6°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: Happy BSC

STARA KAJLA UME DA ZADOVOLJI "PILETINU": Odlepila je na moju "batinu"

Imam 50. godina i vrlo sam aktivan. Žena ne može da zadovolji moje potrebe pa ga često drkam. Imam par koleginica koje povremeno krešem,  ali su i one već zašle u ozbiljne godine. Te subote supruga je sa koleginicom otišla u grad da gledaju izloge i da nešto kupe. Vreo julski dan ležim u šorcu i gledam tv,i polako mazim jaja. Kurac mi je već poludignut i već znam da ću ga malo kasnije izdrkati.Imam poprilično veliki i debeo kurac oko 19.cm i kada se skroz digne izgleda impozantno.

Inače sam visok 195.cm imam 105.kg. ali nisam debeo, i prosede crne kose, kažu prilično atraktivan. Sve ćešće razmišljam da pojebem (makar platio), neku mladu pičku. Gledam ih na ulici zakofrčenih sisica kako se bezobrazno kikoću i kako im se u tesnim helankama ocrtava mlada pickica i tvrdo dupence. Razmišljam kako izgledale nataknute na moj debeo kurac i kako kolutaju svojim krupnim očima.

PROČITAJTE JOŠ:  Onako napaljena je uzdisala dok sam joj stavljao prste.. Nakon nekog vremena rekla je... STAVI GAAA!

Odjednom u stanu se oglasi zvono, ko li je sad pomislih, baš mi niko ne treba. Polako odlazim do ulaznih vrata i otvaram ih ne gledajući kroz špijunku. Dobardan – procvrkuta devojčurak od nekih 20-etak godina – imate li minut vremena ,reče gledajući me krupnim nasmejanim plavim očima .Gledate li tv šop ....bla bla ...mogu li da uđem? Nisam slušao šta prodaje niti me je interesovalo, gledao sam njene mlade i nabrekle sisiće koje su se ocrtavale kroz dekoltiranu majicu. Na sebi je imala kratku tananu suknjicu iz koje je vireo par prekrasnih dugih nogu u laganim sandalama ,a u ruci je imala poveću torbu u kojoj su joj bile stvari koje je prodavala.Pomerio sam se i on je kao lahor prošla pored mene i sela u fotelju u dnevnom boravku. Izvini samo da obučem majicu-rekoh –nema potrebe, reče ona –baš je toplo. Hoćeš hladan sok , može kasnije, samo da vam kažem šta nudim. Nema problema ,rekoh prvo se osveži pa ćemo kasnije o poslu.

Dok smo pili sok pričala mi je kako studira i kako pokušava da zaradi za školovanje. Nisam je slušao šta priča, gledao sam te divne punačke usnice koje su se smešile i mamile svojom punoćom i razmišljao šta da radim. Verovatno je primetila kako je gledam ,kako gledam njene sise i noge koje je nemarno prekrstila izlažući mom pogledu prekrasne butine.Kurac mi je počeo lagano da raste .Ona je to primetila i onako me bezobrazno pogledala u oči i polako obliznula usne, i počela lagano da širi noge.

-Je li matori da ti možda ne bi malo da se omrsiš?-ko iz vedra neba me pogodiše njene reči.

-Uh lepa moja bih,  rado bih te celu polizao. Samo je uzdahnula, zavalila se dubljeu fotelju i rekla, pa hajd ,ne čekaš valjda pismenu molbu, odavno maštam da me neki matorac poliže, reče i jednu nogu podiže na naslon od fotelje. Kurac samo što mi nije eksplodirao već je bio u punoj veličini i ocrtavao se kroz šorc koji sam nosio. Polako sam prišao i klekao na kolena ispred nje. 

PROČITAJTE JOŠ:  

Bila je ISKUSNA POHOTNICA iako je mlada! Hteo sam da izludim od njenog jezika

Glave su nam bile u istoj visini ,uhvatila me sa obe ruke za glavu i uvalila mi jezik u usta. Njen jezik sladak kao jagoda igrao je po mojim ustima. Uhvatio sam krajeve njene majice i svukao je preko njene glave. Pred mojim očima sevnule su dve ne velike mlade naprćene sise sa tamnim kolutovima i tvrdim bradavicama. Prešao sam rukama nežno preko njih a zatim jednu dohvatio usnama.Uvukao sam bradavicu u usta i polako je sisao.

-Too...lepo mi je.... Njene ruke su me milovale po leđima ,usnama sam polako išao naniže dok sam joj istovremeno mesio sve jače i jače mlade nabrekle sise. Sve je jače disala, uhvatio sam je za obe noge i polako ih počeo ljubiti , prvo jednu pa drugu stižući do njenih glatkih i tvrdih butina.Imala je crne male gaćice koje su joj jedva pokrivale pičkicu i iz kojih je virelo par crnih kovrdžavih dlačica. Gaćice sam počeo polako da skidam ljubeći je od pupka pa naniže. 

Podigla je guzu da bih mogao lakše da joj skinem gaće. Nisam mogao da izdržim pa sam je gricnuo za pičku preko gaćica.

-Uhhh ...pojedi mi je ...liznuo sam je osećajući njenu toplotu i vlažnost preko tkanine. Najzad sam joj svukao gaćice i pred mojim očima se ukazala prekrasna mlada doterana pička vlažna i mirišljava sa predivnim usminama jarko crvene boje . Liznuo sam je celim jezikom polako odozdo na gore zadržavajući jezik na celoj pički.

-Uhhhhh...kako dobro ližeš matori kako mi prija tvoj jezik ...prostenjala je izbacujući karlicu u vis prema mojim usnama prebacujući noge na moja ramena.Tabanima se oduprla o moja ramena gurajući pičku na moj jezik. Halapljivo sam počeo da je ližem gurajući joj jezik unutra.  Grickao sam joj usnice i klitoris ...

PROČITAJTE JOŠ:  Dohvatio sam je oko struka i pomahnitalo joj lizao grudi, klenuo sam i obrazima sam milovao njen stomačić i ljubio ga....

-To jebi me jezikom molim te liži me , još uhhh...kako je lepo kako ližeš matori, ljubi moju picu molim te....

Liznem usmine, zavučem jezik među zaobljene ivice, opipam njegovim vrhom toplo, klizavo meso ispod, a onda se zagnjurim, odjednom srećan što sam tu, odjednom ushićen i svestan da nije mala stvar roniti ženskim međunožjem, tako lepim i ogoljenim. Ližem, žvaćkam, njenu preslatku mladu pičku. Izdiže kukove pa mi nagura dupe na nos. Ulazim među te slatke guzove i pronalazim malu rupicu.Poljubim je, oližem, navlažim pljuvačkom. Ponovo mi podmećeš pičku nabrekli klitoris, ona bombonica koju rado sisam, stežem usnama, poliram jezikom. Sve jače vrtiš kukovima i stenješ „liži me liži molim te“... Skoncentrišem se na klitoris, snažno ga sisam i grickam lica natopljenog sekretom tvoje pičke, sa kažiprstom zabijenim u tvoju guzu. Već se raspomamila od slasti uzdie kukove i vrti guzom sve brže....

-Molim te liži, nabij mi prst u guzu molim te .....hoću da svršim....o kako je dobro o majko moja uhhhh...

Odjednom naglo uzdiž kukove i mesa vrišteći od orgazma koji je potresa nekoliko dugih trenutaka,a ja halapljivo ližem i gutam i posljednju kapljicu njene pičke slatkih sokova. Gutao sam pickine sokove raznih zena ali tako slatke i obilate kao iz ove mlade pičke nikada.Tresla se u orgazmičkim grčevima vrišteći od slasti nekoliko trenutaka a onda je klonula sa osmehom na crvenom i zajapurenom licu.

Nisam imala jači orgazam nikada reče mazeći mi kurac preko šorca koji je bio sav zabalavio.Ustao sam i polako svukao šorc preko nadignutog 19. Santimetara dugog i debelog kurca. O ćale kako imaš lep i veliki kurac...reče uspravljajući se u sedećem stavu u fotelji tako da joj je moj kurac bio pravo ispred očiju.Pomilovala ga je jednom rukom po glaviću dok me drugom uhvatila za jedno jaje.

Kurac mi je toliko debeo da jednom rukom nije mogla da ga obuhvati.Uhvatila ga je za glavu i nategla dole a onda naglo pustila tako da je odskočio i pljesnuo me po stomaku,što je kod nje izazvalo kihot.uhvatila me za po jedno jaje sa rukama i sočno mi poljubila glavić kurca koji je obilato balavio.liznula ga je i oblizala nekoliko puta a onda stavila glavić usta držeći mi i dalje jaja i gledajući me pravo u oči.

PROČITAJTE JOŠ:  OSEĆAO SAM NJENE TOPLE GRUDI: Nežno je grickala moje usne, dok sam prstima prelazio po rubu njenih gaćica

-To malena ...Puši mi kurac ...tvoj je radi sa njim što te volja....govorio sam joj polako ga gurajući sve dublje u njena usta. Gledala me polako ga gutajući celog.

-Joj kako ga dobro pušiš ....Držao sam je rukama za glavu i polako navlačio na moj kurac .

Držao sam je za glavu i polako jebao u usta dok mi je ona stezala jaja.  Vatao sam je sve jače za sise i sve jače nabijao kurac u njena slatka usta. 

-Svrši mi po usnama, svrši mi u usta.. mrmljala je ..vadeći ga na trenutak.

Kada si mi slatko liznula jaja, i kada si ih rukom pocela maziti osetio sam da ću svršiti..“Daj mi nahrani me svrši“. 

-O kako su ti jaja tvrda i velika. Ovo je kurac ,  ovo želim u pičku da me razvali, a ne kao ovi kurčići koje sam dosad pušila.Više nisam mogao da izdržim, išpricao sam ogromni mlaz sperme u usta,- ooooh kako je slatka daj još sipajjj – Joj sisaj ahhhhh -Ja sam se tresao i grcio od snažnog orgazma nabijajući joj kurac sve do krajnika. Oooo gde ti nestadoše jaja mrmljala je gutajući spermu i sisajući i zadnju kap moje sperme.

PROČITAJTE JOŠ:  Gurao sam joj jezik koliko sam mogao...sokovi su punili moja usta!

Stajao sam raširenih nogu pored nje koja je sedela na fotelji mazeći mi polunadignuti kurac sa kojeg je kapala još po neka kap sperme. Ja, matori kuronja, upravo sam olizao mladu dvadesetdvogodišnju pičku koja mi je upravo ispušila kurc i koja me gola gleda sa fotelje i koja mi kaže- hajde matori ovo je bila samo predigra sada će doći prava jebačina ,hoću ovo čudo da me jebe –reče hvatajući me za kurac.

Sačekaj malo nemam ja dvadeset godina neće odmah da mi se digne.

To ne zavisi od tebe nego od mene -reče – hajde vodi me u krevet.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad