21°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happybsc

NISAM ČEKAO NI TRENUTKA Taman ten, savršene obline, mamile su moju batinu da uleti

Nica, Francuska. Maj 2017. Stigao sam mnogo ranije na aerodrom, jer je danas specjalan događaj...nešto što će mi promenti život u naredne tri godine. Nešto što će, u moj prilično miran život, uneti akciju, uzbuđenje, sreću, bol, tugu, patnju - sve u paketu. Neko. Da li sam u tom trenutku bio svestan toga? Ne! Očekivao sam samo društvo na putovanju, zabavu i ništa više. Svejedno, bio sam nervozan čekajući, pozitivno nervozan. Šetao sam levo desno na Arrivals, gledajući ekran i prateći dolazni let iz Frankfurta. Pošto nisam imao previše iskustva s letenjem, nisam imao osećaj koliko vremena treba da se prođe sve kad avion sleti, čekanje mi se odužilo, uzbuđenje i nestrpljenje poraslo do vrhunca. I konačno, pojavila se ons.

Pomalo nespretno hodajući, vukla je veliki plavi kofer, koji joj je zapinjao za noge. Ali to nije umanjivalo njenu pojavu, koja jednostavno pleni i privlači u gomili ljudi. Imala je patike, uske farmerke, a gore majičicu koja je jedva obuzdavala grudi koje su odskakivale dok je šetala, kao da hoće da iskoče iz uskog brusa. Zabacivala je svoju dugu crnu kosu, jer je bilo prirodno za nju da u svakom trenutku bude neverovatno seksi. I bila je. Kad me uočila, nasmejali smo se jedno drugom, mahnuli i poljubili u obraz. Bila je uzbuđena i puna utisaka, jer je prvi put letela avionom, presedala u Frankufurtu, bila u frci da li će njen kofer ostati u Frankfurtu.

NE PROPUSTITE

DAČIĆ NA HAPPY TELEVIZIJI: Nije mafija tražila podršku od Narodne bibiloteke

Makljali se NOŽEVIMA I AŠOVIMA, ima povređenih: Tuča migranata kod Kikinde

Pojavljivao se sa AUTOMATOM! Novi detalji: Bivši visoki službenik MUP UKLANJAO KRVAVE TRAGOVE Velje Nevolje!

SEDNICA SAVETA ZA NACIONALNU BEZBEDNOST: Stefanović poručio: Hapšenjima nije kraj! (VIDEO)

Pre nego što smo krenuli na parking do kola, stali smo sa strane, da ona uzme nešto iz tog ogromnog kofera. Dok je preturala stvari u koferu tražeći to nešto, stojeći iznad nje, mogao sam da primetim njene nemirne savršene sise, tanka majičica je jedva prekrivala brus, koji ih je samo do pola prekrivao, tako da su bradavice bile potpuno slobodne. Da, to je ona. To je neko ko će zauzeti značajan deo mog života u narednih tri godine, ta savršena seksi klinka.

Ali moram ipak da krenem ispočetka...

Zrenjanin, dve godine ranije. Maj, 2015. U poslu građevinskog inženjera, postoje periodi kad se radi malo ili se ne radi ništa. To se, naravno, potire sa periodima kad se radi 12 sati dnevno 6 dana u nedelji, tako da ovakvi periodi dođu kao nagrada. U novoj firmi, u kojoj sam radio tek 3 meseca, pokrivao sam objekat u Zrenjanjinu koji se opušteno gradio, niko nije žurio, nije bilo rokova, jer je to bio privatni posao vlasnika dve firme. Prolazili su dani koje sam provodio sedeći u kancelariji za lapotopom, izmišljajući kako da mi prođe vreme. Naravno, sajt za upoznavanje je nešto što bi svima prvo palo na pamet, pa i meni. Ideja nisu bila poznanstva, traženje nekoga za seks, već samo ubijanje vremena. Ali, ona nije mislila tako. Njen profil se nije izdvajao od drugih - gomila slika na kojima je savršena devojka sa fenomenalnom guzom, crnom atraktivnom kosom, izbačenim sisama i neverovatno prodornim plavim očima. Ništa novo. Ali nakon što smo razmenili nekoliko uljudnih poruka uopštene sadržine, stigla je ključna poruka od nje, koja je glasila:

- Da li si za intimno druženje?

Na prvi pogled, i to nije ništa novo, i ono što prvo padne na pamet je - teško da je ovo realan profil, teško da je ona na slikama...previše dobro da bi bilo istinito. Nakon što mi je rekla svoje uslove, krenuo sam sa temom koja odbije 99 odsto profila koji nude takve usluge, a to je:

- A kako ja da znam da si ti stvarno ti?

Kupila me odgovorom na to i rečenicom:

- Pa ako mi ne veruješ, dogovorićemo se da se nađemo na mestu koje ti odabereš, ti ako vidiš da ja nisam ova sa slika, nemoj da mi priđeš.

Nakon toga samo ozbiljno počeo da razmišljam o tome, nikad nisam platio kurvu, a ovo je bila idealna prilika da se proba

Bio sam mnogo naporan oko dogovaranja, ali njeno strpljenje (ispostaviće se kasnije) je bilo presudno da konačno dođe do susreta. Šta da kažem, prvi put je prvi put. Razmenili smo i brojeve telefona i dopisivali se narednih dana oko dogovora. Dugo je trajalo, jer smo živeli na različitim stranama Beograda. Napokon je pao dogovor da to bude na okretnici autobusa, blizu mog stana, nedelja, popodne. Pristala je na sve. Bio sam kod mojih na ručku, kad mi se javila da je stigla. To mesto je bilo na pola puta između stana gde su živeli moji i mog stana, tako da sam brzo bio tamo. Kasnio sam, i to joj nije smetalo. Kad sam stao na semaforu da skrenem ka stanici na okretnici, koja je bila udaljena nekih stotinjak metara, mogao sam jasno da je vidim. Moje oduševljenje je već tad počelo da raste. Sa te udaljenosti video sam nešto što jednostavno ne može da se ne primeti. Bila je u zelenim helankama, sa uskom majičicom i jaknom vezanom oko struka. Prišao sam kolima, mahnuo joj. Čim je ušla, očarale su me te prodorne oči i dekolte. Pružila mi je ruku i rekla kako se zove, što ja naravno nisam čuo jer sam sa oduševljenjem izustio:

- Pa ti si stvarno ona sa slika!

Ona se nasmejala sa odgovorom:

- Pa rekla sam ti.

Sad mi je već bilo mnogo lakše i mogao sam da se opustim. Stigli smo do mog stana i seli na kauč. Odmah sam je pitao još nešto što me je izrazito zanimalo:

- Stvarno imaš 18?

- Da - odgovorila je uz zavodljivi smešak.

Bio sam opušten, ali opet nestrpljiv da krenemo, pa sam prekinuo uvodni razgovor i pitao je:

- Hoćemo li?

- Naravno - rekla je i ustala da krene do kupatila da se sredi za mene.

Dok je prolazila pored mene u tim zelenim helankama, nisam mogao da je ne zaustavim i uhvatim za guzu da osetim da je stvarno realno ono što vidim. Znala je da je njena guza nešto što fascinira muškarce i samouvereno ju je izbacila da bih je bolje uhvatio. Već sam imao tri razloga da mi se digne i pre početka - neverovatne oči, neverovatna guza i 18 godina. Pre nego što je ušla u kupatilo, rekla mi je sedeće:

- Iznenadićeš se kad vidiš koliko male sise imam, ali guza će to sve nadokanditi.

Nije mi ništa više bilo bitno, samo sa čekao da krenemo. Nakon par minuta, izašla je gola iz kupatila, samo sa malim peškirom i prošetala se hodnikom zavodljivo do sobe. Uspeo sam da je vidim samo krajičkom oka, ali dovoljno da se odmah skinem i pojurim za njom do sobe. Kad sam ušao, ležala je skroz gola na krevetu. Tad sam primetio još dva razloga zašto sam poludeo za njom - ujednačen taman ten po celom telu i savršeno zategnuta koža. Sise su bile neverovatno male (prosto neverovatno kako je uspevala tako da ih nabudži), ali to je bilo nešto što nisam primećivao od uzbuđenja. Sve što sam oduvek želeo leži na mom krevetu.

Ispunila je 5 od 5, ocena 10. Kurac mi je već bio dignut dok sam stajao pored kreveta. Odmah ga je uzela i stavila u usta i počela da ga oblizuje sa povremenim ulazima do pola, uz istovremeno drkanje rukom. Zatim je skonila ruku, a moju ruku stavila na svoj potiljak - tačno je znala šta volim. Uhvatio sam je za glavu i počeo da jebem jako u usta. Uspevala je da ga proguta i tražila je opet i opet. Drugom rukom sam joj dodirvao guzu, uživajući u pogledu - gde god sam pogledao video sam savršenstvo.

PROČITAJTE JOŠ

SKANDAL DRMA HRVATSKU: Roditeljima preti zatvor zbog zanemarivanja dece - Nisu ih vodili kod lekara!?

PRAZNIK PORODICE, MIRA I SLOGE U DOMU: Danas se slavi prepodobni Ksenofont i Marija

Dr Tiodorović OTKRIVA kada će kraj: Nema opuštanja, brojke i dalje visoke

Zapalio se kamion, OBUSTAVLJEN SAOBRAĆAJ na Ibarskoj

Bacio sam je na krevet, sa željom da je izjebem odmah, iako sam u glavi imao borbu da usporim jer imam sat vremena. Kad je legla na leđa sa raširenim nogama, pokazala mi je rukom na pičkicu, tu zategnuto glatko savršenstvo. Iako sam od nekih "iskusnih“ drugova imao direktive tipa - nikad ne liži kurvi, u tom trenutku sam morao da osetim tu pičkicu na sve načine. Počeo sam da je ližem, ne sluteći da ću to raditi mnogo puta u budućnosti. Pomešali su nam se sokovi, toliko da je je sve curelo na posteljinu. Kad sam joj stavio dva prsta, dok sam joj lizao klitoris, uzbuđeno je rekla:

- Stavi mi ga.

Nisam čekao ni trenutka, okrenuo sam je. Izbacila je guzu i spustila glavu na krevet. Vlažna pičkica i savršena guza izbile su u prvi plan, još jednom sam osetio šamar zadovljstva. Zastao sam i pitao je:

- Jel mogu da te slikam?

- Možeš, samo požuri, hoću da me jebeš odmah.

Uzeo sam telefon i napravio fotografiju, prvu od mnogih. Naglo sam ušao u nju, i počeo jako da je jebem. Dodatno me uzbuđivalo to što sam je istovremeno slikao. Ubrzo sam bacio telefon, udario je nekoliko puta po guzi, nastavljajući da je jebem istim tempom. Nisam više mogao da izdržim, izvadio sam ga i isprskao je po guzi i leđima, onako baš obilno. Legao sam pored nje, gledajući je i razmišljajući - to je to! Ona je imala onaj siguran osmeh na licu - upravo sa dobila stalnu mušteriju. I dobila je... i više od toga! Da li sam u tom trenutku bio svestan svega što je usledilo? Ne!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti