12°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happybsc

SPAS U ZADNJI ČAS! Prijatelj došao da joj pravi društvo pa joj ISPUNIO "SAMOĆU"!

Rano ujutro ispratila sam roditelje i naravno, vratila se u krevet. Otputovali su na letovanje, a ja sam ostala kod kuće planirajući to vreme, naravno, iskoristiti za neku žurku. Ipak, prvi dan sam provela sama, a i noć je trebalo da budem sama. Ipak, nisam osoba koja ceni samoću, pa sam pozvala par prijatelja. Naravno, pošto sam ih zvala u zadnji tren, svi su bili zauzeti.

Pomirila sam se sa situacijom, ispekla kokice, uskočila u trenerku i ubacila neki film. Nisam uspela da odgledam ni prvih nekoliko kadrova kad sam začula zvono na vratima. Stisnula sam pauzu i otrčala da otvorim vrata. Na vratima sam ugledala Ivana, jako dobrog prijatelja, sa flašom vina i nešto grickalica.

- Nadam se da imaš kole - rekao je umjesto pozdrava i prošao pored mene u kuću pruživši mi lepi pogled na svoju guzu. 

Primetivši da buljim, izazovno je zanjihao kukovima i nasmejao se:

- Pazi pogled, nije lepota prelazna.

- Ah, da, znam… sva sreća - uzvratila sam istom merom i zaputila se u kuhinju po čaše i kolu. 

Naravno, dok sam se vratila, već mi je zaposeo teritoriju - raširio se po kauču koliko je dug i širok. Sela sam na pod ispred kauča i ponovno pustila film. Ionako nismo imali pametnijeg posla. Ali nije on mogao da sedi na miru, ili bi mi stopalom mazio ramena, ili bi seo iza mene i igrao se s mojom kosom. I pre smo se tako zafrkavali, u društvu, ali od toga nije bilo ništa više od pukih igrica. Te večeri je bilo nešto drugačije. Večeras se osećala napetost. Inače bih se već okrenula i nabacila neku šalu, ali ne i ovaj put. Ostala sam okrenuta mu leđima, a on je ruke prebacio na moj vrat i počeo da me masira. Oboje smo ćutali. Pomerio mi je kosu s vrata i poljubio me nežno. Naslonio je bradu na moje rame, osetila sam bockanje dvodnevnih dlačica i to me dodatno uzbudilo. Oduvek sam patila za dlakavim muškarcima, naravno, u granicama normale.

- Smeta ti - upitao je, verovatno se uplašivši moje neuobičajene ukočenosti.

Svi su navikli da sam vesela i opuštena, spremna za akciju.

- Ne, nastavi - šapnula sam, iznenadivši samu sebe što nisam uspela protisnuti glasniju rečenicu.

Nastavio je da mi ljubi vrat, povukao me sa poda na kauč i zavukao ruke pod moju majicu, milovao mi je stomak i grudi, već ranije oslobođene grudnjaka, koji ne nosim kod kuće. Uhvatio me za struk i okrenuo prema sebi, tako da sam mu sada sedela u krilu, tačnije zajašila ga i gledala ga pravo u oči. Prvi put me poljubio u usta, nežno i polako a zatim me pogledao u oči kao da očekuje odgovor na životno važno pitanje. Odgovorila sam mu dugim strastvenim poljupcem. Stavila sam ruke na njegov potiljak i mrsila mu kosu. Kosu na kojoj mu mnogi zavide. Spustila sam usne na njegov vrat, svukla mu majicu i milovala njegove mišićave grudi. Ljubila sam mu bradavice, čupkala dlačice na grudima. Sve vreme mi je uzvraćao nežnim i brzim poljupcima u vrat. Ubrzo mi je skinuo majicu, oslobodivši moje grudi i uzimajući ih svaku u ruku i naizmenično ljubeći bradavice.

- Tako sam dugo sanjao o ovome… ali ni u snu nisi imala ovako lepe grudi - prošaptao je i nastavio da mi liže grudi, grickati bradavice. 

Već smo oboje ubrzano i otežano disali, a u njegovim pantalonama osetila sam nabrekli ud. Pokušala sam otkopčati kaiš, ali nisam uspela. 

- To ti je neki patent protiv silovanja - pokušala sam da zvučim opušteno kao inače, ne to nije bilo ni blizu mog glasa.

- Haha, da, što misliš da me neka zaskočila na putu prema ovamo?

Sam je otkopčao pantalone, a ja sam se odmakla i svukla ih i preko njegovih crnih uskih bokserica ga milovala. Očekivala sam da je velik, ali ovo… nisam mogla da se suzdržim.

- Oooopa - uzdahnula sam i oblizala usnice. 

Spustila sam se na kolena ispred njega, izvukla mu kurac iz bokserica i vrhom jezika počela milovati vrh glavića. Polako sam se spuštala prema korenu, sve vreme ga ližući samo vrhom jezika. Kad sam došla do dole, nekoliko puta sam liznula njegova jaja te se naglim pokretom vratila do vrha. Kad sam ga uzela u usta oteo mu se glasan uzdah. Pogledala sam prema gore. Sve vreme me posmatrao. Nastavila sam da ga mazim, povremeno ga drkajući, i neprestano ga palucajući jezikom. Nakon nekog vremena podigao me na kauč, a on je zauzeo moj položaj u podnožju mojih nogu i počeo da me liže. Prvo je lizao i ljubio moje butine, dovodeći me do ludila. Pokušala sam ga pokretima navesti da me poliže po maci, ali nije se obazirao. Samo se nasmejao i promumljao:

- Nestrpljiva si, ha?

Napokon je dugim poljupcem i vlažnim lizom počastio moju uzavrelu macu. Oteo mi se glasan uzdah, ili tihi vrisak, nešto između toga. Nastavio je da liže, prvo polako i nežno, a zatim žestoko i pohotno, s vremena na vreme grickajući moj klitoris. Brzo sam svršila u grčevima, ostajući bez daha. Popeo se na mene, još uvek krut. Iz ovog ugla činio mi se još veći. Polako je ušao u mene, sve vreme me ljubeći. Polaganim pokretima je ulazio u mene sve dublje, ali ga ipak nisam mogla prihvatiti do kraja, i ovako mi je postajalo bolno. Primetio je to i povukao ne sa sobom u sedeći položaj.

- Ovako možeš sama da kontrolišeš koliko duboko će ići?

I bio je u pravu. Spuštala sam se i podizala, a bol više nisam osećala. Spustila sam se na njega do kraja, kretala polako, pa brzo, pomerajući kukove otresito i brzo, čas polako i nežno. Ubrzo sam opet svršila. Nakon tog orgazma me je postavio na kolena naginjući me lagano napred i ušao u mene otpozadi. Neverovatno me palila blizina njegovog tela, podražaj koji su stvarala naša tela pomerajući se, njegova jaja koja su me pri svakom pokretu lupkala po klitorisu. Čula sam kako sve glasnije uzdiše. Osetila sam kako mu se približava orgazam, sišla sam s kauča i stavila ga u usta. Svršio je brzo, puneći mi usta talasima vrele sperme. Ispustila sam ga iz usta, a on je na moje iznenađenje i dalje stajao. Pogledala sam ga, a on se samo nasmešio i povukao me gore, k sebi.

- Vidiš sad koliko me pališ? Nikad pre mi se ovo nije dogodilo.

Poljubila sam ga umesto odgovora i naslonila glavu na njegovo rame. Zapalio je cigaretu, obgrlio me jednom rukom i milovao mi kosu.

- Jako dobar film. Nisam već dugo gledao ovako dobar - nasmejao se i poljubio me u čelo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE. 

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti