12°C

Beograd

Photo: pexels/kamaji ogino

Izvor: happybsc

POSLALA SAM SLIKU - DOKAZ Mužiću, tvoja ženica se upravo nagutala tuđeg semena

Golden Rose ad

Plavuša, visoka, dugih nogu, dobre veće guze, zelenih očiju i punih usta i još na sve to udata, mogu slobodno za samu sebe reći hot wife.Leto, vreme idealno za "bezobrazluke" i minimum odeće na sebi. 

Moj muž Marko i ja već neko vreme razmišljamo da uradimo nešto što se oboma sviđa. I jedan dan su sve kockice skopljene sasvim slučajno. Drug, koga nisam videla duže vreme, nazvao me je da vidi kako sam, šta radim, što me je i iznenadilo. Malo po malo i pao je dogovor da se vidimo.

Kao i uvek sređena kosa, ten potamneo taman koliko treba, pičkica obrijana. Obuzelo me je neko čudno dobro raspoloženje, osećala sam se baš jebozovno, znajući da će me svi gutati pogledom i da će sigurno biti dignutih kurčeva. Začas sam uskočila u minimalan šorts, majica, štikle, spremna za polazak. Marko nije bio kući, uredno sam se javila da krećem i naravno poslala MMS, znajući da će se napaliti. Sela sam u auto i polako krenula, zazvonio je telefon.

- Gde si i kada se nalazimo? - pitao je. 

Dogovorili smo se da se nađemo u gradu, onda ću odatle autom za njm. Nisam mislila da će sled događaja biti takav, mada sam možda negde to i priželjkivala. Nasli smo se i krenula sam polako za njim. Pravo, desno, levo, desno, vidim da su svuda zgrade okolo, staje i parkira se, a ja stajem pored njega, otvaram prozor i osmehujem se.

- Šta ja sad kao treba da se parkiram ovde?! 

VAŽNO

DRŽIMO REKORD! Srbija PRVA u Evropi, a druga na planeti: Drugu dozu primilo već 430.000 građana!

ĐERLEK ZA HEPI TV: Do juna blizu kolektivnog imuniteta!

Od DANAS i vakcina AstraZeneka u svim opštinama!

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad