1°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

PRVI PUT KOD ŠURAKA Upoznavanje, pa žestoko razvaljivanje i to na porodičnoj slavi

Bilo je to pre četiri godine. Sin mi je imao mesec dana, kada smo muž i ja odlučili da za slavu odemo kod njegove sestre i zeta u goste. Žureći da spremim sve što nam treba od stvari za bebu i supruga, svoje sam i zaboravila da ponesem. Najzad smo krenuli, još samo 300 kilometara i stižemo. Posle dosadnog i dugog puta, eto nas.

Ja sam prvi put kod njih u kući, a kuća već puna gostiju, kažu kod njih se dočekuje slava. Suprugov zet je, kao svaki pravi domaćin, bio ljubazan i srdačan i prvo se pozdravio sa mnom. Zatim me je stavio u čelo stola, jer sam prvi put kod njih u kući. Pošto je već bilo kasno, otišla sam da uspavam sina i zaspala sam pored njega. Ne znam koliko smo spavali, ali znam da me je probudio neko ko je bio pored kreveta. Bio je to jetrvin muž Zoran, koji mi je prešao rukom preko leđa, pa preko zadnjice, pošto sam ležala na boku. Trgla sam se i pitala šta to radi, on je rekao da ništa nije loše mislio, nego da je samo došao da me pozove da izađem kod njih u dnevnu sobu. OK, možda mi se i učinilo. Izašla sam. Tu su bili samo moj muž i njegova sestra.

OVO MORATE ZNATI

NOVA RELAKSACIJA MERA Krizni štab doneo novi set preporuka, ali ovo ostaje

POSLATA JASNA PORUKA IZBOROM BALKANCA ZA EGZEKUCIJU: U pokušaju likvidacije ZVICERA napravljeno PET KOBNIH GREŠAKA (FOTO)

TIJANA AJFON UHAPŠENA ZBOG PROSTITUCIJE: Podvodila tri devojke za žurku bogataša! (FOTO)

OGLASILA SE TIJANA AJFON Ljudi, da li vas boli moja sreća (FOTO)

GAZI 98. GODINU ŽIVOTA Čika Žika: Ovo je moj recept dugovečnosti! (VIDEO)

Zoran je već sipao crno vino svima, da nazdravimo. Zatim po još jednu čašu. Onda su moj muž Aca i Zoran nastavili da se takmiče ko više može da meša pića, a da mu ništa ne bude. Pili su i vinjak, viski, pivo... Obzirom da ih je već dosta uhvatilo, jetrva Slađa i ja im više nismo dale da piju. Slađa je iznela meze, a Zoran je skočio, da me hrani, da ne trpim gladna. Meni se to nije svidelo, kao ni mom Aci, koji je odmah skočio mene da napada kako sam ja kurva i kako sam ga izazvala. Slađa ga je smirivala, dok je on svaki put nalazio nešto novo da bi me okrivio. Bilo me je sramota. Zatim je Zoran skočio u moju odbranu:

- Kako te bre šuraku nije sramota da je tako optužuješ, ona tako fina žena, tako dobra, sa tim nevinim pogledom. Zgodna, iako se porodila skoro, crnokosa, crnooka, dugonoga, da je čovek samo poželeti može, vidi se da te voli! Šta bi ja dao da je moja žena upola takva? Ja takvu ženu ne bih dao nizašta na svetu!

Tako me je bilo sramota i od Acinog ponašanja i od Zoranovih pohvala. Vidim ni Slađi nije bilo sve jedno. Aca je bez reči ušao u sobu, ja sam njima poželela laku noc i otišla da spavam. Aca je, onako pijan tražio seks od mene, ja sam ga odbila i posle nekog vremena je zaspao. Ja sam ostala budna malo duže i čula sam Zorana kako viče na ženu da je dobra riba kao ja, možda bi večeras i spavao sa njom.

Svanulo je jutro i svi smo se pravili da je sve OK. Aca je sa detetom i Slađom otišao po njihove roditelje u selo, do koga ima dosta vožnje kolima. Zoran i ja smo ostali u kući. Trebali smo ići do crkve, ali je sveštenik javio, da će malo kasnije, ipak doći do kuće, da osvešta žito i kolač. Zoran je još uvek bio pod gasom, ali je sipao po čašu vina meni i njemu.

- Ovo je šurnjajo da ti se izvinim za sinoć, prvi put si mi u kući, a ja sam ti napravio problem. Nisam hteo, ali istina je da lepšu ženu nisam video! Žao mi je što se Aca naljutio i njemu ću reći, kada dođe! Izvini! - rekao je.

Rekla sam mu da je sve OK i da ćemo se praviti da se ništa nije desilo. U tom trenutku je zazvonio njegov telefon, koji se nalazio na stolu pored mene, a Zoran je mahinalno skočio da ga dohvati i udario me po ruci u kojoj sam držala čašu sa vinom, koje sam imala nameru da popijem. Vino mi se prosulo po najici, u kojoj sam bila, a problem je bio što nisam imala šta da obučem. Zoran je skočio, bacio telefon i počeo da mi se izvinjava, kako nije bilo namerno. Bila sam u šoku onako ispolivana vinom, po licu, grudima...

PROČITAJTE I OVO

DOKAZ! ISPOVEST TAJANSTVENOG SRBINA Ovo je virus ubica, time nas ubijaju Nemci (VIDEO)

"ŠKALJARCI" U OBRUČU Ovo je nađeno u štekovima na Cetinju i Podgorici

VUČIĆ UZEO PREDAH Pogledajte koje jelo hvali predsednik Srbije (GALERIJA)

EKSKLUZIVNO ZORAN MARJANOVIĆ OTVORIO DUŠU: Otkrio zašto je Jelenu zvao "tetka", a onda i progovorio o važnom svedoku

KRISTIJAN KOD MARIĆA Pogledajte strahoviti susret... (VIDEO)

On mi je prišao sa salvetom i počeo da mi briše lice, a ja sam mu rekla da se skloni. Uhvatio me je za grudi i strgao mi majicu, kao i brushalter i rekao da to samo može da se baci. Stajala sam u šoku, sada još i gola pred njim, ali nisam se bunila. Počeo je da mi ljubi grudi, ja i dalje ćutim. Strgao mi je i one helanke i gaćice, okrenuo me da legnem na sto i otpozadi mi je svoju alatku, koja nimalo nije ni mala, a ni tanka, zabio do kraja u pizdu. Nije mi bilo sve jedno, ali on mi je ruke držao svojima i nisam baš imala puno prostora da se bunim. Posle nekog vremena nisam ni želela...

Aaah, kada se samo setim, pa mislim da se ne bih bunila ni da mi je sam muž došao. Jedan za drugim orgazmi, a on ne prestaje, zatim odjednom ga vadi i svršava mi po leđima. Koliko sam želela da to bude kraj toliko sam ga još jednom htela osetiti.

- Šta je kurvo, svideo ti se? Znao sam da ga želiš, više od svega, ali sada ću te jebati u usta! - rekao je odsečnim glasom i bez pardona mi ga zabio do grla.

Gušila sam se, a njega je to još više palilo.

- Daj kurvo pizdu da je napunim, razvaliću te od kurca! - vikao je.

Jebao me je odpozadi, kao kučku, vukući me za kosu i udarajući po zadnjici, a meni je bilo tako dobro! Zaustavio se i čula sam da nešto uzima u ruke, nisam ni smela da pogledam šta je. Samo sam osetila udarac kaiša po levom guzu, pa po desnom i tako naizmenično. To me je još više napalilo, a on me je okrenuo na leđa i nastavio da me jebe u pičku. Posle nekog vremena je svršio u mene, zatim pogledao na sat i shvatio da sveštenik treba da stigne uskoro.

- Beži obuci se, da ja sredim ovo! - rekao je, a ja nisam imala odeću.

Dao mi je nešto od svoje žene. I sve smo na vreme sredili. Uskoro su došli i Aca i Slađa sa detetom i njihovim roditeljima, a ja nisam stigla ni da se istuširam. Kasnije su došli i ostali gosti, a Zoran više ništa nije dobacivao i skoro mi se nije ni obraćao. Dok Aca nije ponovo počeo da mi nešto soli pamet, a Zoran dobacio:

- Šuraku, batina je iz raja izašla čini se!

Tako me je bilo sramota, a tako sam želela to ponovo, samo sa Zoranom. Jedva sam čekala novu priliku. A ko čeka - taj dočeka.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad