10°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Happy BSC

POKUPIO JE MALU U KAFIĆU! Pokazala se kao vrhunska jahačica!

Jedne letnje večeri bilo mi je dosadno pa odoh malo da prošetam. Svratih do obližnjeg kafića, da popijem kafu. Kafić je bio iz dva nivoa, jedan nivo skoro pun nađoh slobodan sto u ćosku i sedoh, a na drugom nivou neka privatna žurkica-rođendan. Naručio sam kafu i kiselu.

Dok sam polako ispijao kaficu posmatrao sam drugi nivo gde se proslavljao rođendan, bilo je dosta momaka i devojaka tu negde od 20 do 26 godina. Nekih desetak godina mlađi od mene. Devojke sve u fulu minići, dekoltei, sise i dupeta sevaju na sve strane.

Primetio sam, jednu lepuskastu devojku, onako sitnijeg rasta, malih grudi, male guze, ali je po mom ukusu fino izgledala. Ne bih je zapazio, da nije stojala po strani, tuznog lica i očiju punih suza. Pored nje dva momka i jedna devojka sa velikim grudima i guzom, su se smejali i nesto joj dobacivali, po mojoj proceni nesto su je pođebavali.

Jednog trenutka uzela je jaknicu i krenula stepenicama, spustila se na donji nivo, gde sam ja sedeo, tužnim pogledom pogledala naokolo i uputila se ka mom stolu. Prišla je i rekla:

- Izvini jel slobodno? pošto su svi stolovi zauzeti.

Odgovorio sam:

- Da slobodno je sedi.

Sela je preko puta mene, laktovima se navalila na sto, prekrila oči rukama i počela da plače.

Upitao sam je:

- Izvini, jel sve ok? Odgovorila je da sve je ok.

- Pa čemu suze onda?

Odgovorila je ma ništa malo me zajebavali gore. Pitao sam je:

- Hoćeš li kafu ili nešto drugo da popiješ?

- Ma ništa, najradije bih otrov popila.

Naručio sam njoj i meni još jednu kafu. Rekoh joj ovde ne služe otrov

- Da popijemo mi po kafu pa možda ti pogledam u šolju?

Pogledala me i rekla:

- Ne seri da znaš da gledaš u šolju?

- Ma ne znam samo pokušavam da te oraspoložim, celo veče te gledam a tebi oči pune suza, tako lepa zgodna a tužna.

- Ma nisam zgodna ovi idioti me redovno zezaju i prebacuju gde su mi sise? Kako sam ravna ko daska. I dečko me ostavio, eno ga tamo vata se sa nekom sisatom, što celo veče mlatara sisama.

Rekao sam joj nije važno kolike su već kakve su.

- Džaba ti velike sise kad moraš da ih skloniš da bi video pupak, a i ovi što te zezaju verovatno su sise videli samo u pornićima.

Pružila mi ruku i rekla:

- Ja sam Jovana.

- Ja sam Nenad.

Popila je kafu i prevrnula šolju.

- Hoćeš da mi gledaš u šolju?

- Hoću ako me pustiš da sednem pored tebe.

- Što da sedneš pored mene?

- Pa, da niko ne čuje šta vidim u šolji. Sve što ti kažem biće tačno.

Seo sam pored nje uzeo njenu šolju i kao gledam i kažem joj:

- Kako večeras ima sreće jer baš sedi pored nekog kome se baš sviđa kako izgleda i da taj neko baš voli devojke sa malim sisama i da bih rado uživao u njima i da bi se potrudio da joj dokaže da su i male sise lepe.

Rekla je  da je zajebavam.

- Ne ne zezam te stvarno volim male sise i rado bih uživao u njima rado bih otišao stobom negde da budemo sami, ali trenutno nemam gde.

Gledala me je nekih 10-15 sekundi. Pitala me je da li bih je ispratio i popio još jednu kafu jer stanuje blizu sa drugaricama.

- A drugarice?

- Drugarice otišle kući za vikend, jer nema predavanja vikendom na faksu, trebala sam i ja da idem kući, ali sam ostala zbog glupog rođendana.

Platio sam kafe i krenuli polako, ćaskajući uz put. Posle nekih 10 min. stigli smo u stan. Stan mali, vidi se studentski, seo sam na ugaonu skuvala je kafu, i sela pored mene. Zapalili smo po cigaru uz kafu malo pričali, ugasila je cigaretu na pola,ustala i otišla u kupatilo.

iz kupatila se čula voda sa tuša, ustao sam i prišao vratima kupatila koja su bila polu otvorena. Nisam mogo da odolim da ne pogledam. Otvorio sam vrata još malo, a ispred mojih očiju, prelep prizor, ona onako sitna sa malim prelepim sisicama a na vrh lepe bradavice, stomak prelep, guza mala cvrsta, ribica obrijana, samo povise ribice dlacice u obliku krila. Stojao sam tako zanesen lepotom njenog tela i zevao u nju.

Pogledala me je i rekla dođi. Skinuo sam majcu i šorc sa sebe i ušao pod tuš. Prišao sam joj od pozadi, podigao malo kosu i počeo da je ljubim po vratu, dok sam je rukama obgrlio i mesio male prelepe sisice i mazio po stomaku i ribici. Raširila je guzove i stavila moj penis između njih, ja sam je još više privukao sebi i počeo još jače da je mazim po stomaku i da joj stiskam sise.

One male brdavice su nabubrele skoro kao kliker. Krenuo sam polako sa vrata usnama niz kičmu spustio se polako dole kleknuo i počeo da joj mazim usnama prelepu guzu, rukom sam krenuo između nogu raširila je noge, mazio sam joj butine sa unutrašnje strane i ribicu počela je da se meškolji i da uzdiše.

Okrenuo sam je polako, tako da mi je ispred očiju bila njena ribica, zagrlio sam je uhvatio za guzu i privukao je bliže počeo sam da joj ližem ribicu, rukama me je uhvatila za glavu jednu nogu prebacila preko mog ramena i počela da se nabija na moj jezik. U ustima sam osećao sokove koji su se cedili iz njene pičkice. Krenuo sam polako jezikom na gore počeo da joj lizem pupak, pa opet krenuo na gore, najzad stigoh do sisa.

Uhvatila me za penis i počela da ga steze trljajući ga od njenih butina. Počeo sam da ih ljubim i ližem bile su tako čvrste, a bradavice iskočile ko dva klikera sisao sam ih i lizao čas jednu čas drugu, nisam mogo da se odvojim od njih brdavice velike i čvrste imao sam osećaj kao da vrtim kliker između usana. Podigo sam glavu malo i zavuko joj jezik u usta i počeo strastveno da je ljubim. Krenula je polako jezikom na dole preko mojih grudi i stomaka kleknula je dole i pocela da ga trlja preko sisa i bradavica.

Zavukla je ruku između mojih nogu i uhvatila me za jaja, počela da ih masira, spustila se još niže i počela jezikom da mi obrađuje glavić, stavila ga je u usta i počela da ga sisa i puši (malo neiskusno ali se trudila da mi bude lepo) toliko sam bio napaljen da sam bio baš blizu vrhunca. Uhvatio sam je za glavu i počeo da se povlačim unazad sa namerom da ga izvadim da joj ne svršim u usta udario sam leđima u zid, ona krenula da ga uvlači i ja svršim toliko obilno i jako u njena usta da je sve otišlo niz grlo. Pogledala me nekako zbunjeno onako klečeci i kaze čudo da mi se nije zgadilo.

Nastavila je da ga mazi liže i sisa glavić. U tom trenutku nas preseče hladna voda sa tuša. izašli smo i otišli u sobu, seli na ugaonu zapalili smo po cigaretu, gleda me i kaze hvala ti, za šta pitam ja, zato što si me uverio da postoje ljudi koji vole male sise, svršila sam 2 puta jednom dok si mi lizo pičku drugi put dok si mi sisao i lizao bradavice i sise.

Ugasila je cigaretu i moju i njenu, razvukla ugaonu legla i pozvala me legao sam preko nje počeli smo da se ljubimo a ja sam na grudima osećao pritisak njenih čvrstih sisa i bradavica. Okrenula me je na leđa kleknula između mojih nogu i onako mlitavog i spuštenog stavila celog u usta, počela je da ga sisa i glavom radi gore dole, počeo je ponovo da se diže kružila je jezikom okolo.

Uhvatio sam je i podigo prema sebi i počeo da joj ližem sise i sisam bradavice dok sam joj rukom masirao pičkicu ovlažila je ponovo. Podigo sam je još gore i namestio da mi opkoraci glavu i klekne, počeo sam da joj ližem pičkicu dok je ona na kolenima stajala iznad moje glave, spustila se još niže bukvalno sela i počela da se uvija i nabija na moj jezik, lizao sam je gurao jezik u ribicu i masirao i gledao prelepe sise.

Ustala je okrenula se opkoračila mi glavu i za tren smo bili u pozi 69. Počela je da ga sisa i puši a rukama se igrala sa jajima stiskala ih nežno i masirala, a ja sam joj lizao klitoris i pičkicu, zavlačio jezik i prst u nju. A pred očima prelepa guza i mali prelep čmarić nisam mogo da odolim, zavuko sam prst u njenu picu da ga ovlažim pa dok sam je lizao jednom rukom masiro čmarić i gurkao prstic pomalo u njega a drugom rukom gurao prst u picu.

Gurajući prst u picu napipao sam unutra neki naboran rapavi sloj za koji sam predpostavio da je G tačka počeo sam da ga masiram osetio sam na jeziku i usnama kako curi iz nje. Počela je da cvili da se uvija i trlja od mene iz pičke su joj prosto tekli sokovi. Ustala je i rekla da sačekam. Otišla je do sobe, posle par sekundi vraća se i u ruci nosi kondom. Navukla je kondom i ponovo ga stavila u usta i počela da ga puši.

Posle par minuta povukao sam je na gore. Ona me opkoračila namestila se i spustila polako, pipnem rukom ušao malo više od pola obuhvatim je za guzu pa ga gurnem do kraja vrisnula je i počela da se mrda gore dole.

Sela je na njega i počela da radi dok sam joj ja mesio stiskao i masirao sise i bradavice, uzdasi su joj bili sve jači i glasniji da me je to palilo još više. Okrenuo sam je na ugaonu raširio joj noge podvukao jastučić neki ispod guze i ugurao ga celog. Legao sam preko nje i opet osetio njene čvrste sise i bradavice na mojim grudima. Nabijao sam ga sve jače i jače ali vrhunac ni na pomolu em što sam se ispraznio pod tušem em lubrikant u kondomu radi svoje nikad kraja, stegla me cvrsto počela da cvili i da se trese stenjala je dahtala izvadio sam ga a iz njene pičkice curi ko na česmi. ispod njene guze jastuk se natopio sokovima.

Jednog trenutka je rekla hoćeš li skoro, rekoh jedino da skinem kondom, skini ga… Skinuo sam kondom okrenuo je i namestio da kleči na ugaonoj namestio je tako da se naguzi. Prišao sam joj i ugurao od pozadi u njenu pičkicu i počeo da ga nabijam onako zešće, bez kondoma osećaj je počeo da se vraća, osećao sam da je sva mokra i da curi iz nje na sve strane. Počela je da cvili i dahće a naguzila se tako lepo da mi se pred očima ukaza opet mala prelepa čvrsta guza i mali prelep čmarić.

Spustio sam ruku do njene pičkice nakvasio prste sokovima i počeo prstom da masiram čmarić i guram prst u njega. Na svaki pritisak prstom na čmar čuo bi se uzdah, tako me je palilo da sam sve jače gurao prst. Ponovo sam spustio ruku dole do pičkice pokupio što više sokova i navlažio čmarić.

Nabijao sam joj ga u pičku od pozadi i masirao čmarić. Kad sam osetio da sam blizu izvadio sam ga iz vrele vlazne ribice namestio ga na ulaz u guzu rukama je uhvatio za guzove i počeo polako da ga guram, počela je da vrišti. Gurno sam ga samo malo i stao, umirili smo se, kad sam pogledao uspeo je da uđe glavić.

Rekao sam joj da se opusti, da je ušao glavić i da neću dublje. Počeli smo polako da se mrdamo napred, nazad sa svakim trzajem ja sam ga guro milimetar po milimetar uspeo sam negde do polovine da ga uguram u mali otvor na guzi. Ponovo sam osetio da sam blizu vrhunca malo sam ga izvadio pa gurno ponovo toliko joj je bila uska rupica na guzi da sam posle nekoliko pokreta napred nazad počeo da svršavam. Kad sam svršio stojali smo tako dok se nije opustio i sam izašao iz guze, a rupica poluotvorena i sperma curi iz nje.

Ustali smo i otišli pod tuš, vratili se u sobu ona je skuvala kafu i donela flašu soka. Zapalili smo po cigaretu pili kafu gledali se i ćutali. Već je počelo da sviće jutro rekao sam joj da moram da idem, rekla je ok. Ustao sam obukao se prišao joj poljubio je spustio se nanize poljubio te male čvrste prelepe sise, sa krupnim čvrstim bradavicama i krenuo ka vratima. ispratila me je do vrata zagrlila i rekla hvala ti što si mi pokazao koliko vredim iako imam male sise, zagrlio sam je i rekao joj nije važno kolike su nego kakve su i dogovorio se sa njom da se nađemo u istom kafiću sutra uveče. izašao sam i krenuo kući sav srećan radujući se sledećoj večeri i tome sto sam našao devojku po mom ukusu.

Odlazio sam svake večeri u kafić nije se pojavljivala.  Posle 20 dana pokušao sam da je nađem i saznam da se 2-3 dana posle našeg susreta i avanture  napustila faks i vratila se kući i da se ne zove Jovana. Saznao sam takođe da je to uradila dečku iz inata jer joj je rekao da ima male sise, baš onom dečku koji se to veče na rođendanu u kafiću vatao sa nekom sisatom.

Jedino znam da mi je bilo prelepo i da ću se uvek sećati malih čvrstih sisa sa velikim čvrstim bradavicama. i prelepim telom kao iz mojih snova.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti