12°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happybsc

SEOSKA IDILA! Nezvanom gostu DALA i nje se POKAJALA!

Bursaćima je sutra slava, nisam to znao kad sam banuo kod njih. Bilo je već kasno. Primili su me bez pitanja, Vesna je moja školska drugarica, a sa njenim mlađim bratom sam se povremeno družio. U prizemlju je veliki centralni prostor, koji služi kao skladište za cipele i razne sitnice, kuhinja sa leve strane i dve sobe napred, prema ulici. Na spratu su tri sobe i kupatilo. Pripreme su bile u jeku, žene su spremale kolače, muškarci su negde bili u nabavci, ili su pozivali goste. Vesna mi je ponudila večeru, ali sam prihvatio samo čašu vina. Izgledalo je kao da čekam njenog brata. Iako je sve vreme pomagala majci, muvala se oko mene i dosipala mi. Ovo je, ustvari, prvi put da nas dvoje pričamo “nasamo”, pomislih, iako je oko nas bilo desetak žena.

Deset godina smo išli u isti razred, onda je svako otišao na svoju stranu. Ona nešto bezuspešno studira, mislim ekonomiju, a ja sam već sasvim pri kraju na mašinstvu. Iako komšije i drugovi iz razreda, malo sam toga znao o njoj. U žamoru priprema za slavu, pričali smo kao da smo sami. Ništa bitno, tek po neku crticu iz sadašnjih naših života. Rekla mi je da je otac pritiska da se uda i da se oko nje muva Draško, naš drug iz razreda. Otac nije baš presrećan, ali želi unuke što pre, tako bi se “muvanje” moglo izroditi i u brak. Bursaći su bogata porodica, jasne su mi bile Draškove namere. Ni Vesni ništa nije nedostajalo – bila je zgodnica sa neobičnim licem, izuzetno crne, dugačke kose. Nikad nisam obraćao naročitu pažnju na nju, bila je komšinica i to je sve. Pozvao sam je da naspe i sebi da bismo nazdravili budućem braku. Sipala je tek na dno čaše i kucnusmo se.

- A, mislio sam da ću te ja prvi jebati i uzeti nevinost - lupih iznenada.

Trebalo je to da bude duhovito, ali je ispalo nespretno i zacrveneo sam se istog sekunda. Ona je samo oborila pogled, liznula svoje vino i pažljivo spustila čašu na stolić. Nagnula se prema meni, spustila mi ruku na mišicu:

- Možda nije kasno, još sam nevina.

Niko nije obraćao pažnju na nas. Popeli smo se na sprat. Dala mi je novu četkicu za zube. Sačekao sam je u njenoj sobi dok se pripremala. Osećao sam se potpuno smušeno. Sedeo sam na ivici kreveta i okretao onu četkicu. Ušla je i samo mi glavom pokazala da je kupatilo slobodno. Kad sam se vratio, ležala je na leđima, do grla pokrivena jorganom. Crna kosa je očigledno pažljivo rasuta po jastuku. Bilo je dirljivo. Možda bih i odustao, da nije ogromne erekcije koja me je povukla na krevet. Kleknuo sam, opkoračivši je. Dok sam svlačio potkošulju, osetio sam potrebu da podvučem:

- Možeš da se predomisliš.

Samo je trepnula, bez reči. Uzdigao sam kukove, raskopčao pantalone i oslobodio sapeti kurac. Kako su joj i ruke bile pod jorganom, primakao sam se toliko da joj smestim glavić na donju usnu.

- Nije zaključano, niko ne ulazi u moju sobu, ne brini - rekla je i zatvorila oči.

Više nije bilo prepreka. Pošle su joj suze kad sam joj ga ugurao u usta. 

- Nisi ni pušila do sad - začudio sam se.

Pokušala je da klimne glavom. Uzdigao sam da bih dublje prodro u njeno grlo. Kosa koju je tako pomno rasporedila po jastuku, rasula se na sve strane. Pomagao sam joj rukom da podiže i spušta glavu. Osim tih pokreta i nespretnog palacanja jezikom, bila je nepomična. I dalje potpuno pokrivena. Izvukao sam ga iz njenih usta i smestio jaja na usne. Nije trabalo da objašnjavam. Lizala ih je, sklopljenih očiju. Nisam imao strpljenja za blede pokušaje da me zadovolji.

- Kasnije ću te naučiti - rekao sam, pomerio se pored nje i svukao jorgan.

Bele, pamučne gaćice. Ista takva potkošulja, na bretele. Ruke sasvim uz telo. Žmuri. Dirljivo, pomislih. Ali, lepe sise. Uzdignute bradavice i tek neznatno vlažne gaćice među nogama. Svukoh konačno pantalone i popeh se na nju. Zaustih da kažem kako je lepa, ali me preduhitri:

- Ne brini, promeniću čaršav.

Kao da me je tog trenutka uključila u struju! Obuze me neočekivani bes. Strgnuo sam sve s nje, grubo joj kolenima raširio noge i smestio se među njih. Kad mi se glavić našao na ulazu u njenu pičku, spustio sam se do njenog vrata, nekoliko sekundi ga lizao ispod uveta, a onda zagrizao. Tog trenutka sam prodro u nju, jednom pokretom. Ušao sam neočekivano lako, bez ikakvog otpora. Uzdigla je karlicu da bi ispratila taj moj pokret, verovatno da bi ga učinila lakšim i duboko uzdahnula. Sručio sam se na nju, jebao je predano i sa uživanjem. Podvlačio joj ruke na dupe, mesio sise, ljubio je i grizao. U nekom trenutku sam osetio i njene ruke na leđima i začuo tihe uzdahe kojima je dozvolila da joj se otmu. Svršio sam u nju, zatim klonuo preko njenog tek neznatno oznojenog tela, sa polutkama guze na dlanovima. Nežno me je obrnula na leđa. Žmurio sam dok je petljala oko kurca, verovatno je brisala krv.

- Moramo dole.

Žene nisu ni obratile pažnju na mene kad sam se vratio. Vesnina mama me je ponovo ponudila večerom, ali sam ljubazno odbio. Vesna se vratila nekoliko minuta kasnije i sela na staro mesto, pored mene. Učinilo mi se da primećujem tamnu liniju podočnjaka, koje ranije nije bilo. Verovatno sam samo uobražavao. Nastavili smo razgovor, kao da se ništa u međuvremenu nije desilo. Raspitivao sam se za Draška. Jedino što sam uspeo da iscedim iz nje je da on insistira na tome da nevina uđe u brak, kao i da se u njenoj kući već ponaša kao da je zet.

- Pa, neće se baš oduševiti što se nevinosti tiče.

Promeškolji se u svojoj stolici i slabašno mi se nasmeši, bez reči. Ti veoma ženstveni pogledi izazvaše novi nalet požude u meni. Pogledah je značajno i lagano pokazah glavom prema vratima. Ona gotovo odmah ustade, priđe majci i nešto joj šapnu, pa me pozva da pođem sa njom. Pomislih kako je slagala da moram nešto da joj pomognem. Koračao sam iza nje, dok smo se peli stepenicama do njene sobe. Uzdržao sam se da je odmah uhvatim za dupe. Erekcija mi je prosto vapila za vazduhom. Pokazao sam na donji naslon kreveta. Poslušno se nagnu preko njega i isturi guzu prema meni. Ne čekajući, zadigoh joj suknju. Imala je nove, crvene gaćice. Kako praktično, pomislih, ako je ostalo krvi… Ušao sam u nju jednim potezom. Bila je lepo vlažna, očigledno je očekivala ovo.

Zgrabih je za kukove. Lagano je mešala guzom, pomagala mi da prodirem dublje i učinila da brzo dostignem vrhunac. Stresla se i sama dok sam se izlivao u nju. Nekoliko trenutaka smo stajali tako, pripijeni jedno uz drugo, a onda je kurac kliznuo napolje. Pažljivo se okrenula prema meni i pogledala naniže. Nije bilo krvi, samo je još jedna malena kap visila sa glavića. Još uvek onako zarozanih gaćica, kleknula je i dohvatila je jezikom. Pogledala me je iz te poze:

- Moramo još malo da ostanemo ovde, rekla sam mami da ćemo popiti kafu nasamo, jer ne možemo da pričamo u onoj bucu.

Pomilovao sam je po kosi.

- Naravno. Mogao bih da te uzmem još jednom , kasnije. Kako hoćeš.

Prošla je ponoć kad sam krenuo kući. Pozdravio sam se sa svima i Vesna me je ispratila. U tami malog voćnjaka pored kuće, povukla je nežno za ruku. Sklonili smo se ispod jedne trešnje. Ne gledajući me u oči, spustila se na kolena i raskopčala mi pantalone. Čim ga je izvukla iz gaćica, zgrabila je kurac i strpala ga u usta. Naslonio sam se na drvo i prepustio se. Tiho je mrmljala, kao da pevuši, dok se trudila da se nekako izbori sa mojom erekcijom. Bilo mi je jasno da nema nade da me dovede do vrhunca, te večeri sam se već istrošio. Ali, bilo mi je žao da je razočaram. Nakon minuta silovitog potezanja glavića, pomilovao sam je po kosi i povukao nagore. Ispustila me je iz usta i pogledala upitno.

Tako pokorna, bila je veoma poželjna.

- Želim još da te jebem.

Ispod suknje sad nije imala gaćice. Nismo se videli nekoliko narednih dana i sve mi se više činilo da sam sve samo sanjao. Nije mi se javljala ni na telefon, a ja sam se previše stideo da bih je pozvao. Naročito nakon što me je mama, onako uzgred, obavestila da je čula kako se moja drugarica iz škole, Vesna, uskoro udaje. Verovatno bi taj "san“ lagano i izbledeo sa vremenom, da se jedne večeri nismo ponovo „susreli“. Vraćao sam se kući sa neuspele žurke, nervozan zbog uludo bačene večeri. Bilo je prilično nakon ponoći. Kad sam prolazio pored Bursaća kuće, njen me je glas tiho zovnuo iz mraka onog voćnjaka. Nije mi uopšte palo na pamet da je čitavu večnost morala da čeka da naiđem. Prišao sam joj bez ikakvih očekivanja. Pre nego što sam stigao da prozborim, njena se ruka našla među mojim nogama. Otkopčala mi je šlic i zavukla je u moje gaćice. Dok je petljala oko toga, već mi se podigao. Zavukla je i drugu ruku, pridržavajući mi jaja. Podigla je glavu i njene oči kao da su bljesnule u tami: DALA SAM MU. UZEO MI JE NEVINOST I SADA SMO VERENI.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE. 

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti