28°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Happy BSC

Nezaboravno iskustvo sa MATORKOM! Ispuštala je neopisive UZDAHE ZADOVOLJSTVA!

Od kasnih adolescentskih dana počeo sam strastveno da razmišljam o načinu vođenja ljubavi i seksualnog iskustva sa starijim damama. Jako su me uzbuđivale i uzbuđuju starije dame u rasponu od 45 godina pa nadalje.

Tako sam prošle godine razmišlajući o svojim dječačkim igrarijama zaista i došao u takvu situaciju da mi se to dogodi.

Naime, na jednom seminarskom putovanju u jedan primorski gradić stiglo je zaista mnogo ljudi iz svih krajeva. Naravno kako seminare nosi glas “sex reliefera” , ti isti gosti su sebi dali za pravo da se u tom stilu malo ležernije i opuste.

Ja sam se već prvi dan počeo da “šmekam” u jednu stariju gospodju, čisto iz moje opsesije prema tom “uzrastu”.

Na moje čudo i malu neugodnost ona također nije skidala pogled sa mojih očiju i kao tinejdžerka počela da me gleda i gleda. Sutra ujutru sreli smo se na hodniku hotela i započeo sam neku priču oko njenog izlaganja poljoprivrednih pomagala, u čemu sam bio strogi laik ali sam htio samo da započnem razgovor.

U samom susretu osjetio sam jaku vrućinu u glavi, a moj mališan već se počeo dizati zamišljajući je na sebi.

Ona je bila jako uglađena gospođa.Stasom i Na rukama joj se već mogle primjetiti staračke bore koje je uspješno skrivala svježe nalakiranim noktima.

Plavu kosu krasno je uredila minivalom na što je odavala izgledom tinejdžerice i uspješno skrivala svoje pedeset i tri godine.

Uz razgovor mi je pomenula kako ne bi bilo loše da joj pomognem oko nekih registratora da ponesem do njene sobe.

Odmah po ulasku u sobu počela je napasno da me skida i bez ikakvog uvoda bacila me na krevet i počela da mi ga puši.U trenu je već bila gola i ja sam jednostavno strujao cijelim tijelom .

Kad sam naslonuo usta na njene usmine jako velike vagine počela je da trza u razmacima od po 10 sekundi.Obgrlila me nogama i svoja stopala počela da mi stavlja usta i na nos na što sam se jako uzbudio.

S leđa sam počeo da je jebem na što je ona samo puštala neopisive uzdahe zadovoljstva, a ja uspio da svršim kao nikad do tad.

Velikodušno me izljubila i dogovorila idući sastanak poslije večere.

Bilo je to nezaboravno iskustvo sa pravom starkom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar