1°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

VRELA AKCIJA POD MASKAMA Prvo gutanje u WC-u pa razvaljivanje u sobi

Nisam baš bio od onih koji su izlazili u provod svaki vikend, iako sam bio na faksu, ali ovaj put su me prijatelji nagovorili da izađem sa njima. Noćni klub, koji je preko dana bio klasični kafić, a u koji smo uredno dolazili na kafe preko dana kad smo bili na faksu, organizovao je "Noć veštica". Sa obaveznom tematikom horora i zombija, odnosno čim mračnije tim bolje. Ispočetka nisam hteo da idem jer lično nisam baš ni držao do toga, ali su me prijatelji nagovarali, a kad je jedan prijatelj natuknuo da će biti solo devojaka sa medicine pristao sam.

Kao prvo, bio sam solo, a kao drugo, možda mi se posreći i napokon ispraznim jaja. A za devojke sa medicine su ionako išle priče da rado šire noge. I tako došao i taj četvrtak, pa smo namazanih lica kao nekakvi kosturi, a neki i krvavih lica, došli na parti. Bilo je tu svega, od nekakvih gotičkih stvorenja, do frajera koji su nosili lažne noževe probodene kroz glavu. Ali zato je bilo devojaka od kojih mi se dizao kurac samo dok sam ih gledao u njihove zategnute noge i guze u onim sjajnim tangicama.

TOP PREPORUKA

VELIKA AKCIJA: FBI sporovodi akciju širom Srbije, padaju najveći moćnici!

TUGA DO NEBA! PREMINULA trogodišnja devojčica od KORONE!

LONČAR: Dovoljno mesta u bolnicama i za naredna tri dana!

Jedna mi je posebno privukla pogled, a i pažnju. Bila je u uskim crnim kožnim pantalonama, a gore je imala uski triko, nešto kao korset, sa velikim dekolteom koji je pokazivao prostor sve do njenog pupka iznad kojeg su bile solidne četvorke. Duga smeđa kosa je okruživalo lice iscrtano airbrushem u obliku neke verzije mrtvačkog lica sa krvavocrvenim usnama. Dosta je frajera obletalo oko nje, ali ih je uredno odbijala. Od nekih bi se samo okrenula da shvate da nemaju šanse, a nekima je morala dva puta da crta to isto, što je bilo razumljivo s obzirom na količinu alkohola koja se točila.

Pitao sam se kako da ja uletim kod nje, kad sam video kako je odbijala frajere koji su, budimo realni, bili puno zgodniji od mene. Iako nisam maneken, ali sa svojih 192 santimetra visine i atletske građe nisam ni bio loš. Mada su sve prijateljice govorile da imam jako prijatan glas i da bi mogle danima da me slušaju, sumnjao sam da bi to ovde pomoglo, što od buke, a što zbog toga jer se nije pomerala od svoje dve drugarice. Ali kako to biva sudbina se umeša i reši stvari.

Krenula je u WC noseći čašu nekog crvenog pića, mislim da je po ukusu bio neki koktel, a ja sam stajao nekako u tom pravcu, kad je s leđa nehotice gurnuo neki bubuljičavi klinac i ona se sa onom čašom, koja se srećom nije razbila, zabila u mene i sad je ona tekućina bila po meni i između njenih sisa, ali i po njima. Sočno je opsovala pogledavši krvnički prema onom mladiću, mada je bio možda godinu ili dve mlađi od nje, pa se okrenula prema meni:

- Izvinu - viknula mi je na uvo.- Nije namerno.

- Nema veze - odmahnuo sam rukom.

Zatim sam prošao prstom po košulji koja je sad bila krvavo crvene boje i oblizao ga. Osetio sam slatkas ukus

- Mmmmmm... Dobro je - prokomentarisao sam.

Tu me je pogledala sa smeškom i povukla za ruku.

- Dođi - povukla me prema WC-u.

Uskoro smo bili unutra, a ona me ugurala u ženski, zatvorila vrata za nama, a onda povukla onaj triko na niže i njene poveće sise su se našle predamnom, pa mi je samo povukla glavu prema sebi.

- Sad me obliži - naredila je.

Lizao sam ju kao lud, između sisa i do vrata, pa po sisama, a onaj koktel pomešan sa njenim parfemom i blagim kapljicama znoja učinio je mog macana od dvadeset centimetara tvrdim poput kamena. Bradavice su joj se ukrutile i bile tvrde dok sam je neprestano lizao i jezikom prelazio preko njenog torza. Lagano je uzdisala i mrsila mi kosu dok sam je uhvatio za guzicu i privukao je još bliže sebi, pa je sad mogla da oseti tvrdoću mog kurca. Podigla mi je glavu i poljubila, a onda se spustila na WC šolju koja je još imala spušteni poklopac.

PROČITAJTE I OVO...

KONAČNA ODLUKA: Otkazani i svi muški teniski turniri u Kini do kraja godine!

UŽIVO! STIGAO ERDOGAN: Aja Sofija opkoljena, 20.000 policajaca obezbeđuje prvu molitvu! (VIDEO)

STRAHOTA U PORODIČNOJ KUĆI: Muškarac obljubio devojčicu (14) koja je sa malim bratom bila u hraniteljskoj porodici!

Pomilovala mi je kurac preko pantalona, pa ih otkopčala i iskoprcala moju kurčinu napolje i počela lagano da ga drka i ljubi. Imala je jako nežne ruke, a usne mekane, pa mi je kurac ubrzo pulsirao. Malo je prstima prošla preko mojih jaja koja su bila uhvačena između pantalona i gaća, pa su strčala napred, a onda je kurac nestao u njenim ustima i sad mi ga je vrhunski pušila. Nije joj trebalo dugo da me dovede do vrhunca i bez problema je dozvolila da joj svršim u usta i napunim ih svojom vrelom spermom skoro do vrha, jer je bilo jako puno toga u mojim jajima. Gutala je sve i nastavila da oblizuje kurac, a onda se cimnula i rekla mi da ga vratim, pa je i ona navukla triko ponovo na sebe.

Jedini dokaz šta se dešavalo su bile njene napete bradavice i par fleka od onog koktela na trikou

Izašli smo ispraćeni pogledima nekih veštica koje su popravljale šminku i uz njihove komentare. Ona je otišla kod svojih drugarica, a ja nazad na svoje mesto koje je već bilo zauzeto, pa sam se probio do šanka. Naručio sam piće i okrenuo se, a ona je stajala ispred mene i pozvala me za svoj sto. Tu me je upoznala sa svojim prijateljicama koje su me sa zanimanjem gledale, pa me živo interesovalo šta im je ispričala o događajima u WC-u. Konačno sam saznao njeno ime.

Zvala se Lana i bila je na trećoj godini medicine, a nadala se specijalizaciji iz kardiohirurgije. Njene prijateljice su se zvale Klaudija i Božena, a obe su isto bile na medicini, samo su one ciljale ortopediju. Nisu bile manje zgodne od Lane, ali je ona bila sa telom boginje. Još neko vreme smo čavrljali, a onda su one odlučile da bi mogle da pođu, a Lana mi je namignula i rekla da idem sa njima.

Pogledao sam prema njima koje su bili već dobrano pod uticajem alkohola, pa sam slegnuo ramenima i klimnuo potvrdno. Krenuli smo napolje i ubrzo su se Klaudija i Božena izgubile u jednom pravcu, a Lana i ja u drugom. Zagrlila me oko struka, a ja nju oko ramena i uskoro smo uz povremena zastajkivanja dok smo se ljubili, došli do njenog stana.

Čim smo ušli skinula je sve sa sebe i sad sam gledao njeno golo telo koje je obasjavala mesečina koja je dolazila kroz prozor spavaće sobe. Skinuo sam i ja sve sa sebe i sad su samo naša lica bila maskirana, ali nam nije smetalo. Prišao sam joj i zagrlio, poljubio i spustio na krevet. Počeo sam da joj ljubim nožne prste i polako krenuo uz noge prema njenoj pici.

Ljubio sam je i malo lizao po nogama dok ih je ona raširila, pa sam krenuo prema njoj koja je bila spremna za mene

Čim sam joj dotakao usmine zadrhtala je, a ja sam imao osećaj da sam joj dužan dobro lizanje za ono pušenje u WC-u kluba. Bogme sam dao sve od sebe i to je rezultiralo njenim obilnim svršavanjem uz životinjski vrisak olakšanja i ekstaze koji je ispustila, pa sam se priboja za sluh komšija ili moguće noćne more. Lice mi je bilo okupano njenim sokovima, a ja sam joj i dalje lizao picu.

Napokon sam prestao da je ližem i sad već spremnog kurca podigao se iznad nje i poljubio je, a ona me je zagrlila vidno suznih očiju i širokog osmeha, i odmah me obuhvatila nogama oko struka, a moj napeti kurac je samo skliznuo između njenih mokrih usmina u vrelu picu. Osetio sam trenutnu toplinu oko kurca i samo sam trznuo bokovima i odmah ušao do kraja u nju. Zastenjala je i zamumljala, jer je moj jezik još bio u njenim ustima i osetio sam njene nokte svojim leđima. Odmakla je noge od mene i raširila ih, pa sam sad nesmetano mogao da je jebem. Počeo sam da ga zabijam u nju i ona je sve jače stenjala, a znoj se cedio sa moga čela niz moje lice.

Bili smo jedno i osećao sam kako se njeni mišići u pici stežu oko moga kurca i cede ga. Nakon nekog vremena zatražila je da promenimo pozicije, pa sam sad bio na leđima, a ona se nabijala na mene. U početku lagano, a onda sve brže i brže. Nije nam trebalo dugo da oboje istovremeno počnemo da svršavamo, te sam joj punio picu svojom vrelom spermom dok su se njeni sokovi slivali niz moja jaja skroz do čmara.

Milovao sam joj sise dok se ona polako smirivala na meni, a onda se samo ispružila po meni ljubeći me

- Znaš da nismo koristili nikakvu zaštitu? - tiho sam joj prošaptao.

Ona me samo pogledala i prasnula u smeh.

- Vidim da si se setio.

Pogledala je niz svoja leđa prema soju svoje pice i mog kurca i tiho nastavila.

- Mada, sada je malo prekasno za to - pokazala mi je svoje predivne zube u osmehu.- Ali ne brini, ja sam već duže na pilulama i nema problema.

Nastavili smo razgovor uz malo ljubljenja i onda otišli pod tuš, te smo konačno videli svoja prava lica. Mogu samo reći da je bila prava lepotica, a kad me je videla samo me poljubila, a posle sam saznao da mi je namerno onako prišla, a onaj dripac je samo pomogao da me zalije pićem. Kasnije smo se pojebali još dva puta i oba dva puta sam joj napunio picu sa svojom spermom, a nakon toga smo zaspali kao zaklani. Od tada smo zajedno i super nam je uz svakodnevni seks, a ja uživam u njenom savršenom telu koje mi je draže iz dana u dan.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad