26°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

U JEDNOJ RUPICI BATINA, U DRUGOJ Pohotno ga je obradila, a onda sam uronio u nju

Dok sam ja dolazio do vazduha, Lea je iz fioke noćnog stočića izvadila analni plag, i rabit vibrator, koji joj je istovremeno stimulisao G-tačku i klitoris. Držala je po jedan u obe ruke i na nekoliko trenutaka izgledala je u ozbiljnoj dilemi. Odjednom, donela je odluku i krenula ka meni.

– Moj red – vragolasto se nasmešila.

Naguzila se na sve četiri pored mene, isturivši dupe u vazduh, a sise su joj visile malo iznad površine kreveta. Lica su nam bila jedno pored drugog. Gledala je u mene tako droljasto zavodljivim pogledom, da sam samo od tog pogleda dobijao želju da je istovremeno bezumno jebem i volim najnžnije na svetu.

Prinela je butt plug usnama, i gledajući me u oči lizala ga je i natapala pljuvačkom, baš kao što je tako pohotno sisala moj kurac nekoliko minuta ranije. Lagano ga je izvadila iz usta, i krenula da ga stavi u guzu. Brzo sam skočio sa kreveta, želeći da vidim taj prizor.

Kada sam stao iza nje, video sam prizor koji nikada neću zaboraviti. Lea, nagužena na sve četiri. Masivni, razdvojeni guzovi, koji besramno pokazuju maleni čmar. A onda mi pogled skliznu na natečenu, njenim sokovima, zamazanu pičku. 

Odjednom, dobih neizdrživu želju da se udarim u toj pičkici, i samo je zgrabih za guzove i uronih čitavim licem u pičku i dupe. Počeo sam da je ližem kao lud, halapljivo prelazeći jezikom po pičkici, i istovremeno pokušavajući da nabijem lice što više među guzove. Lea je počela da stenje i kruži kukovima, a onda kao da se setila šta smo to započeli, rukom kojom je držala butt plug, počela je da mi gura glavu, u nameri da me odvoji od pičkice.

– Neću ovako da svršiiiim – stenjala je.– Hoću da me jebeš.

Znao sam da ću morati da se odvojim od nje, pa sam iskoristio poslednjih nekoliko sekundi da joj detaljno oližem čmar, zabijajući joj jezik što sam dublje mogao. Konačno, odvojio sam lice od nje i izbliza posmatrao kako joj čmar guta butt plug, uz jedva primetan napor. Iz grla joj se oteo tihi uzdah i pogledom preko ramena izdala mi je nemu naredbu: "jebi me!"

Skočio sam i samo joj sjurio kurac u pičku. Do kraja. Lea je izdahnula kao da sam joj izbio vazduh iz pluća. Mislim da se nikada nije dogodilo da ovako lagano uđem u nju. Uvek je to moralo biti bar 2-3 delimična ulaska, dok bi joj se pičkica privikla i bila spremna da me primi do kraja.

Počeo sam lagano da se nabijam u nju, gledajući kako joj se guzovi tresu kada uđem do muda u nju. Stenjala je i pokušavala jače da se nabija, ali sam izbegavao to, jer sam hteo da uživam i gustiram osećaj još neko vreme. Pička joj je bila vrela. Stezala mi je kurac sa svih strana. Sve to bilo je pojačano osećanjem tvrdog silikona u njenom dupetu, koji je od mog kurca bio razdvojen tankim slojem mesa…

– Jebiiiiii meeeee! – bukvalno je zavpila.– Razvali mi pičku! Razvalii jeeee!

Zgrabio sam je za mesnate guzove i poslušao. Počeo sam da se nabijam punom snagom u nju. Iskreno, više mi nije bio bitan osećaj i seks uopšte. Sad sam samo želeo da je razvalim. Lea je dahtala i stenjala, toliko da su je čuli do Surčina, i više nisam bio siguran da li je boli ili uživa, treba li da stanem ili nastavim.

Osetio sam kako mi se muda grče i da ću svakog sekunda svršiti, a jedina kontracepcija koju smo koristili je "izvadi ga na vreme". Ma, ko ga jebe – pomislih, i nastavih da je jebem istim tempom, izlivajući se u nju. Nisam prekidao tempo, ali sam znao da fizički neću moći još dugo da izdržim, a i osetio sam kako se kurac polako opušta. Levom rukom zgrabio sam je za kosu, povukao joj glavu unazad i počeo žestoko da je šamaram po desnom guzu.

– Svrši, kurvo! – procedio sam kroz stisnute zube, dajući poslednje atome snage dok se nabijam u nju.

Desetak žestokih nabjanja kasnije, koji su se činili kao da je prošlo dva sata, počela je da svršava. Mislim da su zbog njenih urlika komšije verovatno zvali  policiju. Samo sam se sručio pored nje u pokušaju da dođem do daha…

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti