12°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

SILOVITO SAM ZABIJAO SVAKI MILIMETAR Grebala je, sokovi su cureli iz nje i sve vreme je cijukala

Golden Rose ad

Leto je bilo na izmaku, jenjavalo je. U naš gradić došla je devojka slatke face, okrugle guze i punih usana što je bilo dovoljno da se zapalim. Došla je iz Beograda kod rođaka. Sretali smo se svakodnevno, razmenili smo po neki pogled, osmeh ali dalje od toga nismo išli mada sam znao da će se i to desiti. Ne pitajte kako sam znao, jednostavno sam znao.

Šesto veče po njenom dolasku svi smo sedeli na klupi u centru, pušili, pili pivo i sjajno se zabavljali. Bila je i ona tu, brzo se prilagodila. Smejali smo se, prepričavali svakakve priče, a bogami malo i izmišljali da bi bilo što zabavnije. Posle dobrih tri sata ona kao mora kući i ja, ne pitajući je ništa, krećem da je otpratim pod izgovorom da ovde ima manijaka, a ona kao zahvalna pravi se naivna kao da ne zna zašto krećem.

Do kuće njenih rođaka ima dobrih 20 minuta i negde na pola puta predložim da sednemo na neku klupicu, kao da se odmorimo. Ona svo vreme melje, usta ne zatvara, pomalo me to nervira ali trpim da vidim kako će se stvari dalje odvijati. Odjednom izustih.

- Kako misliš da te poljubim kad stalno pričaš?

- Evo ćutaću… - reče ona i zatvori oči.

Prvi poljubac mi je još uvek urezan u mislima, da bio je super, a nisam ni slutio da je to samo početak ludila.

Ljubili smo se dugo, prolazila mi je rukom kroz kosu, grebala po leđima kao da je, ne daj Bože, razbijam od kurca, a ne samo ljubim

Video sam da uživa pa sam se osmelio i krenuo dalje. Kroz par trenutaka sam joj izvukao sisu i to kakvu sisu, pa sam počeo da je balavim, na šta je ona odgovorila tihim uzdasima. Dvoje ljudi je prošlo pored nas, ali mi nismo reagovali, nije nas bilo briga, uživali smo i nismo hteli da dozvolimo da nas iko prekine.

Dok sam držao sisu u ustima krenuh rukom ispod suknje, vidim ne reaguje, znači put je slobodan. Blago je razmakla noge i ja stigoh do gaćica. Gaćice su bile skroz mokre, nije mi smetalo, naprotiv, bio sam srećan. Pomerio sam ih u stranu i nežno počeo da je mazim po ribici. Počela je da stenje i da me steže preko farmerica za kitu. Nabio sam joj prvo jedan a potom i drugi prst i nastavio da čepprkam po njenom međunožju. Stiskala me je sve jače i najzad počela da mi otkopčava šlic. Ne dugo zatim imala ga je u rukama i lagano mazila.

PROČITAJTE I OVO...

Za ĐAKE više ništa NEĆE BITI ISTO: Evo kako će izgledati ŠKOLA U SEPTEMBRU!

KO JE HISENI? Koordinator Prištine u dijalogu sa Beogradom

1.824 MILIJARDE EVRA ZA OPORAVAK od KORONA KRIZE: Lideri EU postigli dogovor o zajedničkom budžetu!

OTKRIVEN moguć MOTIV SVIREPOG UBISTVA bračnog para u Vranjskoj banji!

Hrvatska DOBIJA pomoć od 22 MILIJARDE EVRA iz budžeta EU!

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad