33°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Happy BSC

GOSPOĐI SAM OBJASNIO NEKE STVARI: Nije želela da siđe, imali smo samo jednu PAUZU

Toga dana sam došao sa faksa kući i sve vreme razmišljao o svojoj komšinici sa kojom sam imao seks pre par dana. To je bilo moje prvo komšijsko iskustvo ali ne i poslednje. Moje razmišljanje prekinuo je poziv dotične, zamolila me je da dođem kod nje i pomognem joj da složi drva. Pristao sam. Ona je gospođa iz susednog sela. Ima 45 godina i bolja je pička od svih mlađih cura.

Došao sam kod nje.

Dobro veče.

– Ahh kako si ti smršao izgleda da je istina da si u dobroj kondiciji.

– (Nisam je mogao shvatiti šta priča pa rekoh) Da, da, jesam, na vrhuncu sam.

– Ohh dušo prerano je za vrhunac treba doći do toga, polako neka se svi prvo zadovoljimo.

– Šta pričate, ne razumem vas, nego gde su ta drva?

Ahh da pođemo … gore su u potkrovlju unela sam ih samo ih treba lepo složiti.

Kada smo prolazili kraj njene sobe začuo se jedan strašan Ahhhhhh mmmmmmm. Otvorio sam vrata i na krevetu sam video moju komšinicu kako nabija sebi vibrator u pičku. Sve mi je odmah bilo jasno, namerno me je dovela tu: Ahhh,ahhh. Prešao sam i ja u akciju. Odmah sam zgrabio gospođu i potrgao joj majicu. Velike su joj sisee pokipile napolje.

Čvrsto sam je hvatao za grudi i gutao ih kao da me doji mlekom. Podigao sam je na neki manji sto i raširio joj noge da bih zaronio jezik u njenu predivnu pičku. Potom mi je skinula gaće i počela ga pušiti a onda je legla na krevet i raširila noge, pa sam ga nabio u nju.Uživala je u strasti a nakon 10 minuta nabijanja gospođe zabio sam ga u dupe. Ona me je tako palila da sam svršio u nju iste sekunde. Nisam hteo ništa govoriti ali nisam ga ni vadio iz nje.

Primetila je i rekla "nisi valjda svršio u mene?" Rekao sam ne, ne, i nastavio je i dalje nabijati. Jecala je a ja sam još vise očvrsnuo i znao sam da idućih 20 minuta neću moći svršiti ma kakva god jebačina bila. Nakon što sam bukvalno razvalio gospođu, svršila je nekoliko puta, bila je jako izmorena ali zadovoljna. Nije se htela više igrati i sela je na fotelju i zapalila cigaru. 

Posle mini odmora, zajahala me, nabio sam joj ga u guzicu a ona je onaj vibrator zabila u pičku. Kako se samo uvijala i skakala po meni mislio sam da ću umreti a jako mi je teško bilo svršiti. Jecao sam i jako me bolelo ali nisam mogao ništa preduzeti, pustio sam da se razvali. Rekla je da želi da svršim u nju, da me želi u sebi. Potrajalo je nekih 15 minuta a onda sam uspeo da svršm i u nju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar