9°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: Happy BSC

Bila je VRELA i LEPLJIVA, a ja sam je lizao tako glatku dok ona nije ŽIVOTINJSKI nasrnula na mene! Žestoko sam je odradio dok je MOJA ŽENA SVE GLEDALA

Golden Rose ad

Volim da gledam porniće. Mnogo. Živim u braku sa svojom suprugom kojoj je izgleda dosadio seks, a za sve nas koji volimo da se opustimo uz dobru porno priču ili video nema lepo mišljenje. 

Znate kako, nije njoj ipak dosadio seks, njoj je dosadilo da do njega dolazi. Moram da kumim i molim da bih ženi opipao malo pizde. Ali kada do toga dođe, ona je prava zver... bukvalno usisa ceo moj debeli "ponos" u svoju pizdicu dok si reko keks.

Međutim, ta moja zver mi je dosadila... pa sam rešio da se učlanim na jednu društvenu mrežu sa lepe seks mace.

Jedna žena srednjih godina poslala mi je njene slike bez lica i ja prihvatim tu korespondenciju. Razmenimo skyp profile i tamo nastavimo.Razmenjivali smo poruke danima,dok ona nije stekla kakvu takvu sliku o meni. Jednog dana mi je predložila da se vidimo u gradu,upoznamo a nakon toga bi ona donela konačnu odluku.

PROČITAJTE JOŠ:  Moje znojavo i lepljivo telo nabijalo se na njegovu bananu: PRSKAO JE PO MENI VRELOM TEČNOŠĆU - Obožavam taj ukus!

Bio je kraj godine,pripreme su uveliko tekle za novogodišnje slavlje.Zakazao sam sastanak i u dogovoreno vreme i na dogovoreno mesto smo se našli nas dvoje.Upoznali,seli popili kafu,malo proćaskali i lepo i kulturno se razišli.Na prvi pogled me gospođa nije fascinirala,ali je bila kulturna,odmerena,sa lepim manirima,lepo građena i meni se na neki način to dopalo i rekoh sebi”pa što da ne”mogao bih da probam kako to izgleda.

Objasnila mi je da su dugo muž i ona razdvojeni i da je to njegova želja da i ona sebi da oduška,obzirom da mu je bila svih tih godina verna.Razišli smo se posle te kafe,lepo i svako na svoju stranu.Pohitao sam kući za svojim laptopom i s nestrpljenjem čekao da se uključi na skyp.Te večeri sam džaba čekao.

Javila se!

Dogovorili smo se da se vidimo na dogovoreno mesto.

Bila je potpuno”maskirana”,obzirom da je bio januar mesec,imala je jaknu sa kapuljačom i šal koji je prekrivao celo lice do očiju.Zastao sam kolima a ona je ušla brzinom svetlosti u auto,kako je neko ne bi prepoznao.Raskomotila se i krenuli smo do stana.Prilikom izlaska iz auta opet je namakla šal i stavila kapuljaču.Ušli smo u stan. Bio sam veoma uzbuđen,penis mi je već bio tvrd.Ona se raskomotila i sela pored mene.

PROČITAJTE JOŠ:  Rukama sam se nagnula na vrata dok me je on od nazad obrađivao brzo i divljački. Obožava ovu pozu kao i ja

Počeli smo divljački da se ljubimo,oboje smo bili veoma uzbuđeni,od tog zanosa smo pali na krevet,neposredno ispred laptopa.To podrhtavanje njenog tela u tim trenucima i dan danas pamtim.Bila je strahovito uzbuđena.U tom trenutku sam čuo zvuk koji mi je govorio da nas poziva moja žena preko skajpa.Podigli smo se i uključio sam kameru, pa šta - neka gleda dosadna moja žena kada neće da mi naskoči na kuronju. Neka vidi kako se jebe žensko i kako žena ume da jebe muškarca skakajući mu na alatku.

Nastavio sam da je ljubim i polako svlačim i nju i sebe.Ona je podrhtavala,sve jače i jače.

Moja žena preko skajpa je vrisnula!ž

Objasnila je da je saznala za ovu moju malu igru i da je želela da vidi kako će ispasti.

Poljupce sam polako usmerio ka njenom stomaku i počeo lagano da se spuštam ka njenom međunožju.Bila je sveže izdepilirana,jezikom sam počeo da prelazim preko njene pičkice,već je bila vlažna,moj jezik je počeo da kruži po njoj,istovremeno usisavajući njene sokove.Zgrabila me je za glavu i kosu i počela da se grči kao u transu,oteo joj se uzdah,”stani molim te”,u tom trenutku sam u ustima osetio slast i erupciju sokova,koje najviše volim,i počeh se sladiti njima.Kad joj je telo prestalo da se grči,polako sam krenuo,naviše,kad sam došao do grudi,povukla mi je glavu i rekla “nemoj još”.Preskočio sam tvrde grudi,na kojima su se videle bradavice veličine moga palca,nikada do tada,na nijednoj ženi nisam video tako velike bradavice,koje su stajale bukvalno pravo.

Počeo sam lagano,da ulazim u nju dok su nam se jezici ponovo ukrstili i počeli da ulaze što dublje u usta,kao da smo želeli da jedno drugom napipamo i ispitamo krajnike.Spavao sam sa dosta žena,ali takav sex,nisam do tada imao.Koliko se ona nabadala,toliko sam ja dobijao sve veću snagu,a kurac mi je bio sve tvrđi.Menjali smo poze,od 69,pa sve što nam je palo u tom trenutku na pamet.Iako je bila u takvom transu,nije zaboravljala na moju ženu koja je sve to gledala.Mene jo to još više palilo i davalo mi divljačku snagu.

Izvlačio sam nadčovečansku snagu iz sebe,da nju zadovoljim maksimalno,a da na ženu ostavim što bolji utisak.Ni sa jednom ženom do tada,nisam imao duži sex.Ta veza,ta ljubav na daljinu između njih dvoje se osećala.Shvatio sam da i pored svega,ona uživa.Bilo mi je drago,jer je meni to uvek cilj,da dama koja je samnom u erotskom zanosu zaista uživa.Dok je bila na meni,toliko se nabijala da sam joj osetio kosti,u tom ritmu mi je diskretno šapnula na uvo”a tebi jel se sviđa i šta bi ti još hteo”?rekao sam da želim da joj ljubim grudi i te velike bradavice a da joj potom svršim u usta.Spustila se sa mog kurca i zauzela dogi stil.Opet sam jezikom prešao preko njene pičke,bila je vrela i sva lepljiva od svojih sokova,lizao sam je,a onda sam je okrenuo i postavio na leđa i pošao ka grudima.

PROČITAJTE JOŠ:  Čvršće sam ga uhvatila u dlan i snažno je protrljala...“Kako si dobra! Celog ćeš me isisati!”

Uzeo sam bradavicu u usta i počeo jezikom da kružim oko nje a drugu sam prstima počeo da gladim…Nastao je opšti haos,počela je da vuče posteljinu,čupa je a telo je počelo da se trese,mislio sam da je u pitanju epileptički napad.Počela je da vrišti i onda je sama sebi nabacila jastuk na glavu.Tada sam shvatio zašto mi nije dala odmah grudi.Mene je to dodatno uzbudilo,nakon njenog orgazma sam je ponovo postavio u dogy stil,okrenuvši je u pravcu supruga i snažno joj ušao od zada,jebao sam je svom silinom.Ne znam da li je nekoga bilo u susednim stanovima,ali ako je bilo sigurno su čuli ta pljesak naš,kao da nam je bilo poslednje u životu.Sokovi su se slivali niz njenih butina po mom kurcu.Krajičkom oka sam pogledao ka laptopu, moja supruga nije treptala,jedna joj je ruka bila zabačena iza glave a druga je bila spuštena.

Kada smo završili pogledao sam u svoju ženu na skajpu, samo je rekla: Dovlači se kući i jebi me duplo bolje nego nju...

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Golden Rose ad