

ZVEZDA TURSKE SAPUNICE NA HAPPY TV! Plavooka lepotica Merjem: Radim vrlo čudne stvari!

Tijana je bila veoma zgodna. Imala je crnu kosu, bila je srednje visine i imala je lepe okrugle čvrste sise i veliku okruglu čvrstu guzu. Redovno je trenirala i bila je dobro izgrađena. Ispod peškira joj je virio deo njenih dobrih guzova, a gore deo njenih sisa. Pozdravili smo se sa njom, ostavili stvari i seli smo u dnevni boravak. Donela nam je piće i otišla je u sobu da se presvuče, za njom je otišla i ujna.

Nas dvojica smo se nabili na vrata i posmatrali ih. Tijana je samo pustila peškir i pred nama se ukazalo seksi tijelo. Zatim se i ujna skinula i prišla je vratima. Poljubila nas je i rekla da ih čekamo u dnevnoj. Nas dvojica smo ušli u dnevnu i skinuli smo pantalone i bokserice. Izleteli su naši ukrućeni veliki kurčevi.

Tada su i njih dve izašle obučene u seksi tangama i grudnjacima. Prišle su nama i sele su nam u krilo

Ujna je sela Nikoli u krilo, a Tijana meni.Tijana je prislonila njene usne na moje i počeli smo se ljubiti. Stavio sam ruke oko nje i otkopčao sam joj grudnjak i pred mene su iskočile velike sise. Ona se samo odmakla kako bi joj grudnjak da bi joj spao do kraja. Nastavili smo se ljubiti, a ja sam lagano rukom došao do njene pičke i počeo je da trlja. Ona se malo pomakla kako bi mi napravila više mesta. Počela je dupetom da se trlja od moj kurac.

Podigao sam je i svukao joj tange. Ona se podigla i stala na krevet. Guza joj je bila okrenuta Nikoli, a meni je pušila. Ujnina guza je bila okrenuta prema meni, a ujna je pušila Nikoli. Ugurao sam jedan prst u ujninu pičku i počeo je jebati sa prstom. Posle sam ugurao još dva i tako je jebao. Ujna je svršila, a zatim sam i ja svršio Tijani u usta. Tijana je sve progutala i okrenula se ujni i počela da je ljubi. Podelile su moju i Nikolinu spermu i onda su sele kraj nas.

Ručali smo i pogledali film. Otišli smo da se okupamo i ušli smo u tuš svi zajedno. Njih dve su bile između nas, a nas dvojica smo sa podignutim kurcima prišli pičkama ujne i Tijane. Tijana je bila okrenuta dupetom meni, a ujna okrenuta dupetom Nikoli. Njih dvije su se ljubile, a nas dvojica smo im prišli i nabili im kurčeve u pičke. Njih dve su samo vrisnule i počele da mešaju:

- Aaah jebite nas! Mi smo vaše kurve! Izjebite nas, aaaahhhhh...

Uhvatio sam Tijanu za sisu i počeo sve brže i brže nabijati kurac u njenu pičku. Nikola je upratio moj tempo i počeo sve brže da jebe ujnu. Sve su glasnije vrištale.

- Jebite nas aaah, jebite nas napunite nam pičke spermom jebite nas aaah!

Nabio sam kurac do kraja u Tijanu i ispraznio sve u njenu pičku. Sagnuo sam se i počeo sam da je jebem jezikom

Nikola me ispratio i počeo da jebe ujnu jezikom. Ubrzo su svršile, a nas dvojica smo ustali i počeli se ljubiti sa njih dve. Okupali smo se i legli da spavamo.

Ujutro smo doručkovali i odmah se bacili na posao. Otišli smo u spavaću sobu i počeli sa seksom. Ujna je počela meni da puši, a Tijana Nikoli. Napunili smo im usta spermom, ali kurčevi su nam još uvek bili dignuti. One su se skinule i sele su na naše kurčeve. One su preuzele kontrolu i počele skakati po našim kurčevima. Ujna je brzim tempom skakala po mom kurcu, a njene velike čvrste sise su se klatile. Uhvatio sam njene sise i počeo da ih stiskam. Ona je samo vikala:

- Aaah, jebi me, to, jebi me! Ja sam tvoja najveća kurva!

Pustio sam joj sise i uhvatio sam je za dupe. Počeo sam da je udaram po guzovima. Ona je samo uzvraćala mumljanjem i dranjem. Prebacili smo se u doggy pozu i onda sam ja preuzeo kontrolu. Uhvatio sam je za kukove i počeo da je navlačim na svoj kurac. Moja jaja su lupala od njeno dupe, a ja sam sve više ubrzavao tempo.

Izvukao sam kurac iz njene pičke i polako ga namestio na ulaz u anal. Prvo sam polako ugurao glavić, a zatim i polovinu kurca. Kurac mi je bio mokar i dovoljno vlažan te je lagano ušao u ujnin anal. Prvo ju je bolelo primanje tako velikog kurca u anal, ali onda je ta njena bol prešla u zadovoljstvo. Uhvatio sam je za kukove i u jednom trzaju sam ubacio i drugu polovinu kurca. Ona je samo uzviknula:

- Mmmm, aah, jebi me stavi ga do kraja aaah!

Nikola je i dalje jebao Tijanu u pičku ali ubrzo je i on prešao na anal. Izvukao sam kurac do polovine i ponovo ga vratio u njen anal. Tako sam radio i sve sam više ubrzavao. Uhvatio sam je za sise i počeo da ih stiskam. Sve sam više ubrzavao dok nisam svršio. Nikola je malo pre mene svršio u Tijanu. Okupali smo se i izašli u grad. Kad smo se vratili pogledali smo film i legli da spavamo. Sutradan smo otišli nazad u ujnin stan i nakon par dana smo se vratili nazad iz Austrije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti