12°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

JA SAM GAZDINA FUFICA Želela sam ga i dobila sam žestoku batinu

Golden Rose ad

Kada sam se preselila u Beograd zbog poslovne prilike koja mi se pružila, nikada nisam razmišljala da će to promeniti moj život u potpunosti. Oduvek sam bila poštena i ozbiljna devojka koja je došla iz malog grada i borila se kroz život da ostvari planove koje sam sebi zacrtala. Iznajmila sam sebi gasonjeru blizu centra grada a i firma gde sam se zaposlila nije bila toliko daleko, samo nekoliko minuta gradskim prevozom udaljena.

Počela sam da radim u jednom malo jačem preduzeću a takvi su se poslovi jako teško nalazili. Budući da je ovo priča o mom intimnom životu, čime se ta firma bavila i koje je poslove obavljala nije toliko bitno. Ali trebam da pomenem da nisu svi poslovi koji su se radili u ovoj firmi bili čisti i pošteni. Moj gazda je bio Goran. Ugledan čovek, sede i retke kose, neverovatno oštrih i lepih crta lica. Iako stariji, bio je neverovatno lepo građen. Imao gard koji je govorio ljudima da sa njim nema mnogo šale. Ali u suštini bio je ljubazan i, voleo je često da se zeza i šali sa nama radnicima.

Moj posao je bio jednostavan, popunjavanje formulara, kuckanje emailova i poslovnih pisama. Kao Goranova sekretarica imala sam donekle uvid u njegov privatni život. U braku je sa Amelom i imali su zajedničku decu. Predpostavljala sam da je bio sa njom bar dvadesetak godina u braku čim imaju troje dece sa tom ženom, međutim kasnije sam saznala da mu je Amela ustvari druga žena. Goran je imao iza sebe petnaest godina braka sa ženom koja ga je ostavila zbog ljubavnice koja je, kako sam čula, radila upravo ovde - u njegovoj firmi.

OVO MORATE ZNATI

PREMIJERKA SRBIJE ZA HAPPY TELEVIZIJU: Nikome se nećemo izvinjavati, branićemo Srbe svugde!

STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA ODNELA DVA ŽIVOTA: Jeziva TRAGEDIJA posle PONOĆI!

EKSKLUZIVAN SNIMAK Pogledajte TIJANU AJFON SA LISICAMA NA RUKAMA! (VIDEO)

VREMENSKA PROGNOZA 30.MAJ: Promenljivo oblačno i nestabilno!

HOROSKOP ZA DANAS! Evo šta vam poručuju zvezde!

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad