26°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

DAJ MI, NEĆE RUČAK DA ZAGORI Sve me boli koliko je krut, ali kada sam ga zabio u mesnatu...

I opet je ugrejalo od ranog jutra. Sedim na fotelji, listam sportske strane novina, a iz kuhinje dolazi miris boranije…

– Jebala te više boranija – promrsim u bradu i okrećem novu stranicu.

– Šta si rek’o? Da ti donesem novine?

– Ma koje usrane novine – povisujem glas.

– Rek’o sam: jebale te više te boranija, eto što samo rekao.

– Jebala tebe kladionica i što sediš tamo ko kakav magarac i čekaš šta ću skuvati dok se je ovde pržim. Ma magarcu jedan.

Bacio sam novine, ustao s fotelje i ljuto uletio u kuhinju.

– Ma koga ćeš ti zvati magarcem – i skoro se spotakao o sopstvenu ženu koja se upravo sagnula ispred frižidera da izvadi peršinu i završi ručak.

NAJVAŽNIJE DANAS

VLADIKA ŠARIĆ ZABRINUT: Stanje patrijarha Irineja POGORŠANO NOĆAS, došlo je do komplikacija

PLJUŠTE KAZNE ZA SLAVE I ŽURKE SA VIŠE OD 5 LJUDI: Po novom zakonu domaćinu preti kazna od 150.000 dinara

MNOGI TVRDE DA JE AUTOBUS "KORONA BOMBA": Putnici kašlju i kijaju jedni drugima nad glavom

DR PELEMIŠ: Ako ne bude efekta mera već danas ili sutra, moramo ODMAH DA POOŠTRIMO MERE

OBAVEZNO GA KORISTITE! Ovaj mineral tera viruse i - KORONU!

Stao sam trenutak i pogledao je onako sagnutu, s haljinom koja je jedva pokrila njenu poveću stražnjicu, spustio oči niz čvrste butine i jake listove. Ma jebala te boranija, a opet mi je dobra kad se tako sagne, pomislim u sebi, pa se brzo provučem između stola i šporeta da je uhvatim u toj sagnutoj pozi i malo povatam za te velike guzove. Ona cijuknu, brzo se digne, okrene očima, i pre nego što je stigla da kaže "T" već sam je stisnuo na kuhinjski element zavlačeći ruke pod haljinu, među noge, mokre od znoja i vreline…

– Ma kuda ćeš sad? Beži, vidiš da ra…

– Ćuti Nado, ćuti, nije turska sila, neće ti ručak zagoreti, ajde lepa moja, ćuti malo, ćuti.

Gledam je onako raščupanu, sa čela joj se cedi znoj, ljuta je na mene i vidim da će svašta biti, pa je poljubim u rumeni obraz i namignem joj, onako, kako ona voli. Ma moram da joj ga stavim sada, moram, pa makar umro od vrućine. Razmišljam dok me sa jedne strane greje šerpa koja vri, a s druge strane sunce koje se uvlači kroz napola spuštene rolete.

Ispod prozora prolazi automobili, kamioni, autobusi, grad se topi pod julskim suncem, a ja se topim nad njenim sisama. Mislim, ma pogane su te letnje haljine, sa bretelama, više otkrivaju nego što skrivaju. Ne dam joj da se pomakne, nego je još više stiskam, sudaram se s njenim grudima. I dalje su čvrste i jedre, svetlih bradavica, tako slatke, poželjne, prave sise. Praćen tom mišlju uzimam ih na kratko u usta, prvo jednu, pa drugu… Slane su od znoja, a ne smeta mi to. Ljubim ih i gutam, a žena i dalje negoduje.

Znam da samo glumata, voli ona da je ja kad i kad tako iznenada pritisnem u kuhinjici, pa joj zavučem ruke u gaće i onda znam da se pretvara kako joj se ne da, jer je i tamo dole mokra, ali ne od znoja. Vadim mokre prste, pa ih malo stavim u njena usta, da proba, da vidi kako je fina, a onda ih poližem i ja i vratim nazad međ’ noge, da ih navlažim još malo. Sve je tako toplo, mazim je, gurkam, razmazujem je njenim vlastitim sokovima.

– Joj, ženo… Jebala te boranija – govorim promuklim glasom dok ga vadim iz gaća.

Hvatam je za guzicu, zabijam ga bez pitanja, brzo, do jaja. A ona mi se smeje, gleda me u oči, oslonila se rukama na element da ne sklizne. I meni i njoj se cedi znoj sa čela. Svakim novim udarom sise joj se zanjišu, a kada to vidim, imam osećaj kao da sam stavio prst u utičnicu. Stresem se i poludim, pa ga zabijem još jače i brž. I izgoreću u ovoj jebenoj kuhinji, izgoreću koliko je dobra.

PROČITAJTE JOŠ...

Ukidaju se pokloni i bonusi za državne službenike

GEJTS O PANDEMIJI KORONE: Sama ideja da neko odbija da nosi masku meni je neverovatno čudna!

OD SINOĆ BEZ NOĆNOG JAVNOG PREVOZA U BEOGRADU: Linije će biti ponovo uspostavljene po ukidanju donetih mera

– Jebalo te kuvanje po ovoj vrućini, jebalo te... Uf… - tepam joj na uvo, a ona se besramno kikoće i stenje, izvija se na elementu, dok joj grudi plešu. 

Vidim da joj prija, pa na tren usporim. Znaš, da malo potraje, da mi ne ostane gladna, a ona me ljutito pogleda i naglo povuče k sebi.

– Šta si sad stao, magarcu jedan, a? – govori mi strogo, a ja joj zatvaram usta vrelim poljupcem, nastavljajući po njenom naređenju. 

Brzo i duboko, mokro… a i dalje je vruće, šerpa vri, na ulici neki majmun trubi, ja je jebem, ona vrišti i dahće.

– Aaaaj, kuvaću ti buraniju svaki dan, znaš, svaki dan… Zlo jedno, mmmmmaaaa… Ajde, dušo moja, ajde…

Ljubim joj mokar vrat i molim Boga da me strefi infarkt od uzbuđenja. Gorim, bukti mi među nogama, pući će. Sve me boli koliko mi je tvrd…

– Ma kome ćeš ti kuvat majmune, a? Kome, sunce ti tvoje - govorim u bunilu dok iz mene štrca vruća sperma i zaliva njenu utrobu. 

SAZNAJTE I OVO

TUMBAKOVIĆA PITALI O OSTAVCI: Ovo je odgovor selektora Srbije

ŠOKANTNO: Mafijaše sahranjuju u "elitnom" delu groblja, grobnice koštaju više od 20.000 evra!

Još nekoliko sekundi ostajem u tom položaju, pa se drhatvim korakom odmičem od svoje drage. Preda mnom je, raširenih noga na kuhinjskom elementu, sliva joj se niz butine, vruća je, diše teško i isprekidano. Nemoćno padam ispred nje, klečeći gutam njene sokove i proždirem rašireno međunožje. Ona ječi i cijuče, noge su joj na mojim ramenima, zatvorila je oči, zabacila glavu unazad, a ja sam pohlepno nastavio da gutam svoj današnji ručak, musav, znojan, mokar, gladan…

– Ima to da mi kuvaš svaki dan, jesi čula, a? Jel’ ti jasno, a ne buraniju. Jebala te buranija - govorim joj umilnim glasom dok joj pomažem da stane na noge i vrati bretele na mesto.

Pokušala je da obuče gaćice, a ja sam ih grubo uzeo i bacio u kantu za smeće.

– To ti je za onog magarca, znaš…- a ona se samo nasmejala, ispravila haljinu i nastavila da secka peršun.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti