10°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

PLIVAČICA IZVAJANOG TELA Bila je iskusna, prodro sam u njeno telo i u deliću sam je napunio svojim semenom

Često plivaš ovde? - upitao sam nisku plavušu velikih očiju.

- Svake nedelje bar jednom - rekla mi je.

A zapazio sam je čim je ušla u kompleks. Teško je bilo ne primetiti je - širih bokova i malih, čvrstih grudi, izašla je pred oči mnogih muškaraca odevena u beli kupaći kroz koji se videlo sve što je bilo vredno gledanja, jer kako smo se pre bazena morali nakvasiti pod tušem, njen je kostim od vode postao providan. I kad je ušla u vodu, zaplivala je mojom trakom. Bili smo tu samo ona, ja i jedan deda koji kao da je nameravao da umre svakog trena. Plivao sam ja, plivala je ona, čitao sam joj u očima da bi nešto htela, samo što je hladna bazenska voda to nešto smežurala do krajnjih granica. Pa sam je tako pitao, vrlo jednostavno i vrlo blago. I ona mi je odgovorila. 

- Ne znam za tebe - rekao sam.- Ali ja ću se ovde odmoriti.

Uhvatio sam se za ivicu bazena i zadahtao.

- Malo ću i ja - rekla je.

- Kako to da te do sada nisam video? - pitao sam je kroz žamor dece iz škole plivanja i studenata koji su odrađivali svoj čas fizičkog.

- Nemam pojma - rekla je i nasmejala se.

Nije bila lepa, nije bila ni posebno zgodna, ali zračila je nekakvim zanimljivim sjajem koji se mogu videti samo kod posebnih žena. Mirisala je na još.

- Siguran sam da bih te primetio da smo se ranije sreli.

- A da li bi i tada bio tako predusetljiv kao što si bio danas? - nasmejala se.

- Nisi ti još videla ni p od preuzetljivosti - rekao sam.

- Kako se zoveš? - pitala me nakon kraće pauze.

Predstavio sam se.

- Drago mi je. Ja sam Lidija.

- Mokra mi je ruka. Ne bih se baš sada rukovao.

- Nema veze, dobro je i ovako. 

I tako smo nastavili da plivamo, osmehivali smo se jedno drugom. Nisam mogao sebi da pomognem. Pogled bi mi svaki put otišao u smeru njene lepo oblikovane guze ili prema jasno iscrtanim bradavicama. Jedino sam žalio što mi je libido od hladoće vode bio splasnut. Ali, svemu dođe kraj, pa sam tako i ja odlučio da odem. Obaveze zovu, noćna smena se bliži. Izašao sam iz bazena i krenuo po svoje stvari.

- Već ideš? - iznenadila me Lidija.

I ona je izašla iz bazena, očigledno samo radi razgovora. Samo? Nisam baš siguran.

- Moram - rekao sam.- Idem na posao.

- Pa gde radiš?

- U bioskopu. Noćna smena, do tri ujutro.

- Pa zar ima ljudi koji gledaju filmove tako kasno?

- Iznenadila bi se. Uglavnom parovi.

- Ti ne puštaš porniće u te kasne sate?

- Ne baš - odmahnem.- Ja radije to praktikujem u stvarnosti.

- Moram u toalet - rekla je tada i uhvatila me za kurac, onako na brzinu, kad niko nije gledao.- A onda me pričekaj.

Istuširali smo se, uzeli svoje stvari s garderobe i našli svlačionicu na relativno izolovanom položaju, malo izdvojenu od ostalih.

- Ovo je super - rekla je.- Nikad se nisam pojebala ovako javno.

- Zatvoreni smo - rekao sam.

- Znaš ti dobro što ja mislim!

Skinula mi je kupaći i moj kurac se propeo u svojoj punoj veličini. Nagurala ga je u usta do balčaka, ja sam ga gurao unutra i napolje. Palacala je jezikom po vrhu glavića, igrala se s jajima koja su se, na sreću, vratila u svoju prirodnu veličinu. Milovao sam je po plavoj glavi i mokroj kosi i mirisao hlor koji je dopirao s bazena. Bila je vrhunska - majstorka i po. Lizala mi je kurac kao da je sladoled, dovukla krv u njega tako da mi je erekcija bila najmasivnija koju sam imao u celom svom životu. Krajičkom uma pomislio sam na svoju devojku i na njeno snebivanje svaki put kad bih probao da joj nagurati kitu u usta. Lidija nije imala tih problema.

- Zamena strana - rekla je, sela na malu klupicu, svukla providne gaćice i raširila noge.

Uredno podšišana maca molila me da je ližem. Kleknuo sam i uopšte mi nije smetalo što je pod tvrd i mokar. Jezik mi je šarao njenim usminama dok sam joj mazio klitoris i dahtao u pičku. Ona se protezala i izvijala kako sam je lizao, a zatim su iz nje potekli sokovi zavodničkog mirisa. Volim taj miris, obožavam picine sokove. Ali, došlo je i doba da ga nabijem, pa sam ga stavio uz samu ivicu njene mačkice, tik do usmina. Nabrekli glavić ju je pozdravio, a zatim sam prodro u njenu pičku, lagano, a onda i jače.

Zabijao sam se ubrzo u nju punom snagom, a ona je stenjala. Čulo se kako nam gola i mokra tela udaraju jedno u drugo, a znoj koji nam je tekao mešao se s vodom koju nismo obrisali sa sebe. Štipkao sam je za velike bradavice preko njenog kostima, a ona ukloni i poslednji deo svoje odeće. Volim te kupaće kostime, ne moraš puno da se trudiš ako želiš da skineš ženu. Konstantno sam je ubadao, trljao se u njene usmine i klitoris, prodirao sve do njene materice. Bila je napaljena kao da je niko nije jebao godinama. Milovala me po grudima i šaputala kako sam lep i dobar, a ja sam joj umesto komplimentima uzvraćao jebačinom. Tako me napalila da više nisam mogao da izdržim.

- Svršiću - rekao sam.- Izliću ti se u pičku!

Ona je predosetila grčenje mojih mišića pa je stisla svoju vaginu tako da mi je pojačala užitak. Bila je Lidija iskusna jebačica. Ja sam prodro u njeno telo najviše što sam mogao i ispalio svoje seme. Zadrhato sam sa svakim stezanjem mojih prepona i izlio se. Tada sam izašao i poljubio je.

- Ja još nisam svršila - rekla je.

Umesto da je dokrajčim jezikom kao što je očekivala, ja sam seo do nje i počeo da je ljubim. Tada sam ušao u nju svojim prstima i pronašao svoju spermu. Izvadio sam delić i liznuo je, a zatim smo se nastavili da se ljubimo dok sam prstima istraživao njenu unutrašnjost. Pipajući, zamišljao sam sve te doline koje su se otvarale pod njima. Igrao sam se s delićima njene intime, pa je i ona svršila, požudno hvatajući vazduh svojim lepim ustima. Kad se opustila, pripijena uz moje telo, još sam je jednom poljubio, a zatim sam se obukao i otišao na posao. 

- Da li mogu da te posetim koji dan? - pitala me kad sam izlazio iz kabine.

Kimnuo sam.

- Ali ja ću doći na bazen iduće nedelje, sto posto.

- Isto vreme? - rekla je, ali ja sam je čuo samo onako usput jer sam u žurbi zamakao iza ugla.

Lidija i ja smo nastavili sa jebanjem na bazenu, u bioskopu, u mom ili njenom stanu, na pedeset drugih mesta, ali to su već druge priče...

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti