25°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: Happy BSC

BALANSIRAO SAM IZMEĐU NJIH DVE, A ONDA...Nezaboravno iskustvo sa dve cimerke!

Balansirao sam vrlo uspešno između dve drugarice -cimerke,  često bivao umoran, ali je nekako išlo.

Sonja i ja smo koristili svaki slobodan trenutak da zadovoljimo svoju požudu i neutaživu želju za seksom, i to zabranjenim. Kaća nije ništa primećivala.

Doduše, imala je i obaveze na faksu, tako da je na druge stvari gledala ravnodušno. 

Išlo je tako sve do jednog prepodneva, kada… Uostalom bolje da vam ispričam sve.

Bio je petak pre podne. Kaća je imala ispit, pa mi je Sonja javila da neće na posao i da možemo iskoristiti to vreme za naše ”igrice”.

Stigao sam kod Sonje i bukvalno, sa vrata navalio na nju. Ušli smo u njenu sobu i nastavili sa ”igrom”. Sve je išlo svojim tokom: Sonja ga je primala u svim pozama, uživali smo oboje i bližili se vrhuncu sladostrašća. Karao sam njenu zguza i planirao da joj napunim utrobu, kada se vrata otvoriše. Na vratima je stajala Kaća i sa nevericom gledala u prizor koji je zatekla u spavaćoj sobi svoje majke. Neprijatna tišina je vladala nekoliko trenutaka, a onda se Kaća okrenula, zalupila vrata i otišla u svoju sobu.

Sonja i ja se brzo obukosmo i krenusmo za njom. Kaća je zaključala svoju sobu i vikala da ne želi više da nas vidi. Uzaludne su bile naše molbe da nas pusti unutra. Plakala je i vikala da ne može da veruje, da smo je izdali i slično. Nakon nekog vremena,  Sonja i ja sedosmo u dnevnu sobu. Ćutke zapalismo po cigaretu. Sedeli smo tako, ne znam ni ja koliko dugo, kada Kaća izađe iz svoje sobe. Samo je rekla:-Želim da mi kažete kako se to desilo! Zamuckujući i nesigurno nekako smo joj objasnili kako se sve desilo.

-Jednostavno se desilo, kažete?! -upita Kaća.

Mi samo klimnusmo glavom.

-Sada ćete to da uradite, ovde, ispred mene!-Reče Kaća odlučno.

Mi smo se pobunili, ali nas ona prekide rečima:

-Odmah, sada, ovde! A ja ću da gledam! Pošto smo uvideli da se Kaća ne šali,  Sonja je prišla fotelji u kojoj sam sedeo i nesigurno me poljubila. Uzvratio sam joj poljubac.

-Hajde, malopre ste bili mnogo življi! -upozoravala nas je Kaća.

Sonja mi skide majicu i poče da mi ljubi grudi. Bilo mi je užasno neprijatno, dok je Kaća netremice gledala u nas. Nije više plakala, ali nas je gledala s prezirom. Sonja mi je otkopčala pantalone, skinula ih, a zatim je skinula i moje bokserice. Ruke su joj drhtale, sigurno joj nije bilo svejedno. Uzela je polako moj mlitavi kurac u svoja usta. Nisam gledao u Kaću, jer me je bilo sramota. Kurac mi se polako počeo dizati. Sonja je bila majstor, pa je i u ovoj situaciji uspela da me napali. Mislio sam u sebi da je nemoguće da ću se napaliti u ovakvoj situaciji. Onda sam pogledao Kaću i zaprepastio se. Ona je zavukla ruke ispod donjeg dela svoje trenerke, u gaćice i trljala svoju ribicu!

-Kaća…-krenuo sam nešto da kažem, ni sam ne znam šta. Sonja se, takođe okrenula, pogledala Kaću, pa mene. Kaća samo reče:

-Nastavite, možda vam i oprostim! Sonja je nastavila da mi puši kurac, a ja sam nastavio da gledam u Kaću.  Skinula je gornji deo svoje trenerke, tako da joj je gore ostao samo brus. Meni je kurac bivao sve deblji i tvrđi, a i ona je počala zadovoljno da mumla.

-Nemoguće! Pa, mi svi uživamo! -pomislio sam u tom trenutku. Kaća je skinula i brus i počela polako da mesi svoje sise. Zatim je saginjala glavu i podizala sise, da bi olizala sopstvene bradavice. Počeo sam da uzdišem i da ispuštam razne zvuke zadovoljstva, i to ne zbog Sonjinog pušenja, već zbog Kaće.

Zatim je skinula i gaćice. Liznula je svoj srednji prst i lagano njime počela da trlja klitoris, a nedugo zatim ga je i zavukla u svoju izdepiliranu mačkicu. Levom rukom je mesila svoje sise, a srednjim prstom desne ruke je jebala svoju, kurca željnu, pičkicu. Tako sam se bio napalio da nisam stigao da upozorim Sonju na vulkan koji će uskoro proraditi. Uz glasne uzdahe, napunio sam joj usta. Ona se, tako punih usta, okrenula ka Kaći, koja je prokomentarisala: -Hmmm…Tako je drugarice! Progutaj malo, a ostatak možeš podeliti sa mnom! Sonja joj je prišla, nakon čega je usledio neverovatan poljubac koji je inicirala Kaća. Neverovatno, ove devojke su delile moju spermu!

-A, sada ćeš drugarice, zadovoljiti i moju ribicu! -reče Kaća, pogleda u mene i reče mi: – A, ti gledaj i drkaj!  Sonja se poslušno spustila i najpre nesigurno, a zatim sve snažnije i brže počela da obrađuje Kaćinu picu. Moja batina je polako počela, opet, da se uspravlja. Nisam mogao da verujem da će ova neobična situacija da se pretvori u neverovatan užitak.

Kaća se napalila, počela je da mesi svoje sisetine, neprestano ponavljajući: -To! Karaj me jezikom! Sonja je ispunjavala njenu želju. Čuli su se zvuci ravnomernog ulaženja i izlaženja  jezika. Počeo sam da drkam svoj debeli kurac. Tada me Kaća pozva prstom da joj priđem.Ustao sam i prišao joj.

 -Želim da ga popušim! Daj mi ga! Halapljivo je strpala moj kurac u svoja usta. Počela je da ga puši skoro kao Sonja. Prosto nisam znao koja je od njih dve bolja u tom poslu. Kako je Kaća ubrzavala sa pušenjem, znao sam da je blizu svršetka. Sonja je očito znala još nešto osim pušenja! Kaća je ubrzo uz glasne uzdahe svršila, snažno se grčeći na trosedu. Ispustila je moj kurac, a ja sam to iskoristio, uzeo ga i počeo da ga drkam, jer mi je malo nedostajalo do svršetka.

Povukao sam kožicu samo nekoliko puta i sperma je počela da prska svuda po Kaći. Po njenim sisama, stomaku, a malo je zakačilo i Sonju.

-Vidite, kako je lepo u troje! Nije trebalo da se krijete! -reče Kaća, kao da nas prekoreva. Ustala je i rekla mi: -Idem do kupatila da se sredim, a ti digni kurac, treba i da me pojebeš! Teško mi je išlo, kurac me je već boleo, ali sam osećao strašnu želju da razbijem Kaćinu pičkicu. Dok je ona izašla iz kupatila, nekako sam ga digao.

Kaća mi reče: -Hajde, lizni mi je malo! Osušila se! Nisam čekao mnogo, krenuo sam da je ližem, dok sam desnom rukom drkao svoj kurac. Kaćina pica se već ovlažila, bacili smo se na pod, a ja sam ga grubo uterao u Kaćino međunožje.

-Kako si znao da hoću grubo, a? -upita me ona. To me je napalilo, pa sam nastavio još žešće. Sonja je sedela u trosedu i zadovoljavala se. Nabijala je dva-tri prsta u svoju ružičastu macu. Kaća me je svojim nogama obgrlila i izazivala: -Zar je to sve što možeš? Ja sam joj ga nabio još jače, što je ona dočekala sa zadovoljstvom: -To, toooo! Daj mi ga još jače!! Onda smo se okrenuli. Ja sam legao dole, a ona je jahala moju kitu. Svršavala je u najveće, pica joj se grčila, ali nije prestajala. Želela je još. Nabijala se na moj nabrekli i otekli kurac svom silom. I ja sam se bližio kraju. Bacio sam pogled na Sonju. I ona je uveliko svršavala. Izvadila je prste iz svoje pice i lizala ih. Kaća je ponovo svršavala i taman kada je završavala, počela je iz moje kite da kulja sperma po njenoj unutrašnjosti. Trajalo je nekoliko sekundi, a onda je Kaća, onako umorna pala preko mene! I ja sam bio umoran, smožden i nisam se mogao pomeriti. Tada ustade Sonja sa troseda i reče: -Možemo u moj francuski ležaj da malo odmorimo!

-Ako mi obećate, da ćemo ovo ponoviti još koji put, sve vam je oprošteno! I možemo na mali odmor! -reče Kaća.

-Naravno, da ćemo ponoviti! -reče Sonja i svi se nasmejasmo i odosmo u krevet na zasluženi odmor.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar