23°C

Beograd

Photo: freepik

Izvor: Happy BSC

TO JE BILO NOVO ISKUSTVO ZA MENE! On je zano šta volim, uzbuđenje na vrhuncu

Naporan dan na poslu.

Jedva sam čekala da se dovučem do kuće. Kroz glavu su mi se rojile misli – šta spremiti za ručak, šta me čeka od nezavršenih poslova, hoću li imati vremena da pročitam neku knjigu…

Bukvalno nisam stigla ni da se presvučem, kada je došao drug mog sina da bi zajedno učili. Rekla sam mu da on nije tu ali moze da ga sačeka. Donela sam mu sok i sela da mu pravim društvo. Sela sam naspram njega, ali sam prekrstila noge da ne bi video moje gaćice.

Pričali smo neke neobavezne teme kako je - u školi, ali sam kraičkom oka videla da se meškolji i da je crven u licu.

- Jesi li dobro? pitala sam ga.

- Dobro mi je gospođo, samo mi je nelagodno.

.- Zašto?

- Vi ste stvarno lepa žena, čudno da nemate nekog čoveka.

- Nema više pravih muškaraca.

Nasmešila sam se, a pogled mi je pao na njegovu izbočnu na pantalonama.

U sebi sam razmišljala kako mogu da razmišljam tako, pa on može da mi bude sin! Uzela sam neke novine da čitam da skrenem misli od toga, tako da nisam primetila da je on ustao i prišao mi. Podigla sam pogled, i imala sta da vidim!

On je stajao sav crven u licu smaknutih pantalona a njegov kurac od 20cm stajao pravo ispred mog lica!

- Da li si ti normalan?! pitala sam ga dok sam mu gledala kurčinu kako se klatila ispred mene.

- Molim vas, volio bih da ga popušite, ne mogu vise da izdržim, tako me uzbuđujete! Nisam bila pri sebi kad sam to dozvolila ali sam se i ja napalila! Odakle mu hrabrost, klincu od 16 godina, da me to pita?

Buljila sam netremice u njega, pa u njegov nabrekli, pulsirajući kurac.

Osetila sam da mi telo treperi, a ruke, kao da nisu moje. Polako su polazile u pravcu njegovog kurca…

- Nisam nikad pušila kurac nekome, ne znam kako se to radi…

- Ja ću Vam pokazati, davaću Vam smernice rekao je.

- Uzmite ga u ruke, jednom mazite jaja a drugom drkajte kurac celom dužinom! Kao hipnotisana, poslušala sam ga uzimajući njegov mlad i topao kurac i počela da mu ga drkam, baš kako je rekao. Pogledala sam ga gore a po njegovom licu sam videla da je uživao u drkanju. Znači, idem u pravom smeru…

Kada sam rekla da nikada nisam pušila kurac, stvarno nisam. Zatrudnela sam jako mlada, sa nepunih 18 godina, posle prvog seksa… On je otišao, a meni je ostalo dete kome sam se posvetila…Nego, da se vratim na događaj… Ruka mi se umorila od drkanja i maženja njegovih jaja, kad mi je rekao šta dalje.

- Sada navlažite usta i stavite ga u usta dokle možete. Ja sam ga poslušala i polako, prvo glavić a potom uvukla i celi kurac u usta! Usta su mi bila puna njegovog kurca koji je gurao pokretima koji su njemu odgovarali.

Došla sam do pola kurca jer više nisam mogla da progutam i bogami, počela sam da gubim vazduh.

Morala sam da dišem na nos, mirišući njegov znojavi kurac i jaja koja su landarala i udarala me u bradu, kako mi ga je nabijao u grlo. Nisam verovala da klinci mogu imati tako veliki kurac.

Razmišljala sam u sebi kako mogu ja, žena u godinama, da sisam kurac nekom klincu? Ali, prijalo je… Bilo je čudno, ali je prijalo… Njegov kurac je klizio po mom jeziku navlažen od moje pljuvačke, koja je počela da curi van usta od nabijanja njegove kurčine.

U određenim momentima sam mislila da ću povratiti, jer mi je nabijanjem kurčine udarao u same krajnike.

On je neverovatnih pola sata nabijao, da mi se vilica ukočila. Osetila sam u ustima po njegovom kurcu kako se trza shvatajući da će mi svršiti u usta, pa sam htela da se odmaknem.

- Mmmmm….mmmmm… - mogla sam samo da mumlam, htela sam da kažem da me pusti, da svrši van mojih usta, ali je on shvatajući da neću da progutam, čvršće me držeci za glavu nabio mi kurac dokle je mogao i počeo da svršava duboko u mojim ustima.

Ja sam otvorila oči ne mogavši da uradim ništa, dok je on sipao u mlazevima toplu i pomalo lepljivu spermu.

Da se ne bi udavila morala sam da gutam spermu brzo kako je pristizala u moje grlo. Par puta sam se zakašljala od slatke spermačine, ali me on nije puštao trzajući bokovima u ekstazi!

U tom momentu je zazvonilo zvono na vratima, pa me je on pustio polivajući me poslednjim mlazevima sperme po licu. Ustala sam i krenula prema vratima brišući se rukom lice umazano od sperme i gutajući ostatke u ustima. Bio je to moj sin.

- Cao mama, stigao sam. Je l’ došao Daniel? Prolazeći pored mene rekao mi je da imam nešto belo na licu…Brzinski sam se obrisala i klimnula glavom u znak potvrde da je Daniel stigao…

Nisam mogla da verujem šta me snašlo.. Popuših klincu… I to se nastavilo, postala sam iskusna pušačica i prava jebulja, kako je imao običaj Daniel da kaže… Naše iskustvo se nastavilo posle te „pušačke“ avanture… Na korist i radost oboje..

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar