10°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happybsc

ORGIJE U MRAKU NOĆNOG KLUBA Osetila sam jezik, pa tvrdo meso u ustima, a onda ga je neko zabio otpozadi

Golden Rose ad

Žurka se pretvorila u orgije i to potpuno neplanirano. Bar ja tako mislim. Prvi ulazak u ogromnu sobu sa zelenkastom rasvetom poljuljao me u mom uverenju kako ganjam jednog određenog tipa. Kud god se okreneš muškarčine - jedan lepši od drugog. Pa dobro, možda ne baš lepši, ali neverovatno erotični. Ženske su se savijale u ritmu muzike dok su im grudi iskakale iz preuskih majica, a noge im se ocrtavale skroz do kukova. Izgleda da su baš sve odlučile da obuku miniće. Frajeri razgaljenih grudi, neki dlakaviji, neki nežniji, ali s vatrenim pogledima. Pratili su svaku od nas, znalački odmeravajući.

I, kako to inače biva, neko je pustio blok sentiša. Moja Tina bi takav ples nazvala stiskavac i moram s njom da se složim. S leđa me neki tip obuhvatio rukama i stisnuo svoju muškost na moju napetu guzu. Odmah mi se to dopalo i ne gledajući o kome je reč počela sam da vrtim kukovima u ritmu. Topli dah na ramenu, jezik na vratu, osećaj kao da mi pas diše u uvo i znala sam da u tom trenu može očekivati moju potpunu saradnju ukoliko me zaželi pojebati. Lagani okret i susrela sam se s najdubljim i najcrnjim očima koje sam ikada videla. E pa sad, možda taj utisak mogu prepisati mraku, ali on me baš oduševio. Visok iznad svake granice, s ogromnim dlanovima koji su već lutali po mojoj guzi. Dok sam mu se prepuštala u zagrljaj, pažnju mi je privukao par na trosedu.

Ona je upravo zavitlala grudnjak preko čitave prostorije, a on se halapljivo bacio na njene grudi. Moj partner je prstima napipao moju pičkicu i pritiskao je vrućim dlanom. Dok sam “mešala” guzom, frajer je na trosed povukao još jednu žensku koja je prolazila pokraj njih. Sela je s njegove druge strane i počela da mu otkopčava pantalone. Kurac mu je ispao, nabreknut i željan, a ona je spustila svoje usne i “pušila” ga, očito uživajući. Za to vreme on je uspeo da skine drugu i povući je prema sebi. Ne znam je li to polustojeći ili poluležeći stav, ali raskrečila se iznad njega i gurnula mu doslovce svoju picu pred usta. Ja sam se totalno ovlažila i napipala kurac svog partnera. Zadovoljna njegovim obimom stiskala sam ga preko napetih pantalona.

- Hoćemo na trosed? - pitao me i, ne čekajući odgovor, odvukao me do zaokupljene trojke. 

VESTI DANA

SUTRA KRIZNI ŠTAB! Šta čeka Srbiju, pooštravanje mera, ili ne? "Građani neka ne brinu"!

SRBIJA UBEDLJIVO PRVA! Nema nam premca u regionu, a u Evropi smo DRUGI!

KATASTROFA U PODGORICI: Svaki treći nastavnik ZARAŽEN, studenti drže časove!

VERNICI DANAS SLAVE SVETE APOSTOLE ARHIPA, FILIMONA I APFIJU: Bog deli darove, ovo je molitva za izlazak iz nevolja

BJELICA I KINGSI UBILI ŠAMPIONA! Triler u Kaliforniji, Sakramento srušio Lejkerse (VIDEO)

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad