10°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Happy BSC

VATREN OSMI MART! Žestoko mi ga je dao! UŽIVALA SAM KAO NIKAD

U zadnje vreme zbog situacije sa Covidom nismo imali mnogo susreta sa bullovima i tako da nam je kvalitet sexa oslabio. Sex sa mužem mi je postao toliko dosadan i monoton a na kraju krajeva nije me mogao ni zadovoljiti , sex bi trajao 5 do 10 minuta nikada nisam svršila. Tako da sam odlučila uzeti stvar u svoje ruke i otvoreno sam mu rekla da ću se pojebati s nekim frajerom za 8 mart posle izlaska .

NAJVAŽNIJE VESTI

VUČIĆ SUTRA NA TORLAKU: Uručivanje vakcina za RS

MALI NAJAVIO: Kula Beograd gotova do kraja juna

VELIKO HAPŠENJE NA KOSOVU: Palo 25 osoba zbog trgovine oružjem

JEZIVO, UHAPŠEN SVEŠTENIK: Napastvovao devojčicu (14) i krenuo da je pipka i ljubi

Tradicionalno kao i svake godine za 8 mart izlazim sa drugaricama u jedan klub da proslavimo.Spremala sam se i doterivala celi dan , mužu sam rekla da idem izaći i da ću se pojebati s nekim , a on da ne sme ići nigde da me čeka dok se ne vratim napunjena....

Čim sam ušla u klub primetila sam frajera od nekih 30 godina , visok , crn , mišićav i jako lep . Rekla sam sebi on će večeras da me jebe. Nakon sat , dva dok sam dovoljno popila vina prišla sam mu dok je išao u toalet i šapnula mu na uho da ga čekam na parkingu.Kad je izašao na parking samo sam mu rekla vozi nas u neki hotel , idemo da me razvaljuješ macane.Bez pogovora je pristao i rekao upadaj u auto.

Čim smo ušli u sobu počela sam ga skidati , podivljala sam.Pitao me je zar ti nisi udata ? Odgovorila sam mu potvrdno i dodala ne može da mu se diže.Na šta je on odreagovao e sad ćes videti kučko mala kako pravi muškarac jebe..Počeo me je svlačiti i ljubiti po telu , skroz sam bila vlažna dole .Nisam se tako odavno napalila.. Kad je izvadio kitu iz gaća pozitivno sam se iznenadila. Bio je tvrd kao stena i baš debeo.Bez oklevanja sam ga počela obrađivati , pušila sam mu ga ludački .Nabijao me je do jaja i zadržavao me tako da bi se počela gušiti .Baš me je ložilo to.Osetiti pravu mušku tvrdu kitu.Okrenuo me je u doggy i počeo ulaziti u mene prvo polako pa silovito , brzo je svršio i napunio me dobro..Ostala sam opet ne dojebana pomislila sam , ali kad sam se okrenula kita mu je jos stajala uspravno , bez oklevanja sam ga opet stavila u usta i pušila kako najbolje znam. Sad me je položio na leđa i počeo jebavati u ritmu kakvom svaka žena sanja ..Nakon nekih 40 minuta smo zajedno svršili napunio me je ovaj put čini mi se još obilnije...Reko mi je kučko sviđa mi se tvoja guza želim da i nju razvalim odgovorila sam mu šta čekas. Na moje zaprepaštenje opet mu se digao , nisam to navikla od svog jadnika.

Jebali smo se tako celu noć do ranog jutra u svim mogućim pozama , svršavala sam kao ne normalna .Ujutru me je odvukao pred kuću i svirao je kad je stigo da namerno probudimo muža da vidi ko mu jebe ženu.

Kad sam ušla u kuću on je ležao na krevetu drkajući i govorio mi , radi ovo češće molim te...

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar