10°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

MALO ĆU DA TE TETA PODUČI Mali je imao vrhunsku alatku, glatku i skamenjenu

Baš je zgodna – pomislio sam si dok sam je gledao kako vežba u teretani. Dolazila je svaki dan u isto vreme, a ja sam počeo da dolazim kad i ona samo da je gledam. Nisam bio opsednut njome, samo me motivisalo svaki put kad bih je video. Nije morala ni da gleda dok dižem, ali dok je bila tamo i sam sam imao više snage nego inače. Psihička motivacija moglo bi se reći. Nismo baš razgovarali nešto drugo osim stvari vezanih za teretanu. Videla je da nisam baš ni vešt u pričanju i prilaženju devojkama, a to je jedan od razloga zašto i idem u teretanu.

Jedan dan, došao sam pre nje i počeo da se zagrejavam. Radio sam grudi taj dan tako da sam pripremao kilažu na "benču". Radio sam s prijateljem i taman sam odradio seriju kad je ona ušla. Bila mi je posebno zgodna taj dan. Imala je na sebi kratke pantalonice i sportski grudnjak. U jednoj ruci je nosila flašu i peškir, a u drugoj mobilni i slušalice.

- Koja ženska – rekao je moj prijatelj.- Seksi riba trenira.

- I ja kažem. Odlična je.

- Kladim se da se ne usuđuješ da joj priđeš.

- Misliš? 

- Znam.   

- Ajde da ti dokažem suprotno.

- Ajde – odgovorio je sa podsmehom jer je mislio da se neću usuditi.

U što sam se to uvalio – pomislih si, ali sad je već bio kraj i morao sam da odem do nje i da pričam. A koliko može biti teško, pa poznaješ devojku samo bi trebalo da je pitaš kako se zove i da nastaviš razgovor – nastavio se unutrašnji nemir. Ali, stisnuo sam zube i otišao do nje.

- Hej ćao – rekao sam.

- Ćao – odgovorila je sa smeškom.

- Mislim da se nismo nikad upoznali, uglavnom, ja sam Dominik.

- Drago mi je Dominik, ja sam Ana.

- Znaš, nisam baš dobar u razgovoru s devojkama, a kladio sam se s prijateljem da ću ti prići pa sam prišao. 

- Pa ustvari mi je drago da jesi, htela sam da te upoznam jer mi je već postalo čudno što ti ne znam ime.

- A znam da je čudno ali kad ne znam baš s devojkama, nemam iskustva.

- A kako bi voleo da te ja malo naučim.

Kad je to rekla ostao sam u šoku. Jednostavno nisam mogao da verujem da sam to upravo čuo.

- Molim? – odgovorio sam joj.

- Pa pošto nemaš iskustva mogla bih malo da te podučiti.

- A htela bi to?

- Pa gledaj, zgodan mladić, bilo bi mi zadovoljstvo.

Pre nego sam išta odgovorio poljubila me i dala mi svoj broj.

- Nazovi me sutra u prepodnevnim satima.

Nakon čega sam otišao do prijatelja daa odradim dalje trening. Sve vreme smo razmenjivali poglede sve do polaska kući. Taman sam krenuo kući kad me na izlasku zaustavila.

- Zapravo predomislila sam se. Dođi samnom.

Nisam znao šta da očekujem. Pozdravio sam prijatelja i seo s njom u automobil. Odvezla nas je do svog stana. Ušli smo u njen stan.

- Mogla bih da se istuširam. Šta misliš o tome? 

- Pa mogao bih i ja s tobom jer sam i ja prljav nakon treninga.

- Nadala sam se da ćeš to reći.

Polako je svukla sve sa sebe a ja sam samo gledao i ostao u šoku. Tako zavodljivim pokretima je sve skidala sa sebe da se meni kurac odmah digao.

- Vidim sviđa ti se to što vidiš.

- Uzbuđenje ne mogu da sakrijem. Zgodna si stvarno.

- Pa hvala ti – nakon čega je skinula i mene celog a zatim me uhvatila za kurac i odvukla do tuš kabine. 

Upalila je da voda lagano klizi po nama i počela je da me pere sa sunđerom. Polako je prelazila preko mog tela, pa napokon i preko mog kurca. Spustila se niže i počela da mi drka kurac dok ga je prala sunđerom. Prijalo mi je. Zatim se ustala i dala mi sunđer i rekla:

- Tvoj je red. 

Bez oklevanja uzeo sam sunđer i počeo njime da prelazim po njenom telu, prelazio sam po njenom vratu, grudima, stomaku, nogama, a zatim i po njenoj guzi i pičkici kojima sam posvetio najviše pažnje. Prelazio sam tako preko njenih rupica i gledao kako uživa.

- Smeš i prstiće da upotrebiš – rekla je. 

Nakon čega sam ispustio sunđer i počeo da joj trljam pičkicu rukom. Polako sam gurnuo jedan prst u nju, a zatim i drugi i treći pa sam počeo da je jebem prstima. Video sam da joj godi. Gurnuo sam prst i u njenu guzu te nastavio tako da je jebem prstima. Lagano sam ulazio u nju i gledao kako uvija kukovima. Izvadio sam prste iz njenih rupica, okrenula se i strastveno me poljubila.

Nakon našeg strastvenog poljupca uhvatila me za kurac i odvukla u sobu. Gurnula me na krevet i gledala onako izazovno. Zatim je legla na mene i opet me poljubila. Počela je prstima da klizi po mom telu i da me grebe noktima dok me gledala onako izazovno i zavodljivo. Napokon je došla i do mog kurca. Lagano ga je grebala noktima i prelazila prstima preko njega. Zatim ga je uzela u ruku te rekla: 

- Lep komad. Drago mi je da će te ova teta naučiti kako biti bolji. 

I pre nego sam išta uspeo da kažem već joj je bio u ustima i pušila ga je. Prvo polako, a zatim i malo brže. Lizala ga je celog. Malo glavić pa malo telo, a onda ga je i celog stavila u usta i počela da ga cucla. Dok ga je tako lizala i pušila počela mi je noktima da grebe jaja. To nije dugo trajalo a već me dovodilo do ludila. Nisam više mogao da izdržim.

- Ana svršiću – rekao sam joj a ona ga je samo nastavila cuclati i pušiti dok napokon nisam svršio. 

Ostala je tako neko vreme i gutala spermu koja je izlazila iz mog kurca. Sve je progutala a zatim me onako izazovno pogledala i pokazala kako je sve progutala. Nasmešila mi se a zatim mi poljubila kurac i počisatila ga od sperme. Opet mi je prišla i poljubila me.

- Ovo je bilo lepo, a sad je na tebi red da uposliš jezik i naučiš zadovoljiti damu – rekla je te potom legla kraj mene. 

Ja sam sada legao na nju i počeo da je ljubim po celom telu. Prvo sam krenio s vratom, a zatim došao do njenih predivnih grudi. Ljubio sam ih i lizuckao. Lizao sam njezine bradavice i gledao nju kako uživa. Počeo sam joj i mesim predivne grudi dok joj tako lizuckam i ljubim bradavice. Poljupcima sam prešao preko njenog stomaka i napokon došao do pičkice. Prvo sam ljubio okolo, a onda sam i njoj podario malo pažnje. Krenuo sam da je ližem onako kako sam mislio da bi bilo najbolje. Lizao sam ju i igrao se s njom. Lizao sam joj vanjske usnice pa malo i unutarnje. Ulazio sam jezikom u nju a ona me navodila kako i gde da je ližem. Pokazala mi je na klitoris i rekla da i tamo posvetim vremena. Počeo sam ga lizuckati i sisati i odmah je počela jače uzdisati. 

- Ne mogu više izdržati. Stavi ga unutra – rekla je. 

Poslušao sam ju i ustao se. Kurac mi je opet bio tvrd kao da i nisam svršio, ah to je prednost kad si mlad. Namjestio sam ga na njenu pičkicu i polako ušao u nju. Koliko god jako sam htio jebati ju što prije toliko sam se i uspio kontrolirati da ju lagano jebem jer ipak je ona dama i prema damama treba biti nežan. Polako sam ušao u nju i počeo ju jebati laganim tempom. Gledala me u oči i mazila po rukama.

- Jel ti lepo Dominik?

- Ana ovo je najljepši osećaj koji sam ikada doživeo.

- Drago mi je da je tako. I eto sada službeno nisi više nevin.

- Hvala ti na tome Ana.

- Vidim da si jako nježan mladić tako da mi uopće nije žao – odgovorila je i tu je naš razgovor stao.

Počeo sam je jebati tako, gledao sam kako moj kurac ulazi duboko u nju. Bio je to lep prizor. Ima baš slatku pičkicu i voleo sam gledati kako ju moj kurac širi. Zatim sam joj gledao i grudi kako se njišu svakim mojim ulazom u nju, a potom sam gledao i nju. Video sam da joj paše i to me napalilo još više. Bilo mi je drago da i njoj godi i da su osećaji obostrani.

Uhvatio sam joj noge i držao ih raširenima kako bi mogao još gledati njenu pičkicu. Zatim sam se nagnuo i poljubio je još jednom dok tako ulazim u nju.

- Volela bih da budem gore – šapnula je. 

Izvukao sam ga iz nje i ustala se. Ja sam legao na krevet a ona se okrenula leđima prema meni i pokazala mi svoju guzu. Zatim se spustila na moj kurac i sela do kraja. Počela je da meša kukovima na njemu, a onda se i nabijati na njega. Bilo je lepo gledati kako se njena guza odbija gore-dole dok me tako jaše. Tako fit dama imala je odličnu guzu. Nisam mogao odoleti a da je ne uhvatim i ne držim i mesim.

- Sviđa ti se ovaj pogled vidim.

- Pa neću te lagati, imaš tako savršenu guzu. 

Posmatrao sam je i u teretani, ali i dalje ne mogu da verujem da je sad ona na meni.

- Shvatila sam da me posmatraš u teretani i mislila sam si samo još jedan čudak. Ali ovo je na kraju dobro ispalo. 

Odgovarala mi je njena uska pičkica na mom kurcu i dovodila me do ludila.

- Ana svršiću opet – rekao sam joj, a ona je samo ubrzala tempo i počela se jače nabijati na moj kurac. 

Uskoro više nisam mogao to zadržati u sebi i samo sam svršio u nju. Nije ni tada stala. Jahala me dokle god sam špricao spermu, a onda je stala i ostala tako jedno vreme. Ustala se a zatim i naguzila dok je stajala te raširila svoju pičkicu. Moja sperma je potekla iz nje i počela da kapčlje po mom kurcu. Zatim se opet okrenula i ponovno mi očistila kurac od sperme. Kad je završila poljubila ga je i rekla da je bio dobar za prvi put. Samo sam se nasmešio i bio srećan što joj je to prijalo.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti