1°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

JAHALA JE DIVLJE I VATRENO Nezaboravno, i morao sam da je zalijem glatkoj koži

Instruktorka je bila prelepa Romkinja u tridesetim godinama. Imala je tanak struk, krupne grudi koje su lepo ispunjavale njen top, a kukovi i guza su bili savršeno-savršeni. Njena bledo braon koža je bila glatka i zategnuta, zbog svega toga je izgledala jako senzualno i egzotično. Imala je gustu i dugu crnu kosu koja je letela divlje na sve strane dok je ona plesala. Nakon plesa kada stane i ukopa se kosa bi joj bila preko prelepih krupnih crnih očiju i mesnatih malih ustašca. Voleo sam da je gledam a ona je to odavno primetila.

Bilo je oko 11 sati uveče i moje mušterije su se odavno razišle. Sedeo sam na klupi i podizao tegove sa obe ruke naizmenično, a pogled mi je bio uprt u pod. Čuo sam zveckanje i podigao glavu, plesačica mi je prilazila sa rukama na kukovima koji su se zanosno njihali. Imala je na sebi široke žute šalvare, oko struka su bili načičkani lažni dukati koji su zveckali veso. Gore je imala tesan žuti top ukrašen zlatnim nitima i dukatima, koji je nemilosrdno stezao njene velike grudi. Stala je ispred mene, spustio sam tegove.

TOP PREPORUKA

I DALJE ALARMANTNO Preminuo 10 osoba, ali je manje pacijenata na respiratoru

NEMA ZIME, NEMA MERA PROTIV KORONE! Pogledajte koje su plaže okupirali Srbi! (GALERIJA)

HIT! KANADSKI NAUČNICI PROSLEDILI UPUTSTVA Samo ovakav se*s je bezbedan! (FOTO)

LONČAR: Dovoljno mesta u bolnicama i za naredna tri dana!

"LAŽI ANTIVAKSERA KOŠTAĆE NAS BROJNIH ŽIVOTA": Koronu možemo da pobedimo SAMO VAKCINOM!

- Ćao komšinice - rekao sam.

- Ćao - uzvratila mi je sa osmehom.- Da li možeš da mi pokažeš neke vežbe za kukove i zadnjicu?

Odveo sam je do strunjače i rekao joj da legne na leđa i savije noge u kolenima. Lagano sam joj raširio noge i rekao da se oslanja samo na ramenima guzu da digne visoko od strunjače. Ja sam joj uzeo jednu nogu i podigao je savijenu u kolenu a potom je ispružio pa vratio nazad, a potom sam to isto uradio sa drugom.

- Jasno mi je - rekla je.

Onda sam joj rekao da ostane na leđima sa raširenim nogama i da podiže guzu visoko dok se oslanja samo na ramena. Ja sam stajao između njenih nogu i držeći je za kukove pomagao sam joj da se podigne.

- To su dve najbolje vežbe koje su dobre i za kukove i zadnjicu a i za stomak - objasnio sam joj.

U međuvremenu mi se digao i ona je to primetila, gledala je u moje prepone.

- Koomšijaa, mmm... - izustila je.

Gledala me zavodnički i napaljeno. Pustio sam je i svukao šorc, isplazila je jezik i liznula usnu. Dovukla se do mene na rukama, uhvatila me za butine i uzela ga u usta. Sedela je na strunjači, a ja sam joj ga ubacivao u topla ustašca. Mazila mi je butine i grebala noktima po mo mom dupetu, a to me je još više palilo. Držao sam je za glavu dok sam je jebao u usta.

PROČITAJTE I OVO...

FBI SPROVODI FILMSKU AKCIJU U SRBIJI: Uhapšeno 11 osoba zbog PREVARE TEŠKE 70 MILONA DOLARA!

DEVOJČICA (3) PREMINULA, A NJENA MLAĐA SESTRA SE BORI ZA ŽIVOT: Nađene u KOLIMA dok je njihova majka SPAVALA!

STRAHOTA U PORODIČNOJ KUĆI: Muškarac obljubio devojčicu (14) koja je sa malim bratom bila u hraniteljskoj porodici!

Ona se ispružila na leđa a ja sam kleknuo između njenih nogu, povukao sam je i stavio joj ga u već mokru pizdicu. Uhvatio sam je za dupence i podigao visoko, držao sam je tako u vazduhu dok sam je navlačio. Moj tvrdi kurac je ulazio ceo u nju i trljao zidove njene pičkice, a moj glavić je dodirivao njeno dno. Oduvek sam želeo da kresnem Cigančicu, i sada sam uživao u njoj. Jebao sam je strasno, a njena pičkica je stezala moj kurac i molila za još. Dahtali smo od uzbuđenja oboje u vatrenom zanosu.

Seo sam na stunjaču, a ona se namestila preko mene, uzela ga malom ručicom i gurnula u mačkicu. Jebala me je i mahala glavom divlje, a kosa joj je letela na sve strane. Skinuo sam joj top i zgrabio za sise, ruke su mi bile prepune, a ja sam sam joj samo čvršće stezao sise. Uzbuđivala me je kao ni jedna pre, jahala me divlje i vatreno.

Poželeo sam je od pozadi, okrenuo sam je na stomak, uhvatio i odigao od strunjače i gurnuo joj ga do kraja. Držao sam njene kukove u vazduhu i zabadao joj ga žustro i jako. Njena guza se tresla pri svakom mom naletu a ja sam gledao kako se talasaju njeni braon guzovi. Ustao sam ne vadeći ga. Držao sam je u vazuhu, a ona se šakama odupirala od strunjaču. Cepao sam je divljački.

SAZNAJTE I OVO

GUŠILA SE U SUZAMA! Potresna ISPOVEST Kije Kockar: Otac je tukao moju majku, ja sam ga udarala, molila da prestane! (VIDEO)

HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA Pas Milo obožava leptire iz svog dvorišta (VIDEO, GALERIJA)

KORONA VENČANJE NA GRANICI Sudbonosno "DA" preko žice! (GALERIJA)

- Ah, ah, ah... - ona je jecala i vikala.

Svršila je u toj pozi, tresla se od orgazma i udarala šakama u strunjaču. Kada je prestala da se trza spustio sam je na stunjaču i svršio joj na glatku kožu slatkog dupenceta. Posle toga smo otišli pod tuš, tuširali smo se zajedno i ljubili dok smo se mazili. A onda sam se samo sputio dole i zabio glavu među njene noge. Naslonila se na pločice, leđima i rukama i raširila noge. Uspalila se ponovo, a ja sam širio njenu pičkicu i zanesen je lizao celu. Pojavio se mali slatki klitoris, a ja sam ga uhvatio ustima i sisao ga kao bombonicu. Nije joj dugo trebalo, ponovo je svršila dok mi je jezik bio u njoj. A ja sam je samo poljubio u pičkicu i ustao. Seks je bio fenomenalan, a Cigančica je bila najvatrenija od svih mojih prethodnih devojaka.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad