30°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happybsc

IZNENAĐENJE NA IZLETU Poneo sam vibrator, opružio je na stoli i počeo sa piknikom

Milica i ja smo bas voleli stalno i svugde. Jednom smo se dogovorili da idemo na piknik u jednu šumu u blizini švajcarskog grada Lucern, da se ludo provedemo u prirodi. Bila je ponoć. Stigao sam ispred njenog stana. I ona je izašla. Izgledala je kao porno diva. Visoke štikle, kratka suknja, prelepe sise koje zovu u boj. Izašao sam iz auta, zagrlio je , ona me griznu za uvo i reče:

- Kuronjo, ćao!

Na to moj kurac nije ostao ravnodušan već je počeo da se diže, što mi je otežavalo vožnju do onog brda, gde je piknik mesto. Odvezli smo se, parkirali auto u šumi da se ne vidi. Pešačili 20 minuta do jednog tog mesta. U gustoj šumi je to bila mala čistina od 30-40 kvadratnih metara. Drveni sto i klupe u sred sume, jedino svetlo je bila mesečina.

PROČITAJTE 

VUČIĆ DANAS NA SASTANKU SA ČEN BO: Predsednik Srbije primiće ambasadorku Kine u 10 sati

DRAGAN (15) NESTAO U PANČEVU: Ostavio oproštajno pismo, poslednji put viđen na Tamiškom keju

TAČI HTEO DA SE RAZOTKRIJU ZAŠTIĆENI SVEDOCI: Sud i tužilaštvo reagovali!

Ja sam poneo piknik torbu sa šampanjcem, i jednim velikim poklonom za Milicu (kupio u seksi šopu da je malo mučim). Pili smo sampanjac, i zaboravili na vreme. Prelepa letnja noć u dubokoj sumi. Prelepa Milica, koja je volela da je jebem i da bude poslušna. Posle druge čašice smo ustali, ljubili se sočno i jedno drugo stezali koliko smo bili napaljeni. Sagnula se da mi liže već dignut kurac. Umela je da ga usisa jako i da ga liže. Da bi na kraju počela tako jako da mi sisa muda da sam rekao da će ih pokidati. Otkačena. Šapnuo sam joj da ustane i da legne na veliki šumski sto, jer imam nešto za njenu nezasitu macu. Legla je na sto, podigla noge gore da bih lakše mogao da joj radim macu. Tako je čekala da izvadim poklon iz torbe. To je bio jedan vibrator. Ogroman.

Lizao sam joj klitoris i polako pokušavao da gurnem unutra. Bio je duži od moje ruke i debeo oko 10 santimetara. Znao sam da neće moći da ga primi, ali je nju palilo da pokušava da joj nabijem tako veliku stvar. Šampanjac je isto učinio svoje i ona je govorila da ga gurnem do kraja. Posle pola sata lizanja i pokušavanja da joj stavim glaviću vibratora unutra, ona je svršila i vrištala. Palilo je to da ne može da joj uđe do kraja.

Napravili smo pauzu da se malo maca ohladi. Pili šampanjac i uživali u mesečini. Primetili smo da se neki auto približava šumi, jer su svetla bila jaka. Ubacili smo stvari u torbu i malo se sklonili u šumu, iza jednog zemljanog nasipa. Legli smo umorni i pripiti, da taj auto, koji je zalutao u šumu ode. Ugasio se motor, ali su svetla ostala uključena. Videli smo 2 policajca kako izlaze iz auto. Uzeli su lampe i pretraživali šumu. Milica se uplašila i rekla da će nam pisati prijavu za jebanje u prirodi. Rekoh joj da ostane da leži i da će sve biti OK. Plicajci su došli do stola, tražili tragove ili vlasnika auta (pošto sam auto ostavio malo dalje od tog mesta), ali nas nisu našli. Otišli su, nam je laknulo. Neće biti prijave, kazne...

OVO MORATE ZNATI

BRNABIĆ O VAKCINAMA: Radi se o životima, a ne o geopolitici

PUCNJAVA U LAPLJEM SELU: Albanac ranio dve osobe!

U Srbiji skoro POLA MILIONA VAKCINISANIH od korona virusa

Sačekali smo jos 10 minuta da budemo sigurni da se neće vratiti. Opet smo prišli stolu i nastavili da uživamo u noći. Tenziju zbog posete su nestale, strast nas je obuzela. Milica me je pušila kurac i rekla, da hoće da oseti nešto u pički, ne samo onaj ogroman vibrator na ulazu. Opet je legla na leđa, povukao sam je da joj pica bude na ivici stola, podigao noge na moja ramena u stavio joj kurac u pičku, koja je curila (verovatno od straha od policije). Tako sam je jebao dugo i jako, vadio kurac skroz pa ga silno nabijao. Vrištala je od sreće i zato što nas niko nije čuo. Oznojili smo se od uživanja. Pica je počela pulsira sve jače i da steže moj kurac. Tada ni ja nisam mogao da stanem i vrištao u glas.

- Svršaaaavam!

Izvadio sam kurac i isprskao spermu po njoj. Polako smo se sredili i krenuli prema autu. Nije bilo policije kod mog auta. Koja sreća. Uvek mi je pričala da je to bio najluđi seks koji je imala u životu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE. 

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti