12°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

DEČKO JE NAPRAVIO IZNENAĐENJE Zabio mi ga je do kraja, onda i Mirko, i sva sam se stresla

Golden Rose ad

Imam divnog dečka Mirka već dve godine. Na početku nam je intimni odnos bio savršen. A u zadnje vreme sve se promenilo. Sve smo se manje jebali a i kada jesmo nisam svršila. Već sam zaboravila kako je to biti izgubljen u transu orgazma. Mirko se trudio ali nije išlo. Jednog dana me je zatekao kada je rekao da se za dva sata sredim neka se okupam, namirišem, obrijem svoju ribicu i obučem nešto izazovno. Poljubio me i otišao. Poslušala sam ga i učinila to. Skroz sam obrijala svoju ribicu kako ju je Mirko voleo zvati i depilirila se. Sredila sam se potpuno. Tada sam počela da milujem i klitoris i par puta sam zabila prst. Nekako mi je postajalo ugodno i sve sam teže disala.

- Ahahaha… Mmmmmm… Aaaaaaaaaaahh - jecala sam i uzdisala.

Svršila sam ali nije to bilo nešto posebno. Bilo mi je prijatno i lepo ali nisam se izgubila u orgazmu. Pitala sam se jesam li bolesna. Ubrzo sam se uverila u suprotno. Mirko je došao sa svojim prijateljem Željkom. Željko je bio jako zgodan. Moja prijateljica jebavala se s njim i kaže da je postala zavisna o njemu. Čak da bi mu platila da je jebe.

- Draga poznaješ Željka. E sada ćemo te obojica dovesti do orgazama kakvog ne pamtiš - rekao mi je Mirko i šokirao me.

Počela sam da se odupirem ali kada mi je Željko prišao i uvalio jezičinu u usta pa sam se umirila. Kako se smo dobro ljubi. Ljubio mi je vrat i u jednom potezu skinuo krpicu koju sam imala na sebi. Stajala sam gola pred njima i drhtala. 

- Prelepa si - rekao mi je Željko.

Podigao me i držeći za stražnjicu nosio do sobe.

- Skini se Mirko - kao da mu je naredio dok je skidao sebe. 

Bila sam potpuno izbezumljena ovako nešto nisam doživela nikada. Ubrzo su obojica ostala potpuno goli. Željko je imao puuuuuno veći komada od Mirka. Videla sam kako pulsira i postaje sve veći. 

- Ajjjj - izletelo mi je iz grudi koje je obuzela vatra a telo žmarci. 

Već sam ovlažila. Željko se spustio kraj mene i počeo da mi liže i sisa nabrekle bradavice.

- Aaaahhhhhhh… Mmmmmmmm… Ohhhhhhh… - tiho sam stenjala i uzdisala.

Celo telo mi je obuzela vatra. Spuštao se niže sve vreme ližući moj stomak i pupak. Disao je kroz nos.

- Jebote koja dobra pičkica… - uzdahnuo je. 

Mirko je počeo dlanom da mi mazi bradavice pa da ih liže. Sve sam glasnije stenjala, jecala i uzdisala. A kada je Željko počeo da liže moj klitoris, trgla sam se i glasno jauknula. Počela sam se tresem i jecam. Uvalio je svoju jezičinu u moj vlažni a već vreli otvor požudne pičke. Vrteo je jezikom, pa ga vadio i nabijao natrag. A sve vreme Mirko je lizao moje bradavice na koje sam inače jaaaaaaaakoooooo osetljiva. I tada mi se telo izgubilo u ekstazi užitka. Jastukom sam prekrila glavu i vrisnula, a telo kao da mi je udarila struja.

- Aaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh….

O kako divan osećaj. Pomerila sam jastuk i videla kako Željko navlači kožicu preko glavića. Bože pa on je postao još veći!!! Zadrhtala sam kao luda. Raširio mi je noge i malo ih podigao. Namestio je glavić na ulaz i protrljao ga. Ciknula sam i zatvorila oči. Mirko je drkao svoj kurac. Željko je počeo da ga gura…

- Jooooooj… Aaaaaaajjjjjjjjjjjj... Maaaaajkoooooo milaa… Uuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhh… - stenjala sam kao luda.

Rastvarao me i cepao. Tek je ušao glavić a ja sam bila mokra od znoja.

- Mirko pa ti je ništa nisi razjebao.

Ali, Mirko je bio u transu od drkanja. Čula sam ga kako stenje i uzdiše. Zamagljenim očima sam ga videla, a onda se opet isključila.

- Joj… jaoj… Kako je ogroman… Polako… - jecajući sam dahtala. 

Više nisam mogla da govorim. Počeo je celu da me puni. Činilo mi se da mi seče prepone i cepa unutrašnjost. Sve sam se više vlažila. Opustila sam se i primila ga do pola. Kako je bilo lepo. Ovo je bila najljepša i najslađa bol u životu. Zavrtio ga je nastavljajući da prodire.

- Ohhhhhhhh… Jooooooj... Aaaaahhhh… Uuuuhhhh… - sve sam glasnije stenjala i grčevito stiskala pokrivač. 

Tada je Željko počeo da me jebe. Uh kakav osećaj. Nije ga vadio celog, ali ga je žestoko vraćao unutra koliko je mogao, vrteo ga je u mojoj utrobi, pa ga je izvadio do kraja i naglo ga vraćao unutra. Kako je samo nabijao. Potpuno sam se izgubila u nekom transu. Moja prijateljica bila je u pravu uistinu dobro jebe. Imao je strašnu tehniku. Tresla sam se, vrištala, jaukala, stenjala i znojila kao da trčim maraton. Sve je to palilo Mirka koji je stenjao kao lud. Nije ga nabio do kraja nije mogao. Ali ovo je bilo fenomenalno. Izvadio ga je potpuno i svršio po mojim sisama. Još sam uvek drhtala i stenjala, želela sam još. Ovakvo rasturanje još nisam doživela i bilo je nešto posebno.

- Želim još… jebite me.

Bože kakva žena može biti kada je napaljena nisam ni znala do tada. Željko je vodio celu igru. Okrenuo me i kleknula sam na kolena a on mi je podigao guzu. Polizao je prste i počeo da prodire u moj čmar.

- Ne - prostenjala sam. 

Nije me slušao. Čvrsto sam stiskala jastuk i jecala. S dva prsta je prodirao a onda je ugurao i treći. Mirko mu je doneo kremu i namazao me. Osetila sam taj ogromni glavić na mom šupku. Polako ga je počeo da gura. Meni se činilo da traje čitavu večnost. Grizla sam ruku, plakala, stenjala i vikala. Odjednom mi se vatra koju sam osećala u kičmi i stomaku proširila celim telom. I Željko ga je izvadio do pola i opet surio natrag. O koji divan osećaj. Prvi put sam jebana u guzu i bilo je lepo. Željko je naredio Mirku da legne a mene postavio na Mirkovu batinu. O kako sam lagano kliznula do kraja. Željko me nagnuo i rekao da mirujem. Zatim mi je nabio svoju gromadu u čmar na šta sam ja vrisnula i stresla se. Neko vreme smo tako stajali ne radeći ništa. Obojica u meni pulsiraju kao da će da ekspodiraju. Tresem se i molim ih da počnu da me rasturaju. Nekako smo uhvatili ritam. Nabijala sam se na Mirkovu kitu a Željko me sve brže nabijao u šupak. Mislila sam da im se kurčevi sudaraju.

- Aaaaaahh… Oooooooo… Hhhhhhhhhhhhh… Aaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh - vrisnula sam na naletu prvog orgazma.

Dalje ih je sledilo još nekoliko pre nego je Željko svršio, a odmah za njim Mirko. Na čaršavu pod nama bila je prava poplava. Ležala sam na stomaku iscrpljena i umorna, izjebana kao nikada u životu. Ali, još uvek nezasitna. Zgrabila sam Mirkov kurac i počela sam da ga drkam, a Željku da pušim. Lizala sam ga, pušila i što sam mogla više uvlačila u sebe. Malo sam pušila njemu malo Mirku. Željko se namestio iza mene i podigao mi guzove. Mislila sam da će mi opet rasturiti šupak ali nije. Nabio ga je u moju pohotnu i mokru pičku. Zastenjala sam i stisla čaršav. Bože koliko puta ovaj čovek može da jebe. Nabijao mi ga je a ja sam se gubila u lepoti, slasti i nezapamćenom užitku. Tada mi se zamračilo pred očima. Zabio mi ga je do kraja i sav se stresao.

- Ahhhhhh - uzdahnuo je duboko. 

Čula sam Mirka da me pita  jesam li dobro. Nikada nisam bila bolje. Sve je brže i snažnije ulazio u moju unutrašnjost koja je bila vrela, napaljena ali mokra. Zarila sam glavu u jastuk i zaplakala od lepote i užitka nezapamćenog seksa. Moja prijateljica bila je u pravu. I ja bih mu plaća da me češće ovako rastura. 

- Zašto plače? - čula sam Mirka da pita. 

Željko je duko disao i dahtao.

- Kad… Kad ja… Ahghhhh… Kada ja jebem žene plaču od užitka - viknuo je i on sav u transu što je mene dovelo do još jednog orgazma.

Kako volim kad muškarac viču i svršavaju. Činilo mi se da je izbacio litre sperme.

- Bože dugo nisam ovako svršio. Moramo ovo da ponovimo - rekao je Željko. 

- Da… da… hoćemo - jecajući sam to potvrdila i jedva dočekala. 

Željko se obukao i otišao. Čula sam Mirka kako mu se zahvaljuje. Ja se nisam mogla pomaći. 

- Nisi mene pitala želim da li ja to želim da ponovimo - rekao je Mirko. 

Zgrabila sam u dlan njegov kurac i žestoko počela da ga drkam, ližem i pušim. Legao je a ja sam ga uzjahala. U mene kao da je ušla druga osoba nakon ovoga. Skakala sam po Mirku, jahala ga, ljubila i što sam duže mogla jebala sam ga na način koji je i mene iznenadio. I moj Mirko svršio je gotovo vrišteći. Tresao se i više nego ja. 

- O da ponovit ćemo to sa Željkom - rekao ja, brzo sam ga uverila.

- Mogli bi i sa tvojom prijateljicom… - dodao je ideju koja mi se svidela.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad