12°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

VATRENA ITALIJANKA SA SAVRŠENIM TELOM Mala boginja u krevetu koja je znala da ga obradi na milion načina

Golden Rose ad

Već sam godinu dana u Torinu gde igram za jedan poznati fudbalski klub. Sve vreme nisam baš nešto izlazio, jer nisam od onih koji troše novac na raznorazne luksuzne stvari. Znam da mi karijera neće dugo trajati, pa bi trebalo nešto ostati i za kasnije.

Sa svima u klubu sam bio dobar, ali sam najbolji bio sa kolegom iz obrane, Antoniom. Bio je par godina stariji i u sretnom braku sa Angelicom i sa dvoje dece koja su znala doći na naše treninge. Kao što rekoh nisam baš previše izlazio, ali su me Angelica i Antonio jedan dan pozvali da dođem kod njih na neku proslavu oko starije kćeri. Obećao sam da ću doći, pa sam se tako našao i te subote u njihovoj vili izvan Torina. Ja sam inače stanovao u klupskom kampu gde su bili uglavnom samci i stranci u klubu.

Kad sam stigao tamo je bilo već pola kluba, pa je bila većina poznatih i nije mi bio neki problem za druženje. Nakon nekog vremena mi je prišla Angelica i pozvala me na stranu.

- Igore, želela bih da te upoznam sa mojom prijateljicom - vodila me do jedne niske brinete sa savršenim telom.- Igore ovo je Carla, Carla upoznaj Igora, on je iz Hrvatske, tačnije iz Rijeke.

- Drago mi je - rekao sam uz široki osmeh i stisnuo joj ruku, a i ona se meni osmehnula. 

PROČITAJTE I OVO

VUČIĆ OTVORIO FABRIKU U LOZNICI: Posao za 1.500 ljudi!

ON JE UBIO KOTORANINA NA BEŽANIJSKOJ KOSI Ubica pao u Ukrajini

UHAPŠEN NAČELNIK NEFROLOGIJE NA VMA!

ĐURIĆ: Ukidanje taksi prvi test nove kosovske vlade (VIDEO)

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad