7°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

OKRENUO ME I LUPIO ŠAKOM Sada ćeš osetiti šta značu uživanje u mojoj radionici

Zovem se Ana ali svi me zovu Anči ili Brazilka. Brazilka su mi još u srednjoj školi dali nadimak zbog prćaste guze. Iako sam niska, oko 165, dugo sam trenirala odbojku pa mi je guza valjda zato lepo oblikovana. Mada ima i genetike. Što se tiče građe, s’ obzirom da sam se bavila sportom telo mi je prilično izvijano, da ne budem skromna. Crnka sam i imam tamno smeđe oči, malo tamniji ten i lepe grudi 4. Imam 27 godine i živim u jednom prigradskom naselju u Beogradu. Trenutno zaposlena u jednom butiku ali to i nije baš bitno.

E sad, još kao klinka dok sam krišom sama ili sa drugaricama prelistavala tatine porno časopise ili gledala tada video kasete shvatila sam da se za razliku od mojih vršnjakinja ne palim na zgodne frajere sa pločicama i mišićima. Ni sama ne znam zašto ali više su me privlačili puniji, maljavi, pomalo i neuredni tipovi uglavnom dosta stariji od mene. Valjda sam zato i nevonost izgubila sa starijim. Tada sam imala 14 a on 36 godina.

Prevarićete se ako pomislite pa ona i ne voli baš starije, jer mene čak i tom uzrastu kao i sad palili su tipovi 50+. Gubljene nevinosti i nije bilo baš neko iskustvo, iskreno uradila sam to jer sam samo želela da ga osetim što pre i uđem u svet odraslih. Svet seksa i novih iskustava.

Polazak u srednju školu i par vršnjaka sa kojima sam bila omugućili su mi samo da steknem malo iskustva i shvatim da me baš ti vršnjaci i nisu zanimljivi. Tokom seksa sa njima uglavnom sam maštala o matorcima koje sam sretala na ulici, u autobusu, pa i o nekim profesorima. U jednom periodu sam čak i imala ritual. Čim se vratim iz škole zaključavala sam se u sobu i vrtela slike starijih muškaraca po glavi dok sam se mazila.

OVO MORATE ZNATI

NOVA RELAKSACIJA MERA Krizni štab doneo novi set preporuka, ali ovo ostaje

POSLATA JASNA PORUKA IZBOROM BALKANCA ZA EGZEKUCIJU: U pokušaju likvidacije ZVICERA napravljeno PET KOBNIH GREŠAKA (FOTO)

TIJANA AJFON UHAPŠENA ZBOG PROSTITUCIJE: Podvodila tri devojke za žurku bogataša! (FOTO)

OGLASILA SE TIJANA AJFON Ljudi, da li vas boli moja sreća (FOTO)

GAZI 98. GODINU ŽIVOTA Čika Žika: Ovo je moj recept dugovečnosti! (VIDEO)

Jedan muškarac je zauzimao posebno mesto u mojim fantazijam. Mića ili čika Mića kako smo ga svi u ulici zvali. Imao je stolarsku radionicu dve kuće od moje. Krupan čovek, proćelav, sa velikim stomakom prekrivenim kovrdžavim dlakama, često neobrijan i sa opiljcima drveta po njegov telu i licu. Kao klinka sam ga jednom i videla na delu sa njegovom ženom. Sasvim slučajno i kratko ali dovoljno da vidim kakva je čika Mića zver u krevetu. Družila sam se sa njegovim sinom iako je par godina stariji, tako da sam često svraćala i u njegovu radionicu koja se nalazila tik uz kuću. Svuda po zidovima bili su izlepljeni posteri raznoraznih golih žena. Najviše postera je bilo u WC-u i sve su to bile mlade devojke sa velikim grudima i guzom. Znala sam da u njemu čuči jedan pravi matori perverznjak.

Tada sam već završila srednju i spremela sam prijemni za višu. Vreme je bilo pakleno vruće. Jedva sam se skoncentrisala na učenje. Dok sam tako učila u sobu je ušla moja mama i zamolila me da odem do čika Miće po neki ram za sliku koji je on napravio za nas. To mi je taman dobro došlo da malo odmorim od učenja i proluftiram glavu. Vezala sam kosu u rep, obula japanke i krenula ka čika Mićinoj radionici. Kad sam stigla do radionioce vrata su bila širom otvorena, čika Mića je nešto zakucavao.

- Čika Mićo!

Pokušala sam da mu se javim ali od udaranja čekićem nije me čuo.

- Čika Mićo!!! - ponovo sam viknula

U tom trenutku prestao je da kuca i okrenuo se ka meni.

- E Anči! Uđi dušo! - najzad se odazvao.

Bio je samo u nekom kariranom šorcu i papučama, sa radnim naočarima na glavi. Kao i uvek na njegovo poluznojavo i maljavo telo zalepili su se opiljci.

- Mama me je… - nisam ni zavrsila recinicu a on me je prekinuo:

- Znam dušo, znam. Poslala po ram? - završio je.

- Da, da.

Nastavili smo da pričamo.

- Evo baš ga završavam. Uđi, sačekaj par minuta.

Videla sam kako me je od glave do pete odmerio. Mislim da mu se najviše dopalo to što ispod bele majice na bratele nisam nosila brus tako da je lepo mogao da vidi moje čvrste sise i bradavice koje su se ocrtavale na njoj

- Sedi pile, sad ću ja!

Nastavio je ponovo da kuca. Doduše sad malo tiše kako bi mogli da pričamo.

- A gde su Deki i teta Vera? - pitala sam ga za sina i ženu.

- Deki i Vera su kod moje sestre.

- Jedino Vi radno - nastavila sam

- Mora neko i da radi…

Šetkala sam se po radionici i gledala postere koje sam još kao klinka pažljivo proučila. Izgleda da mu se to baš svidelo pošto sam prmetila da mu se šorc prilično zategao. Prijao mi je njegov pogled i to što mu se diže na mene. Uvek sam volela da budem u centru muške pažnje, da ih palim, flertujem, da maštaju i drkaju na mene.

- Srećo hoćeš mi dodati ta klešta? - pitao je.

- Ova? - okrenelu sam se leđima ka njemu i savila se.

- Da, ta!

PROČITAJTE I OVO

DOKAZ! ISPOVEST TAJANSTVENOG SRBINA Ovo je virus ubica, time nas ubijaju Nemci (VIDEO)

"ŠKALJARCI" U OBRUČU Ovo je nađeno u štekovima na Cetinju i Podgorici

VUČIĆ UZEO PREDAH Pogledajte koje jelo hvali predsednik Srbije (GALERIJA)

EKSKLUZIVNO ZORAN MARJANOVIĆ OTVORIO DUŠU: Otkrio zašto je Jelenu zvao "tetka", a onda i progovorio o važnom svedoku

KRISTIJAN KOD MARIĆA Pogledajte strahoviti susret... (VIDEO)

Od neko staro, polomljeno ogledalo koje je bilo ispred mene videla sam kako mi gleda u guzu utegnutu u teksas šorc koji je bio jako kratak i provokativan, takoreći do pola dupeta. Hipnotisano je piljio i čačkao kurac preko šorca. Ne mogu reći ni da sam ja ostala imuna na to. Dok sam dolazila ka njemu sa kleštima osetila sam kako su mi gaćice dobro natopljene sokićima.

- Izvolite.

- Hvala dušo! - uzeo je klješta iz moje ruke i počeo da se muči sa nekim ekserom.

Bila sam naslonjena na sto tik uz njega. Gledala sam ga. Naravno i dole sam bacila pogled. Bradavice su mi bile sve tvrđe a pica sve vlažnija.

- Sve Vam se lepi ova piljevina.

Nežno sam svojim dugačkim noktićima počela da je skidam sa njegovog znojavnog tela. Prvo sa ramena, grudi, a potom i stomaka. Stao je na trenutak i gledao kako to nežno radim. Iskoristila sam priliku i spustila ruku. Samo vrhovima prstiju počela sam da mu mazim kurac preko šorca.

- Šta radiš to? - zbunjeno je jedva izustio.

- Čistim Vas od piljevine! - osmehnula sam se i nastavila.

Stajao je kao zaleđen. Odmaknula sam se od stola i prišla mu bliže. Poljubila sam ga u rame i zavukla ruku u njegov šorc. Njegove ruke i dalje su nepomično stajale na ramu. Jedva da sam uspela da obuhvatim njegov kurac koliko je bio debeo. Pod prstima sam osetila da je već mnogo balav. Grickala sam ga za rame i nežno mu drkala. Polako sam se spustila i čučnula ispred njega. Spustila sam mu šorc a ispred mog lica našao se njegov kurac. Debeo, žilav, sav musav sa crnim kovrdžavim dlakama svuda oko njega.

Prišla sam mu usnama i poljubala ta balavi glavić. Oblizala sam usne a potom i njega. Sijao se pod prigušenim svetlom u radionici. Kako je debeo jedva da sam uspela da ga strpam u usta. Čika Mića me je mazio po glavi dok sam mu polako pušila.

- Nevaljalice! - dahtao je i stenjao dok sam mu sisala velika, dlakva jaja.

Uživala sam u svakom njegovom centimetru. Lizala ga kao omiljini sladoled. Sisala mu jaja, pušila... Najzad mi se masta pretvarala u stvranost.

- Čekaj! - rekao je.

Zastala sam a on je sa šorcem spuštenim do pola butina odšetao do vrata koja su i dalje bila otvorena i zatvorio ih. Dok se vraćao ka meni skroz je svukao šorc, neprekidno je drkao kurac. Ustala sam i sela na ivicu stola, ruka mi je bila u šorcu, mazila sam svoju vrelu i vlažnu picu. A onda je najzad prišao, prešao mi je prstom preko usana. Ne sećam se da sam se ikad tako osetila.

Stao je između mojih nogu, kurac mu je udarao o mene a onda me je snažano uhvatio za sise. Uhvatila sam ga za jednu ruku i spustila je na moju picu

Mazio je nežno za razliku od sisa koje je divljački stiskao. Skinula sam majicu i počeo je da ih ljubi. Moje male, tamne, tvrde bradavice bile su poslastica za njegov debeli jezik. Svukao mi je šorc i spustio je glavu među moje noge. Uh kako liže! Samo to mi je prolazilo kroz glavu dok je šarao jezikom po mojoj obrijanoj pico. Od užitka sam se izvila skroz na leđa, butinama sam mu stezala, a rukom vukla ka sebi tu proćelavu glavu. Njegovi neobrijani obrazi buckali su mi butine a to me je još više palilo. Svršila sam mu po jeziku, nisam uspela da se iskontrolišem. Podigao se! Noge su mi se još uvek tresle od lizanja a on ih je ponovo raširio i prislionio glavić na moju picu. Pomerao ga je rukom gore dole. Nisam znala šta me je snašlo!

- Voliš da budeš nevaljala? - znojav i musav pitao me je.

- Aha... - jedva sam promumljala.

U tom trenutku bez imalo milosti prema mojoj pici zabio je svoj debeli kurac do kraja. Jako sam vrisnula ali to mu je dalo podstrek da me još snažnije navlači na svoj kurac. Raskrečio me je kao žabu na tom stolu. Držeći me za kukove nabijao ga je kao životinja. Što sam više stenjala to je čika Mića bio grublji. U naletima sam svršavala po njegovom kurcu. Pridigao me je i povukao ka sebi, stegao obraze i poljubio. Gladao me je u oči a onda ponovo rekao:

- Nevaljalice! Baš volim takve nevaljalice!

Jednim potezom ruke okrenuo me je. Naguzio me je na sto. Lupio me je par puta po guzi šakom i po ko zna koji put rekao mi:

- Dođi kod čika Miće nevaljalice!

Gledala sam u seksi postere dok me je čika Mića guzio. Jebao me je kao pravu kurvu! Onako kako zaslužujem da budem jebana! Pušila sam mu prst koji mi je nabio u usta dok se nezaustavljivo iživljalavao na mojoj pici. Nisam mogla da izbrojim koliko sam puta svršila ali sad je dosao i red na njega.

- Napuniću te, napuniću te - ponavljao je bezbroj puta kao da je čekao moje odobrenje.

- Napuni me!!! - jako sam vrisnulu.

U tom trenutku mlazevi njegove vrele sperme počeli su da ispunjavaju moju picu. Prelep osećaj! Kada je bio siguran da je sve do poslednje kapi završilo u meni izvadio je svog debeljka. Sa čika Mićinog poluspuštenog kurca pokupila sam jezikom ostatke sperme i mojih sokića. Obrisala sam picu i obukla se. Dogovorili smo se da ovo bude naša tajna, kao što i jeste bila do ovog trenutka. Uzela sam ram i uputila se kući...

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad